- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi ozne_hayat
tamam peki peki bu akşam kaynatıcam
kaynatmayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam peki peki bu akşam kaynatıcam
Günaydın kızlar
Eşimin Benim herşey normal
Hormonlar normal
genetik normal geldi spermin neden düşük olduğunu İstanbul eğitim araştırma hastanesinde üroloji doktoru çözemedi
sadece tüp bebek deneye bilirsiniz dedi
fsh:12,8 değer aralıkları 1,9 ile 18,9
testosteron:407 değer aralıkları 229,8 ile 786,5 arasında
kaynatmayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Yalnız KOLESTEROL yüksek ise hangi vitamini kullanırsan kullan fayda etmez. MUTLAKA önce KOLESTROL ü düşürücü şeyler kullanman lazım ..... bak benim dediklerimi ön plana al :)
canım peki kolsetrol iyi ya da kötü olsa bile rahatsızlık belirtisi gösterir diye düşünüyorum . benim eşimde mesela bu şikayetlerin hiç biri yok :S
asel_k kaynatmayanı fareler kovalasın tamam buldum kaynattırken sana çağrı atıcam
koletrolü hmmmmm ona baktırırız o kolay ama biz ot luyoz bu aralar ben rejimdeyim diye düşüktür sanırım kolestrol ya neyse genede seni dinliycem baktırcam bakalım koletrolüne filiz
Bu sperm öyle inat bir şey ki,ne söylesem bilemiyorum.
Biz iki seneyi aşkın uğraşıyoruz.
Çok ufak oynamalar oldu,hareket,hız zaten iyiydi de tek sorunumuz sayı.
Varikosel ameliyatı olduk,aklına gelebilecek her kürü,takviyeyi kullandık.
Ameliyat sonrası 3. ay ki sonuç 2 milyondan sıfıra düşmüştü.
Umutsuzlukla takviyeleri bıraktık,2 hafta önce tekrar test yaptırdık kendi kendine 1 milyona çıkmış.
Hadiiii yine takviyelere sarıl:)
Biz çözemedik yani.Eşimin de hormonları normal,başlangıç varikoseli diye ameliyat olduk.
Gerçi ameliyatta 3. dereceden varikosel çıktı.O ihtimali de çıkardık aradan.
Şimdi bekliyoruz.Eğer yaşlarınız müsaitse bekleyin,uğraşın derim.
Burada sayıları sıfırdan milyonlara çıkan,doğal yolla gebelik elde eden onlarca arkadaşımız var.
Olmayacak bir şey değil tabi.Denemekte yarar var.
Günaydın kızlar
Eşimin Benim herşey normal
Hormonlar normal
genetik normal geldi spermin neden düşük olduğunu İstanbul eğitim araştırma hastanesinde üroloji doktoru çözemedi
sadece tüp bebek deneye bilirsiniz dedi
fsh:12,8 değer aralıkları 1,9 ile 18,9
testosteron:407 değer aralıkları 229,8 ile 786,5 arasında
Yalnız KOLESTEROL yüksek ise hangi vitamini kullanırsan kullan fayda etmez. MUTLAKA önce KOLESTROL ü düşürücü şeyler kullanman lazım ..... bak benim dediklerimi ön plana al :)
Bu sperm öyle inat bir şey ki,ne söylesem bilemiyorum.
Biz iki seneyi aşkın uğraşıyoruz.
Çok ufak oynamalar oldu,hareket,hız zaten iyiydi de tek sorunumuz sayı.
Varikosel ameliyatı olduk,aklına gelebilecek her kürü,takviyeyi kullandık.
Ameliyat sonrası 3. ay ki sonuç 2 milyondan sıfıra düşmüştü.
Umutsuzlukla takviyeleri bıraktık,2 hafta önce tekrar test yaptırdık kendi kendine 1 milyona çıkmış.
Hadiiii yine takviyelere sarıl:)
Biz çözemedik yani.Eşimin de hormonları normal,başlangıç varikoseli diye ameliyat olduk.
Gerçi ameliyatta 3. dereceden varikosel çıktı.O ihtimali de çıkardık aradan.
Şimdi bekliyoruz.Eğer yaşlarınız müsaitse bekleyin,uğraşın derim.
Burada sayıları sıfırdan milyonlara çıkan,doğal yolla gebelik elde eden onlarca arkadaşımız var.
Olmayacak bir şey değil tabi.Denemekte yarar var.
umutsuzluğa kabıldığım boynumu büktüğüm ben asla anne olamayacağım dediğim zamanlar o kadar çok ki hiç hamileliğe bu kadar yaklaşmamıştım hayallerim ilkez bu kadar netti ve olmadı
tekrardan bir yere gitmek bir doktora güvenmek yeniden yola revan olmak çok korkutuçu geliyo kızlar bana
Korkma!
Sen korkup,umutsuzluğa kapılırsan bu bekleyiş daha da uzar.
Erkekler bizler kadar mücadeleci değil,pes etmeye,vazgeçmeye meyilliler.
Çok iyi anlıyorum seni,2 seneyi geçtik ama hala zaman zaman omuzlarım çöker.
Her ay o durumu yaşadığım da hala gözlerim dolar,engel olamam.
Alışılmıyor ki bu duruma.
Ama bununla da yaşamasını öğrenmek gerek.
Ne zamana kadar,mucizeler gerçekleşene kadar
Sen elinden geleni yap,bütün kapıları zorla.
Yapılabilecekler hiç bitmez unutma.
Elinden gelenin fazlasını yap ve sabret...
canım benim negüzel dile getirmişsin hislerimi nekadar çağresiz kalıyorum bazen gözlerim donuk bakıyorum içimde bir huzursuzluk yüzümde masumiyet gözümden dökülen inci tanelerim içim titreye titreye yazıyorum bazen ben iyiyim diye aslında hayata kırgınım kızgınım isyankarım şu sıralar kaşlarım çatık öfkeliyim hayata
bu sıralar söylediğim hayat bana bir yaşam borçlusun çaldığın mutluluğumu borçlusun yazık diye bakan gözler yerine imrenerek bakan gözler borçlusun hayat bana bir yaşam bir ömür borçlusun
Allaha böyle inanmasaydın bukadar kendinden emin adımlarla yürüyemezdim
eşime böyle aşık olmasaydım bu savaşa onunla birlikte giremezdim
eşim göz yaşımı görmez üzülür diye korkarım
Benim hissettiklerimi duygularımı sadece sizler biliyosunuz benim ailem oldunuz
ne kimse soru sorabilir nede kimse konuşabilir karşımda sağlam basarım yere sadece yüreğimden geçenler bunlar
düz yolda hiç yürümedim ben hep tırmanmak zorunda kaldım bu seferki biraz yüksek ama pes etmek yok kırılsamda düşsemde yeniden kalkıp savaşacağım çünkü masum bir çocuk gibi gözüme bakıyor birgün bende baba olabilecekmiyim deyip