Sizce yatak odası bir ilişkiyi ayakta tutan tek şey olabilir mi?

Yatak odası bir ilişkiyi ayakta tutabilir mi?

• Ankete Katılan
    73
Ben bu tarz ilişkilerde çocuğun ilişkiyi yıpratacağını düşünüyorum. Yetiştirirken de büyük ayrılıklar doğacak çünkü ve bu daha ciddi bir durum olduğu içn karşı tarafın görüşü kabul görmeyecek.
Ben eski ilişkimde çocuk düşünmememe rağmen kendi kendine erkek çocuk isimleri buluyor, üstelik bunlar siyasi olarak sevdiği isimler oluyor ve kiçük yaşta derneklere falan götüreceğini söylüyordu. Bense asla 3 yaşında çocuğumu ocağa göndermezdim:) hele siyasi isimler, anne babanın isminin konması asla müsaade edeceğim durumlar değildi.Bilmiyorum ne derece anlatabildim ancakbu görüşüne nefret duymasaydım, azıcık olsa yaklaşabilseydim ciddi sorun yaşanmazdı.

yani böyle bir evliliğe mecbur değilseniz baştan da değiştirme şansınız varsa evlenmemeniz daha iyi gibi,değil mi?
Kişisel bakış açım tabi..
İlişkinin her evresi bambaşka ama. Evlilik de ayrı boyut.

İlişkinin her evresi bambaşka ama. Evlilik de ayrı boyut.
ah anladım evlilik haricinde diyorsunuz sadece cinsel ilişki için yürütenler var tabi
insanın ilişkiye bakış açısına da bağlı ya ben sevgi olmazsa olmaz derim kimi de der ki onu sevmesem de olur ihtiyaçlarımı karşılasın yeter yani kişinin bakış açısı nasılsa ona göre ..yürür mü yürür evet..
ama evlilik daha önce de dediğim gibi..

evlenen sensin bu aykırılıklar hep vardı değil mi? ama evlendikten sonra birden sorun oluveriyor

evlenen sensin bu aykırılıklar hep vardı değil mi? ama evlendikten sonra birden sorun oluveriyor

Yeryüzünde evlenirken yüzde yüz uyumlu ve problemsiz herkes. Bir ben değilim herhalde.

Minicik bir bebeğe evliliği kurtarır mı diye kocaman bir sorumluluk yükleyebilmeyi nasıl düşünüyorsunuz?
Diyelim ki işler yolunda gitmedi..
Ne olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…