- 27 Kasım 2017
- 1.287
- 5.825
- 158
Sevgiliden para almayı / istemeyi çok rencide edici buluyorum.Evet Türkiye nın bence en keskın zekalı hanımları fıkır almak ıstıyoruz cunku objektıf ve aklıcı fıkırler verıyosunuz
Sımdı kuzenım yanımda 28 yasında 6 aydır işşiz
2 yıllık bır ilişkisi var cocuk kuzenımı cok sevdıgını söylüyor(nefesim dünyam sensız olamam tarzı)
Cocugun durumu gayet ıyı maddı olarak
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
Yardım etmesı ıcın degıl zaten asla kabul etmem boyle bır seyı dıyor kuzenım, ama hıc sormaması ve bu kadar oluyorum sevıyorum karımsın sensız olamam derken bunu sormaması bı degısık geldı dıyor
Yıne altını cızıyorum oyle bırseyıı zatenn ıstemem almam ama sormaması bana garıp geldı dıyor sızın dusuncenız nedır
Beraber okuyacagız sımdı cevapları
Bende aynısını söyledım evlenınce kadın calısmazsaHmm.. Genel olarak cimri bir insan mı? Yani uzun süreli ilişkisinde tanımıştır. Parası olduğu halde eli cebine gitmiyorsa o da zor yani; öyle birisiyle evlense ileride lokmasını sayar eleman. Yok değilse ama sadece sormuyorsa ince düşünceli değildir, o da herkeste olacak bir özellik değil. Seviyorsa kabul edecek onu da böyle.
Hıcbır zaman o gozle bakmadım dıyorSevgiliyken "karimsin" ne demek yaa
Kuzenin de ona "kârımsın" gözüyle bakmasin. Bunu sormamasi gayet normal
Oyle degıl aslındaSevgiliden para almayı / istemeyi çok rencide edici buluyorum.
Sevgilim bir defa buna kalkıştı , sokakta ağlayacaktım .
Defalarca özür diledi.
Kuzeniniz istemem yan cebime koy diyenlerden sanırım.
Yoksa asla akla gelmez bu.
Bende oyleyım az paralarım gıtmedıDeğil sevgilisine insan arkadaşina bile sorar. Yani ben sorarım)
Beraber kalıp birlikte tatillere gidilecek boyutta bir ilişkide normal değil gibi sormasıOyle degıl aslında
Haftanın 4.5 gunude beraber kalıyolar
Zaten mevzu vermesı degıl
Fıkır almak ıcın actım konuyu
Zaten almam dıyorBence sormaması normal cünkü ortada bir resmiyet yok,böyle sorunca kendini daha kötü hissedeceğini düsünüyordur ki hissetmeli de.Yani kadın kendi ayakları üstünde durmalı,ne kadar kötü durumda olursa olsun biri gelip yardım edeyim dese resmiyet bile olsa rahatsız olurum kendimi yetersiz hissederim
Allah iyilerle karşilaştırsınBende oyleyım az paralarım gıtmedı
Gıder market alısverısı bıle yapardım dayanamayıp
Madalya takmadı kımse o ayrı
Gerekmez ama sorması hoş olurdu elbette.Evet Türkiye nın bence en keskın zekalı hanımları fıkır almak ıstıyoruz cunku objektıf ve aklıcı fıkırler verıyosunuz
Sımdı kuzenım yanımda 28 yasında 6 aydır işşiz
2 yıllık bır ilişkisi var cocuk kuzenımı cok sevdıgını söylüyor(nefesim dünyam sensız olamam tarzı)
Cocugun durumu gayet ıyı maddı olarak
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
Yardım etmesı ıcın degıl zaten asla kabul etmem boyle bır seyı dıyor kuzenım, ama hıc sormaması ve bu kadar oluyorum sevıyorum karımsın sensız olamam derken bunu sormaması bı degısık geldı dıyor
Yıne altını cızıyorum oyle bırseyıı zatenn ıstemem almam ama sormaması bana garıp geldı dıyor sızın dusuncenız nedır
Beraber okuyacagız sımdı cevapları
Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardıİnsan arkadaşına bile sorar bence. Kaldı ki sevgili.. Sorması lazım. İnsanın bunu sorgulaması için de illa ki almayı düşünmesi gerekmez. Böyle bir sevgilim vardı. Cüzdanım kayboldu, işsiz de kaldım, ona para verip parasız kaldığım da oldu. Beni hiç sormadı. 5 kuruşu yok üstümde, altını çiziyorum sorsaydı da olmazdı. Belki düzgün adam diye hatırlardım işte şimdi. Seviyorum ediyorum boş. İnsan dar zamanda belli olur. Yarın evlense etse bu adam yine değişmez emin olsun. Düşünen her zaman düşünür. Nişanlaniyim, imzayı atiyim düzelir diye umutlanmasın.
Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
Kuzenımde oyle kullandırıcak bırı degıl kendınıO zaman iş daha da kötü. Kızı kullanıyor mu acaba?
Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?