Öldü mü acabaArkadaşlar bekarım, bi akrabamız biriyle görüştürmek istedi. Sanırım çocuğa da biraz emrivaki yapılıyor. Çocuğa söylemişler böyle biri var görüşürmüsün diye olur mu ki? Demiş. Neyse bana da sordular ben de tamam dedim çocuğa numaramı vermişler. Çocukta şu an şehir dışındayım dönünce arayayım demiş. Bu arada öğrendimki covid olmuş hastanede yatmış filan. Aradan 3 hafta geçti ve yazan olmadı. Bu çocuğu bana söyledikleri epey oluyor o dönem istememiştim 2 ay oldu sonra tamam dedim. Sizce ne kadar daha bekliyim? Aracı olduğu için yazınca görüşmüyorum desem olmaz. Başkasıyla görüşmek için ne kadar süre beklemeli ?
Öldü mü acaba
Bence artık beklemeyin. 3 haftadan beri yazmamazlık olmaz. Tanıdığım kişilerden covid olup hastaneye yatanlar hastaneden durum mesajı paylaştılar habire.
Yoğun bakımlık olmadıysa telefonu yanındadır. Hastanede yapacak fazla şeyi de olmayınca insan telefona sarar.
İsterseniz aracıya sorun. Yoğun bakımda mı diye. Değilse adamın hayatında ya da kalbinde başka biri olma ihtimali yüksek
Başkası varsa eğer sırada, bekleme olmasın. Siz mesaj atıp nasıl olduğunu merak edin, adam covid olmuş hastanede yatmış, can derdinde. sizi nasıl düşünsün? Siz yazın madem. Muhabbetten anlaşılır hemen. Ha yok mesaj atamam derseniz de, görüşün birileriyle. Bu kadar başkaları için yaşamayın canım.
Başkasıyla tanıştım, uzun süre ses gelmedi dersiniz.
Taburcu olduğunu biliyorsanız boşverin gitsin.Yok yok yoğun bakımda değil taburcu olmuş. Testi negatifleşmemiş ama bi türlü sanırım. Ama baya oldu yani. Bende öyle düşünüyorum ve yakında benim çalıştığım yere başlayacak. Madem görüşmeyecek numarayı niye aldı acaba. Aracıya da sormayacağım ya :))
Zamanın hıc mı kıymetli degıl de bunun aramasını bekleyeceksin, allah askına bosver. Hıc konusulmamıs say hayatına bak.
Taburcu olduğunu biliyorsanız boşverin gitsin.
Aracıya hayır diyemediği için numarayı almıştır. Şimdi şehir dışındayım bahanesi çok basit değil mi sizce? Cep telefonumuz var ve bizimle şehir dışına gelebiliyor bu telefonlar. Çekim gücü de ülkenin her yerinde hemen hemen aynı.
Yazsa yazardı zaten cocugun boyle bıseyı suan hatırladığını sanmiyorumHaklısın kesinlikle aracı olunca işte yazınca ne diyim bende 2 ay erteledim
Yazsa yazardı zaten cocugun boyle bıseyı suan hatırladığını sanmiyorum
Kac yasındasın?
Adam istemiyor işte. Daha ne diye bekleyeceksiniz?Arkadaşlar bekarım, bi akrabamız biriyle görüştürmek istedi. Sanırım çocuğa da biraz emrivaki yapılıyor. Çocuğa söylemişler böyle biri var görüşürmüsün diye olur mu ki? Demiş. Neyse bana da sordular ben de tamam dedim çocuğa numaramı vermişler. Çocukta şu an şehir dışındayım dönünce arayayım demiş. Bu arada öğrendimki covid olmuş hastanede yatmış filan. Aradan 3 hafta geçti ve yazan olmadı. Bu çocuğu bana söyledikleri epey oluyor o dönem istememiştim 2 ay oldu sonra tamam dedim. Sizce ne kadar daha bekliyim? Aracı olduğu için yazınca görüşmüyorum desem olmaz. Başkasıyla görüşmek için ne kadar süre beklemeli ?
Adam istemiyor işte. Daha ne diye bekleyeceksiniz?
Siz bu insanı gördünüz mü?
Görmediğim tanımadığım birini neden merak edeyim iyileşince kendi yazsın uğraşsın. Çiçek çukulata alıp evine git istersen :)
yazsa yazardı bu kadar surede..bu saatten sonra yazmaya da cekinir insan zaten haftalar sonra. kapatın bence.kendiniz icin bu mevzuyu.
benim kardesimde hasta olup hastanede yatti. o surecte cok sikildigi icin hep telefon elindeydi. tabi bu kisinin hastalığı nasil gecirdigini bilemem ama genel tecrubem boyle kafa yoran adamlar sonra da ruhu yormaya devam ediyorlar. niyeti olan adam böyle soru isaretleri yaratmiyor.Bencede öyle sadece hasta olduğu için mi diyorum işe de başlamadı çünkü iyileşse başlamak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?