- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hayır erken gelebilirim demişti ama bu kadar erken gelebileceğini düşünmemiştim. E tabii evde oturmak da istemedim zaten yarından sonra bir hafta izni var evde bırakıp olmaz diye bugün gideyim dedim. Eğer ben geliyorum demeseydi söyleyebilirdim ama neyse artık film bittiSinemaya girerken annene söylemen normal, arar ulaşamaz, telefonun sesi kapalı merak eder fln. Ama neden sinemaya gidiyorsunuz diye kırıldığını anlamadım açıkçası
Hayır babam bir hafta boyunca kırgınmış bana, hatta telefonda sesi kötü gelmişti. Kendisi itiraf etti.Annenle baban 'bugün happyending'e trip atmak için ne yaptın?' Mottosuyla hareket ediyorlar diye düşünmeye başladım. Acaba cidden zannettiğin kadar önemsiyorlar mı yaptığın/yapmadığın şeyleri, yoksa sen mi ufak tefek şakayla karışık söylenmelerini çok ciddiye alıyorsun?
Ya hadi annemin yaptıkları doğru olabilir de babamınkiler beni mahvettiAnne ve babanin kaprisleriyle pimpirikli oldun iyice.
Annende baban da normal degiller.Sen bir psikologa git anlat herseyi kafan dagilsin cunku sende annenin bu hareketlerini normal karsiliyorsun.Ya hadi annemin yaptıkları doğru olabilir de babamınkiler beni mahvetti
Ya zaten haftaya kıprısa dönüyorum orada başlayacağım psikoloğa gitmeye. İnşallah SGK karşılıyordurAnnende baban da normal degiller.Sen bir psikologa git anlat herseyi kafan dagilsin cunku sende annenin bu hareketlerini normal karsiliyorsun.
Bilmiyorum ama en gec yazin Turkiyede psikologda olman lazim.Anlamsiz bir baglilik var sende.Ya zaten haftaya kıprısa dönüyorum orada başlayacağım psikoloğa gitmeye. İnşallah SGK karşılıyordur
Bağlılık değil de ne bileyim huzursuzluk çıkmasını istemiyorum pek. Küçükken küsme huyları vardı ve ben o küslük olayına dayanamazdım. Yaptıkları doğru mu değil. Hala daha erkek arkadaşımla kavga ettiğim zaman korkarım o da küsecek mi diye (çok şükür bir o bunu yapmadı). Babamın sıkıntıları var bunu biliyoruz artık alıştık da ne yazık ki, annem de herhalde yurtdışına gittim diye çok kendi başıma buyruk yaşamamı istemiyor. Yani o rahatlığa çok alışmamı istemiyor olabilir. Ne bileyim çok tezat değil mi yurtdışında okuyorsun ama annene haber vermeden gün içinde sinemaya bilet alırsan tavır yiyorsunBilmiyorum ama en gec yazin Turkiyede psikologda olman lazim.Anlamsiz bir baglilik var sende.
Aslinda seni yalana itiyor ama sen evde oturuyorsun her gencin yapacagi sey degil.Bağlılık değil de ne bileyim huzursuzluk çıkmasını istemiyorum pek. Küçükken küsme huyları vardı ve ben o küslük olayına dayanamazdım. Yaptıkları doğru mu değil. Hala daha erkek arkadaşımla kavga ettiğim zaman korkarım o da küsecek mi diye (çok şükür bir o bunu yapmadı). Babamın sıkıntıları var bunu biliyoruz artık alıştık da ne yazık ki, annem de herhalde yurtdışına gittim diye çok kendi başıma buyruk yaşamamı istemiyor. Yani o rahatlığa çok alışmamı istemiyor olabilir. Ne bileyim çok tezat değil mi yurtdışında okuyorsun ama annene haber vermeden gün içinde sinemaya bilet alırsan tavır yiyorsun
Yani bana hiçbir şey yapma bugün dedi. Bak şu saate yapmak istediğim her işi halletmiştim. Bakmak istediğim bir kaç şey vardı, kuaföre gidecektim ve bir yere daha uğrayacaktım. Şu saate hepsi bitmişti.Aslinda seni yalana itiyor ama sen evde oturuyorsun her gencin yapacagi sey degil.
Yasina uygun ol biraz onlar seni idare etsin.
Şimdi girme filme hem anneni üzüp hem de o filmi mi izleyeceksin diyen tarafım ağır basıyor
Sorgulamayacaksan neden burada konu aciyorsun.Yani bana hiçbir şey yapma bugün dedi. Bak şu saate yapmak istediğim her işi halletmiştim. Bakmak istediğim bir kaç şey vardı, kuaföre gidecektim ve bir yere daha uğrayacaktım. Şu saate hepsi bitmişti.
Neyse sorgulamamak lazım
Girdim izledim de filmi. Hatta Youtuber olma isteği doğdu bendeşakamısın arkadasım sen
Psikolog böyle durumlarda işe yarıyor değil mi ?Sorgulamayacaksan neden burada konu aciyorsun.
Sana gore hep annen baban hakli ee biz ne yapacagiz bu durumda.Haklilarsa neden rahatsiz olup konu aciyorsun.
Diyemiyor musun anne isim var cikacagim diye.
Sizin gibi bireylerin psikolojisi ve sayı olarak çokluğu beni korkutuyor. Konunuz baştan sona öylesine garip ki neresine yorum yapmış hanımlar şaştım doğrusu. Kendinizle ilgili hiçbir bilgi vermediğiniz için ne tür bir baskılama altında olduğunuz anlaşılmıyor. Çalışmıyorsunuz sanırım, yaşınızı da bilmiyorum, anneniz yalnız mı yaşıyor ailevi sorunlar mı var bilmiyorum. tek bildiğim sitede bugüne dek rastladığım en tuhaf konu ve en korkutucu üslup. Yardım alabilirseniz iyi olur.Herkese merhaba. Bugün öğleden sonraya bilet almıştım sinemaya. Derken annem aradı ve bana erken çıktığını söyledi. Ben de tabi ayıp olur diye söyleyemedim ona sonra söyledim. Tabii gitmeme izin verdi mecburen. Ona söylemeden bunu yapmam bilet almam çok kırmış onu. Yani bana göre bu gayet olağan bir şey, genç bir kız tabii ki sinemaya da gidebilir gün içinde. Çevremdeki arkadaşlarım hiç böyle değiller istedikleri gibi her şeyi yapıyorlar kimse dur annemden izin alayım modunda değil. Her konuda izin almak bana ters geliyor. Bileti iptal etmeye çalışsam da olmadı maalesef. Ne yapsam şimdi gişeye gitmişim de iptal olmuş gibi davranıp anneme mi gitsem? Gönlünü nasıl alsam ?
Öğrenciyim ben. Yurtdışında okuyorum tatile Türkiye’ye geldim. Ama neden korkuttuğunu anlayamadım. Yazım tarzım falan her şeyim gayet açık. Sonuçta “ölü insanlar görüyorum” gibi korkunç şeyler yazmadımSizin gibi bireylerin psikolojisi ve sayı olarak çokluğu beni korkutuyor. Konunuz baştan sona öylesine garip ki neresine yorum yapmış hanımlar şaştım doğrusu. Kendinizle ilgili hiçbir bilgi vermediğiniz için ne tür bir baskılama altında olduğunuz anlaşılmıyor. Çalışmıyorsunuz sanırım, yaşınızı da bilmiyorum, anneniz yalnız mı yaşıyor ailevi sorunlar mı var bilmiyorum. tek bildiğim sitede bugüne dek rastladığım en tuhaf konu ve en korkutucu üslup. Yardım alabilirseniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?