Suan ayrılmıycak ama guvenım sarsıldı dıyor eskısı gıbı ıcten olup soyledıklerıne guvenemıyorum dıyorEvet sormaması anormal dersek ayrılacak mı bu sebepten? Ayrılmayacaksa ortalığı bulandırmaya gerek yok.
Benim fikrimce anormal, insan uzun dönem sevgilisinin ne halde olduğunu bilir sormasa da görür yardım teklif eder. Ki ben maddiyatta, hesap kitap işlerinde eşitlikten yanayım. Cinsiyetler farklı olsa da aynı şeyi yazardım.
Ayrıca öyle ömrüm, nefesim tarzında büyük konuşan adamlar bana hep boş konuşuyor gelir. Samimi bulmazdım.
Bı yere gıdıcekmıs Konusma arasında soylemıs suan param olmadığı ıcın gıdemıyorum dıyeAkıl edemiyor olabilir ki bence etmesi de gerekmiyor. Şüphesi varsa eğer bir denesin buluşmaya çağırdığında param yok gelemem desin bakalim ne diyecek
Evet normal.Bı yere gıdıcekmıs Konusma arasında soylemıs suan param olmadığı ıcın gıdemıyorum dıye
Zaten versede kabul etmem dıyor kuzenım
Sormaması sıze gore normal o zaman
Teşekkür ederız akıl akıldan üstündür fıkır alınca daha rahat konusuyoruz cunku aynı noktada takılıp kalmıyoruzEvet normal.
Evet cok rahattı calısırken tabı 6 ay uzun sure hazıra dayanmıyor mlsfEvet sorması gerekiyor bwncede. Yanlış anlaşılmasın sevgilisi herseyini karşılasın demem asla. Ama buda uzun dönem sevgililer diyosunuz. Belki evliliğe doğru gidecek. Eee insan bi sormaz mı bi ihtiycın var mı diye. Ne yapıyorsun ne durumdasın nezaketen dahi sormsı lazım. Hani belki kuzeninizin de durumu iyi görünüyo adam da odunsa normal
Hayır gercekten almaz karakterını bılıyorumBiraksin simdi istemem almam filan hikayelerini :)
İstemeyecek insanin aklina "para durumlarimi sormuyor" diye birsey gelmez. Agiz aramaz. 1. Sordugunda istemez hadi 2. Sordugunda da istemez ama sonunda alir o parayi, niyeti gayette para almak kuzenin.Daha sevgilisiniz siz ne kadar severse sevsin, seviyor diye size harclik baglamak zorunda degil.
Ayrica lafla olmaz o işler. Kimler kimler "senin icin ölürüm" dedi de kimsenin öldügü yok herkes yasiyor işte. Kuzeninden onceki sevgilisine de neler demistir kimbilirOmrumuzde tek bir kisiye asik olmuyoruz malum.
Karim dedi diye adamin parasina goz dikmeseymis iyimiş.
Tabıkı zaten bu sebepten almam dıyor hıc bır sekıldesevgilimin bir ihtiyacin varmi diye sormasi beni rencide eder. sevgilim yani ki uzun süreli sevgililerimde oldu gayette yakindik ama ihtiyacimi karsilicak (maddi olarak) kadar yakin tutmadim kendime.mantigim hep suydu : bugün ihtiyacima yardim eder yarin üzerimde hakki oldugunu sanir! ne ki yani sevgili sadece ? nisanlim mi ? kocam mi ? babam mi ?
Hayır gercekten almaz karakterını bılıyorum
Kımse kımseye para baglamak zorunda degıl tabıkı
Ama hıc sormaması aramızda konuştuğumuzda neden acaba oldu bu kadar severken
Evet tek yasıyorAsla kabul etmeyecekse neden aklına getiriyor ki böyle bir soruyu? Demek ki içten içe bir isteği var, öncelikle onu kabul ederek işe başlayabilir. Mesela örnek veriyorum, "Sevgilim neden bana spor araba almıyor?" gibi bir soru aklına geliyor mu, gelmiyor. Onun gibi. Beklentin varsa niye yapmadığını düşünürsün.
Ailesiyle yaşıyorsa sormuyor olabilir, şahsen ailesiyle yaşayan birine sormam yani anası var babası var onlardan harçlık alıyordur derim. Ayrı bir evi, ayrı bir düzeni varsa belki sorulabilir. Ama sormuyorsa da niye denmez, maddiyatına güvenerek evlenme niyeti yoksa tabi.
Evet tek yasıyor
Ayyy ben yurtdışına gidecektim, eşimle görüşüyorduk o zaman. Paraya ihtiyacın var mı diye sormuştu. Ben zaten çalışıyordum, hem de param olmasaydı gitmeye karar vermezdim zaten. Şimdi evliyiz yedi yıldır. Öğrendim ki eşimin bu anaç tavrı, pahalı hediyeleri falan bana özel değilmiş. Adamın yapısı buymuş, herkese karşı düşünceliymiş. Dolayısıyla çocuğun bu tavrı onu değerlendirmek babında kriter almanız gereken bir şey değilBı yere gıdıcekmıs Konusma arasında soylemıs suan param olmadığı ıcın gıdemıyorum dıye
Zaten versede kabul etmem dıyor kuzenım
Sormaması sıze gore normal o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?