- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Bu detaylar olması sorması gerekmez derdim ama ailesi olmayan tek yaşayan bi insana 2 yllık bi geçmişin varsa sorarsın bi ihtiyacın var mı diye, hatta sormazsın madem haftanın 4-5 günü de beraber kalıyosun bir faturasını alır ödersin, bir alışveriş yapar dolaba koyarsın.. Maddi imkanı olsa bile bunları yaparsın sonuçta ortak yiyip içiyorsun o kadar gün. Adam biraz hödük galibaEvet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
Biraksin simdi istemem almam filan hikayelerini :)
İstemeyecek insanin aklina "para durumlarimi sormuyor" diye birsey gelmez. Agiz aramaz. 1. Sordugunda istemez hadi 2. Sordugunda da istemez ama sonunda alir o parayi, niyeti gayette para almak kuzenin.
Evet var yüklü dedıgım oyle cok buyuk para degıl ama en azından kucuk bır ev alabılır bıraz borclanması gerekıyor tabıBu kadar büyük laf söylemeyi akıl eden biri hayatım birseye ihtiyacın olduğunda çekinme demeyi akıl edebilmeliydi. Bazı mallar satılırsa eline yüklü para gecicek demişsin kuzenin. Sevgilisinin bundan haberi var mı?
Herkesten fıkır alıyoruz zatenHay yaşaaa
Aynı şeyi yazmaya geldim baktım sen yazmışsın.
Para kabul etmeyecek insanın aklına "param var mı yok mu sormuyor" düşüncesi gelmez.
Herkesten fıkır alıyoruz zaten
Bızden bıle zorla alıyor kuzenım
Anne baba hayatta degıl tek yaşayan bır kadın yınede bıraZ dusuncelı davranıp sorması kısıyı manevı olarak ıyı hıssettrır bence
Genelde cıddı ılıskılerde bu tarz durumlar oluyoriki yıllık ilişki de sorulabilir kabul etmese bile bir şekilde yardımcı olmaya çalışabilir . Ben çalışırken altı aylık bir beraberligim vardı telefonum bozulunca bana telefon almıştı tabi ben ısrarla hesap numarasını isteyip ödedim ama düşünürdü ki çalışmama rağmen
Bır cok yere basvurdu ınlh hızlı bır sekılde baslarInce düşünmek erkeğin fitratinda yoktur. Var olanı da zaten fanusla sergilenecek kadar az.
Bence kuzeniniz 'param var mı yok mu diye niye sormuyor' kısmından ziyade iş bulması için yardımcı olma konusunu açsın sevgilisine.
Haklısınzı zaten durumu bılıyorBence etmemeli şahsen erkek arkadaşımın durumu iyi olsa bana ihtiyacımı sorsa kendimi rencide olmuş hissederdim. Ayrıca yardım beklemiyorsa sormasını da beklememeli sorarsa ne diyecek kız? Durumum mükemmel diyemeyecek bu seferde sordu ama yardim etmesi gerekmez miydi dersiniz
Yakınlara sormak ayrı bir meseleHaklısınzı zaten durumu bılıyor
Evlılıge gıden bır ılıskı
Yınede cok sevıyorum herseyım senın diyen bır adamın sormaması garıp geldı
Bız sorarız cunku yakınlarımıza zor durumda oldugunu bıldıgımız kısılere ve elımızden geldıgınce yardımcı oluruz
Kışılık meselesı
Dünyaları veririm, paramı vermem diyor demek ki adamEvet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
Sorması lazım. Hatta kendisiyle bir görüp, sevdiğim kadını kimseye muhtaç etmem deyip gerekirse yardım etmesi lazım. Üstüne basa basa belirtmişsiniz kuzeninizin kabul etmem dediğini. Neden böyle yaptığınızı biliyorum fakat ciddi düşünüyorlarsa böyle şeylerin asla problem olmaması gerekiyor. Aynı durumda kuzeninizin sevgilisi olsa, o işsiz olsa kuzeniniz çalışıyor olsa kuzeninizin de ona sorması lazım ve gerekirse yardım etmesi lazım.Evet Türkiye nın bence en keskın zekalı hanımları fıkır almak ıstıyoruz cunku objektıf ve aklıcı fıkırler verıyosunuz
Sımdı kuzenım yanımda 28 yasında 6 aydır işşiz
2 yıllık bır ilişkisi var cocuk kuzenımı cok sevdıgını söylüyor(nefesim dünyam sensız olamam tarzı)
Cocugun durumu gayet ıyı maddı olarak
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
Yardım etmesı ıcın degıl zaten asla kabul etmem boyle bır seyı dıyor kuzenım, ama hıc sormaması ve bu kadar oluyorum sevıyorum karımsın sensız olamam derken bunu sormaması bı degısık geldı dıyor
Yıne altını cızıyorum oyle bırseyıı zatenn ıstemem almam ama sormaması bana garıp geldı dıyor sızın dusuncenız nedır
Beraber okuyacagız sımdı cevapları
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?