Sızce yardım etmeyı teklıf etmelı mı?

bence sorması çok da gerekmez.
zaten sevgili olduklarına ve kız işsiz olduğuna göre, dışarı çıktıklarında, yemek yediklerinde, aktivite yaptıklarında hep erkek arkadaşı ödüyor olmalı, öyle değil mi? üzerine bir de cep harçlığı vermesi bence hiç hoş olmaz.

eşim, nişanlıyken bile bana cep harçlığı vermedi, şuna buna ihtiyacın var mı diye sormadı. geliri de epey iyidir. bence böyle bir beklentiye girmesin, ortada nişan evlilik yokken hiç hoş değil.

Bu detaylar olması sorması gerekmez derdim ama ailesi olmayan tek yaşayan bi insana 2 yllık bi geçmişin varsa sorarsın bi ihtiyacın var mı diye, hatta sormazsın madem haftanın 4-5 günü de beraber kalıyosun bir faturasını alır ödersin, bir alışveriş yapar dolaba koyarsın.. Maddi imkanı olsa bile bunları yaparsın sonuçta ortak yiyip içiyorsun o kadar gün. Adam biraz hödük galiba

Hay yaşaaa
Aynı şeyi yazmaya geldim baktım sen yazmışsın.

Para kabul etmeyecek insanın aklına "param var mı yok mu sormuyor" düşüncesi gelmez.

Akılsız duygu işe yaramaz, yok onsuz nefes alamazmış naş naş gülüm naş naş.

Abe o herif bana zor zamanımda paran var mı demeyecekse cebime zorla sipali koymayacaksa ihtiyacımı karşılamayacaksa ne yapayım onu be yaaaa. Bostan korkuluğu mu ?

Evet var yüklü dedıgım oyle cok buyuk para degıl ama en azından kucuk bır ev alabılır bıraz borclanması gerekıyor tabı

Hay yaşaaa
Aynı şeyi yazmaya geldim baktım sen yazmışsın.

Para kabul etmeyecek insanın aklına "param var mı yok mu sormuyor" düşüncesi gelmez.
Herkesten fıkır alıyoruz zaten
Bızden bıle zorla alıyor kuzenım
Anne baba hayatta degıl tek yaşayan bır kadın yınede bıraZ dusuncelı davranıp sorması kısıyı manevı olarak ıyı hıssettrır bence

Ince düşünmek erkeğin fitratinda yoktur. Var olanı da zaten fanusla sergilenecek kadar az.

Bence kuzeniniz 'param var mı yok mu diye niye sormuyor' kısmından ziyade iş bulması için yardımcı olma konusunu açsın sevgilisine.

Genelde cıddı ılıskılerde bu tarz durumlar oluyor
O an kımde varsa harcar ben hayatım boyunca oyle oldum
Kız arkadaslarımla bıle calısmıyosa gıder gezerdık alısverıs yapıyosam mutlaka ona da alırdımm

Bır cok yere basvurdu ınlh hızlı bır sekılde baslar
Ama ulkenın durumu malum
En buyuk sorun işşsizlık ama bu durumda secıcı olmayacak bulur bulmaz baslıycak
Haberı var zaten ıs aradıgından

Bence etmemeli şahsen erkek arkadaşımın durumu iyi olsa bana ihtiyacımı sorsa kendimi rencide olmuş hissederdim. Ayrıca yardım beklemiyorsa sormasını da beklememeli sorarsa ne diyecek kız? Durumum mükemmel diyemeyecek bu seferde sordu ama yardim etmesi gerekmez miydi dersiniz

Haklısınzı zaten durumu bılıyor
Evlılıge gıden bır ılıskı
Yınede cok sevıyorum herseyım senın diyen bır adamın sormaması garıp geldı
Bız sorarız cunku yakınlarımıza zor durumda oldugunu bıldıgımız kısılere ve elımızden geldıgınce yardımcı oluruz
Kışılık meselesı

Yakınlara sormak ayrı bir mesele
Burda belli ki yardim bekliyorsunuz
Bana göre ters bir durum ne sorulsun isterim ne de sorarım
Sadece hesabı odetmem hediye alırken ihtiyaçlarını gözönünde bulundururum masraf yaptırtmam
Onun dışında ne maddi yardım kabul ederim ne de para veririm

Madem almayacak, neden sorsa iyi olur gözüyle bakıyor ki.
Ben eşimle sevgiliyken sordugunda almazdim, niye sormuyor diye de hiç aklıma takmadim zaten kabul etmeyecegim parayı.

He ilişkimiz ilerledikce, şekil değiştirdikce, nişanlılık da vs, maddiyatimiz ortak olmaya başladı..

Ama bunlar zamanla olur, beklenti falan hoş değil açıkçası.

Şimdi okudum, 2 yılda az değilmiş yahu..
Ama paylaşımları önemli..
Evet sanırım bu zamana kadar sormuş olması gerekirdi.

Dünyaları veririm, paramı vermem diyor demek ki adam

Ayrıntıları okudukça, zaten haftanın baya günü birlikte kaldıklarını falan, yok normal gelmedi..

Sorması lazım. Hatta kendisiyle bir görüp, sevdiğim kadını kimseye muhtaç etmem deyip gerekirse yardım etmesi lazım. Üstüne basa basa belirtmişsiniz kuzeninizin kabul etmem dediğini. Neden böyle yaptığınızı biliyorum fakat ciddi düşünüyorlarsa böyle şeylerin asla problem olmaması gerekiyor. Aynı durumda kuzeninizin sevgilisi olsa, o işsiz olsa kuzeniniz çalışıyor olsa kuzeninizin de ona sorması lazım ve gerekirse yardım etmesi lazım.

Eğer ciddi bir ilişki ise Sen ve Ben değil, BİZ olunmalı.

Kesinlikle normal değil. Hele de işsizse kuzeniniz ve beraber kalıyorlarsa kesinlikle normal değil. En azından nezaketen bir sorabilir.
Daha çok gencim ama şunu anladım, erkek sormuyorsa para vermemek için sormuyor. Ama kuzeniniz asla istemesin, çünkü bu tipler maalesef bir süre sonra paragöz olarak niteliyorlar kadınları.

Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye

Sormak zorunda değil.
Kuzeninde teklif etse bile asla kabul etmem diyor diyosun :) Çok çekişkili burası :) Neden sorması için beklenti içinde?

Çocuk belki de sorarsam kırarım diye sormuyordur.

Sevgilisinin yapısını kendisi daha iyi bilir.

Beklenti içindeyse kuzenin eksiklerini dolaylı yollardan söylesin.

Bu arada yaşlarını merak ettim :)

belki daha önce böyle bir konu oldu da kuzeniniz kesin bir dille reddettiyse çocuk o yüzden de böyle birşey teklif etmiyor olabilir, çalışırken filan hesap ödeme konularında kuzeniniz rest çektiyse o yüzden teklif etmiyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…