Sizce?

Sinemaya girerken annene söylemen normal, arar ulaşamaz, telefonun sesi kapalı merak eder fln. Ama neden sinemaya gidiyorsunuz diye kırıldığını anlamadım açıkçası
Hayır erken gelebilirim demişti ama bu kadar erken gelebileceğini düşünmemiştim. E tabii evde oturmak da istemedim zaten yarından sonra bir hafta izni var evde bırakıp olmaz diye bugün gideyim dedim. Eğer ben geliyorum demeseydi söyleyebilirdim ama neyse artık film bitti

Hayır babam bir hafta boyunca kırgınmış bana, hatta telefonda sesi kötü gelmişti. Kendisi itiraf etti.
Anneme gelince de acaba kendisine sormadan internetten bilet almama kızmış olabilir mi ama ben yurtdışında okuyorum orada yalnız başıma her şeyi hallediyordum burada mı halledemeyeceğim

Şimdi annemle konuştum. Yarın işe çağırmışlar, ben de kuaföre gitmek istemiştim. Yarın kaç gibi gelirsin diye sordum. Bilmiyorum sinemaya falan gitme lütfen dedi. Neden bu kadar kızdın ki ben yanlış bir şey yaptığımı zannetmiyorum gayet doğal bir şey bence dedim. Koştur koştur sinemaya gitmenin mantığı neydi onu anlamadım daha dün akşam gittik neyse kırmayayım dedim dedi. Ama o filmi merak ediyordum ayrıca tüm hafta izinlisin haftaiçi sen izinliyken çıkıp sinemaya gitmek daha mantıksız ve hoş olmaz diye düşündüm ve gün içinde bir saatti geç saate almış olsam kızmanı anlarım dedim. Bana dedi ki ama geleceğimi biliyordun. Dedim ki hayır o saatte geleceğini bilmiyordum,ayrıca Kıbrıs’ta gitmek de istemedim dedim daha gelmemiştir çünkü. Ya ben Kıbrıs’ı bekle demedim zaten dedi. Yarın da benden haber bekle lütfen hiçbir şey yapma dedi. Normal şartlarda evde oturmamı istemeyen annem şimdi dışarı çıkmamı istemiyor. Belki de kızını yurtdışına yollama psikolojisidir.
Böyle işte arkadaşlar...

Bakın şu saat oldu hala ses seda yok. Korkudan markete bile gidemiyorum. Dışarıda yapmak istediğim bir iki şey vardı korkudan çıkamıyorum şu an. Şu beklediğim sürede o işleri yapsaydım ruhu duymayacaktı. Normalde kız kısmı evde oturur kafasında biri de değil annem anlamadım ki

Bilmiyorum ama en gec yazin Turkiyede psikologda olman lazim.Anlamsiz bir baglilik var sende.
Bağlılık değil de ne bileyim huzursuzluk çıkmasını istemiyorum pek. Küçükken küsme huyları vardı ve ben o küslük olayına dayanamazdım. Yaptıkları doğru mu değil. Hala daha erkek arkadaşımla kavga ettiğim zaman korkarım o da küsecek mi diye (çok şükür bir o bunu yapmadı). Babamın sıkıntıları var bunu biliyoruz artık alıştık da ne yazık ki, annem de herhalde yurtdışına gittim diye çok kendi başıma buyruk yaşamamı istemiyor. Yani o rahatlığa çok alışmamı istemiyor olabilir. Ne bileyim çok tezat değil mi yurtdışında okuyorsun ama annene haber vermeden gün içinde sinemaya bilet alırsan tavır yiyorsun

Aslinda seni yalana itiyor ama sen evde oturuyorsun her gencin yapacagi sey degil.
Yasina uygun ol biraz onlar seni idare etsin.

Aslinda seni yalana itiyor ama sen evde oturuyorsun her gencin yapacagi sey degil.
Yasina uygun ol biraz onlar seni idare etsin.
Yani bana hiçbir şey yapma bugün dedi. Bak şu saate yapmak istediğim her işi halletmiştim. Bakmak istediğim bir kaç şey vardı, kuaföre gidecektim ve bir yere daha uğrayacaktım. Şu saate hepsi bitmişti.
Neyse sorgulamamak lazım

Sorgulamayacaksan neden burada konu aciyorsun.
Sana gore hep annen baban hakli ee biz ne yapacagiz bu durumda.Haklilarsa neden rahatsiz olup konu aciyorsun.
Diyemiyor musun anne isim var cikacagim diye.

Sizin gibi bireylerin psikolojisi ve sayı olarak çokluğu beni korkutuyor. Konunuz baştan sona öylesine garip ki neresine yorum yapmış hanımlar şaştım doğrusu. Kendinizle ilgili hiçbir bilgi vermediğiniz için ne tür bir baskılama altında olduğunuz anlaşılmıyor. Çalışmıyorsunuz sanırım, yaşınızı da bilmiyorum, anneniz yalnız mı yaşıyor ailevi sorunlar mı var bilmiyorum. tek bildiğim sitede bugüne dek rastladığım en tuhaf konu ve en korkutucu üslup. Yardım alabilirseniz iyi olur.

Öğrenciyim ben. Yurtdışında okuyorum tatile Türkiye’ye geldim. Ama neden korkuttuğunu anlayamadım. Yazım tarzım falan her şeyim gayet açık. Sonuçta “ölü insanlar görüyorum” gibi korkunç şeyler yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…