Her sey tam olup da cinselligin olmayisi bir evliligi bitirebilir, ama hicbir seyin olmadigi bir evliligi de sadece cinsellik kurtaramaz. Hele ki o catisma ortamina bir cocuk sokmaktan bahsediyorsun (ona da yazik), cocuk oldugu zaman o harika cinsellik de sekteye ugrayacak. Bombanin pimini cekmeyi dusunuyorsun, bence dikkat et
Birgün seks te bitecek ama..Elbette düşünüyorum. Ama burdaki çoğu insan bana hak vermeyecek olsa da dile getirmek istiyorum. Seks çok önemli bir değişken. Arkadaşında öyle bir olumlu yön yokmuş. Kıyas edilemeyiz bence.
Konu sahibi eşiyle müzik zevkinin farklı olduğunu yazmış, ben de ona istinaden yazdım. Ne alaka? Aşık olduğun adamı da tanıyorsun zamanla. Aşık oldum, bitti değil ki.aşik olabilecegin adamin alninda yazmiyorki cengiz kurtoglu dinledigi :)
Konu sahibi eşiyle müzik zevkinin farklı olduğunu yazmış, ben de ona istinaden yazdım. Ne alaka? Aşık olduğun adamı da tanıyorsun zamanla. Aşık oldum, bitti değil ki.
bunlar dert mi? bence sorun sizde
bence duzenli ve guzel olan evliliklerde sekste olur zaten anlaşamadıgın biriyle duzenli sekste yapmassın ikisi karşilikli seyler nacizane fikrim :)
Hangi evlilikte yokki çatışma,iki kardeş bile farklı zevklere sahipken elin oğluyla ayni zevklere sahip olmayı beklemek abartı olmazmi?5yillik evliyim,deli gibi kitap okurum eşim en son kitabi ne zaman okuduğunu bile hatırlamaz,önceleri sinir olurdum sonra onunda sevebileceği türden kitaplar bulduk yine çok okumuyor ama eskiye nazaran ilerleme var,evliligimin ilk yıllarında inanılmaz çatışmalar yaşıyorduk,ben bu adamla yapamam diyordum sürekli,tamamen ters kutuplariz çünkü ama ne oldu bende bilmiyorum zamanla biseyler oturdu,onu değiştirme kalıba sokma fikrinden Vazgeçtim,şimdi aksam dönüşünü dört gözle bekliyorum,allah in bir lütfü kocam bana.bu arada cinselligimiz hep harikaydı artik muhteşem ötesi oldu.yani diyeceğim şuki çocuk fikrini ertele ama evliliğine zaman ver
Ben aklıma hücum eden fikirleri bu değerli ortamda paylaşıp fikir almak, ayrıca da genel bir konuda nabız yoklamak istedim. Bu bir plan değil. Buradaki görüşleri önemsediğim için ilk düşüncelerimi yazdım doğrusu.
Tabii ki, zaten planladigini iddia etmedim ben de yorumlarken. Ancak insan cok degisik bir varlik, en buyuk adimlar, planlar minicik bir dusunce ile basliyor. Aklindan gecen dusuncelerin ciddi bir hal almasi durumunda ne olabilecegini iki cumle ile aciklamak istedim sadece. :)
çocuk ikinizin ortak noktasıolucak ve bu arada bırbırnız ıle ılgılı seylerı bırlıkte yapmaya calısın bnce bırbırınıze deger verdıgınızın farkına vardırın degerlı oldugnuzu hıssettırmıyorsa karsı taraf bu çok kötu olurrCinsellik konusuna taşınır mı bilmiyorum, ama bu dertten mustaribim kadınlar. Her şeyin saçma bir yolda ilerlediği, bariz bir şekilde uyumsuzluk olan bir evlilikte, her şeyi ayakta tutan cinsellik olabilir mi?
O güzel sürdüğü sürece bazı şeylere katlanılabilir mi?
Hakaret yok, saygısızlık yok, kişilik çatışması yıpratıcı noktalarda ama cinsel hayat 10 üzerinden 10. Yürür mü? Çocukla beraber her şey yoluna girer mi?
Ek: Çok teşekkürler yorumlar için. Ama çocuk sorunları çözmek vesaire değil de, biraz olsun başbaşa kalınca yaşanan uyumsuzlukları ortadan kaldırabilme adına düşünülür mü? Adamın hal ve hareketlerine takmak yerine çocuğumuzla ilgilenmek bizi olumlu etkiler mi?
Yani düşününce çocuk bir nevi bizi ikinci plana atacak ve göz bebeğimiz olacak. Güçlendirmez mi?
çocuk ikinizin ortak noktasıolucak ve bu arada bırbırnız ıle ılgılı seylerı bırlıkte yapmaya calısın bnce bırbırınıze deger verdıgınızın farkına vardırın degerlı oldugnuzu hıssettırmıyorsa karsı taraf bu çok kötu olurr
Bana yürür ama ittire kaktıra gibi geldi..
Mecbur değilseniz insan neden diye soruyor doğrusu..
Cocuk kurtarici degil ama bnde 3yillik evliyim 2kisi bazi seyler disari cikmak vs renksiz gelmeye basladi bebek olsa diye dusunuyorum o da dusunuyor ve bebek gorduk mu birbirimizi durtuyoruz o an farkli bir heyecan olustugunu hissediyorum esiniz ile eger boyle dusunceleriniz varsa sanirim bebek yapma zamaniniz gelmis cunku bebek ne kadar on planda olursa olsun eger size deger veriyorsa siz esi olabilirsiniz evet cocugunuzun annesi olmanizda size ayri bi ozellil belki de esinizin gozunde 2.biryer daha kazandircaktir benim dusuncem bu tabi bn esimle boyleyim onu baba olarak gormek cok gurur verici olurdu bu bebegin on planda olmasi ile alakasiz bir durum ikinizin parcasi oldugunu bildiginiz surece hayatiniza yeni ve bitmeyen bir hareket katicakSevgi ve değer verme ile ilgili bir problemimiz yok aslında. Ama daha uzlaşmacı yaklaşmam gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?