- 7 Haziran 2017
- 2.940
- 3.312
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
19 yaşındayım. Teklif ettim kabul etmediYaşınız kaç ?
Ne bu tepki anlamadım
Beraber izleyin onada blet al
Film Enes Batur un filmi ve o hiç beğenmemişti fragmandanOnu da cagır o da gelsin izlesin
Yok canım ben kim akşam sinemaya gitmek kimbirşey olmaz git gel
ama gün içinde değil de akşam saatinde gidecekseniz haber verin
İyi de ailenle beraber yaşıyorsan,onların imkanlarından faydalanıyorsan izin de almak,haber de vermek zorundasın bana göre.Herkese merhaba. Bugün öğleden sonraya bilet almıştım sinemaya. Derken annem aradı ve bana erken çıktığını söyledi. Ben de tabi ayıp olur diye söyleyemedim ona sonra söyledim. Tabii gitmeme izin verdi mecburen. Ona söylemeden bunu yapmam bilet almam çok kırmış onu. Yani bana göre bu gayet olağan bir şey, genç bir kız tabii ki sinemaya da gidebilir gün içinde. Çevremdeki arkadaşlarım hiç böyle değiller istedikleri gibi her şeyi yapıyorlar kimse dur annemden izin alayım modunda değil. Her konuda izin almak bana ters geliyor. Bileti iptal etmeye çalışsam da olmadı maalesef. Ne yapsam şimdi gişeye gitmişim de iptal olmuş gibi davranıp anneme mi gitsem? Gönlünü nasıl alsam ?
Kendisine söylemedim diye. Nasılsa o saatte gelmeyecek diye rahat davranmıştım. Filmin birinci yarısı bitti şu an. Nereden baksanız 5 buçuk gibi evde olurum. Geç saate zaten bilet almam. Ama annem geliyorum deyince ayıp olmasın diye söyleyemedim daha sonra itiraf etmek zorunda kaldım. Hatta iptal etmeyi denedim hata verdi iptal olmadı muhtemelen 1 saat sınırını geçtiğimden. Bana niye söylemedin dedi. Biz anne kız değil miyiz her konuda açık değil miyiz dedi. Yani ben söyleyecektim ama kırılmasın diye söyleyememiştim. Bana göre çıkıp kahve içmekle aynı şey. Anneme desem ki kahve içmeye çıkacağım, bana der ki kızım ne gerek var bunu söylemeye diye. Laf arasında söyleseydim kavga çıkmayabilirdi herhalde.Bir anne olarak, annenizin neden küsüp, Trip attığını anlamadım.
Sonuçta gün içinde uygun zamanda kendi başınıza yapabileceğiniz bir aktivite
Değişik bir ilişkiniz var, bir şey diyemeyeceğim. Eve giderken sevdiği bir tatlıdan alın barı, belki gönlü olurKendisine söylemedim diye. Nasılsa o saatte gelmeyecek diye rahat davranmıştım. Filmin birinci yarısı bitti şu an. Nereden baksanız 5 buçuk gibi evde olurum. Geç saate zaten bilet almam. Ama annem geliyorum deyince ayıp olmasın diye söyleyemedim daha sonra itiraf etmek zorunda kaldım. Hatta iptal etmeyi denedim hata verdi iptal olmadı muhtemelen 1 saat sınırını geçtiğimden. Bana niye söylemedin dedi. Biz anne kız değil miyiz her konuda açık değil miyiz dedi. Yani ben söyleyecektim ama kırılmasın diye söyleyememiştim. Bana göre çıkıp kahve içmekle aynı şey. Anneme desem ki kahve içmeye çıkacağım, bana der ki kızım ne gerek var bunu söylemeye diye. Laf arasında söyleseydim kavga çıkmayabilirdi herhalde.
Neyse artık olan oldu belki de bana kırgın. Gönlünü nasıl alsam ?
İyi eğlenceler, keyfinize bakınKendisine söylemedim diye. Nasılsa o saatte gelmeyecek diye rahat davranmıştım. Filmin birinci yarısı bitti şu an. Nereden baksanız 5 buçuk gibi evde olurum. Geç saate zaten bilet almam. Ama annem geliyorum deyince ayıp olmasın diye söyleyemedim daha sonra itiraf etmek zorunda kaldım. Hatta iptal etmeyi denedim hata verdi iptal olmadı muhtemelen 1 saat sınırını geçtiğimden. Bana niye söylemedin dedi. Biz anne kız değil miyiz her konuda açık değil miyiz dedi. Yani ben söyleyecektim ama kırılmasın diye söyleyememiştim. Bana göre çıkıp kahve içmekle aynı şey. Anneme desem ki kahve içmeye çıkacağım, bana der ki kızım ne gerek var bunu söylemeye diye. Laf arasında söyleseydim kavga çıkmayabilirdi herhalde.
Neyse artık olan oldu belki de bana kırgın. Gönlünü nasıl alsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?