- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Kızlar işi beddua boyutuna vardırmayın gözlerimin önünde nasıl üzüldüğünü görebiliyorum.. Yatılı okul da en iyisini bulmaya çalışıyor çocuğun rızasını alarak olumsuz bi şey çocuğa yansıtmayarak...çocuk mutlu gözüküyor şu an hevesli yeni okula yani.Evet eleştirelim ben de eleştiriyorum çok kafama takıyorum çok üzülüyorum ama beddua da etmeyelim ya..
Yani.Cocukta biliyor baska seçenegi olmadigi. Mecburen mutlu numarasini yapiyor. Yatili okulunun en iyisi nasil olur be? Madem bu kadar maddi olanagin var, adami bosa ve yeni bir hayat kur. O yavruya o kadar aciyorum ki. Okuldan kizimi aldigimda kizim "anne anne" diye sevinç ile bagiriyor ki oda okulu seviyor. Bir çocugun yeri anne ve babasi. Ötesi yok.
13 yaşında yatılıya gidecek olan..Cocuklar kac yasinda?
Tam da ergenliğin başı.13 yaşında yatılıya gidecek olan..
Valla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..Tam da ergenliğin başı.
Mahvedecek çocuğunu elin adamı için.
9 10 olması lazım..Kucuk olanin yasini merak etmistim aslinda daha cok
Boş konuşuyor.Valla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..
Elin herifinin cani cehennemin taaa. Dibine bosanmak istemiyor us prenses hassamis lafontenden masallar gunah o cocuga Adam sapik bile olbilirSlm kızlar..
Arkadaşım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliğinden bir kızı ve bir oğlu var. Evlendiğinde oğlu babasının yanındaydı bu sene geldi ama başta çocukları hiç sorun etmeyen eşi sorun etmeye başladı, boşanmanın konuşulmasına kadar gitti işin boyutu.
Arkadaşım kandırılmanın verdiği üzüntü ve 2.kez boşanmış olma ihtimalinin verdiği çaresizlikle çok üzgün ve ağlaya ağlaya çocuğu yatılı okula vermeye karar verdi.
Eşi, küçük kıza hırçın davrandığı için de artık istemediğini söylemiş ben bunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylediğini düşünüyorum,ve bunu ona söyledim eşine fazlasıyla kızgın ve kırgın ama elimden bi şey gelmiyor 2.kez boşanmak istemiyorum diyor ha yatılı okula verdiğim halde dahi sorun çıkarırsa o zaman ne yaparsa yapsın diyor.
Arkadaşım geçmişte ilk eşinden dolayı yaşadığı sıkıntılardan olsun, hala yaşadığı sıkıntılardan dolayı olsun çok naif ve kırılgan..
Yatılı okula verme durumunu asla onaylamıyorum ama sert konuşup kırmak da istemiyorum çünkü içinde neler yaşadığını o bilir. O yüzden hiç yorum yapıp ne diyeceğimi bilemiyorum..Sizce keskin ve sert bi şekilde yanlış yaptığını mı söylemeliyim, veya arkadaşımın ne yapması konusunda sizin fikriniz nedir..
Birincisi 2. Kere boşanmamak için bunu yapan kadın aşırı cahildir.Kızlar işi beddua boyutuna vardırmayın gözlerimin önünde nasıl üzüldüğünü görebiliyorum.. Yatılı okul da en iyisini bulmaya çalışıyor çocuğun rızasını alarak olumsuz bi şey çocuğa yansıtmayarak...çocuk mutlu gözüküyor şu an hevesli yeni okula yani.Evet eleştirelim ben de eleştiriyorum çok kafama takıyorum çok üzülüyorum ama beddua da etmeyelim ya..
Kendisi tabikifr önce bir birey kadın ama annelik kimliği bazı durumlarda öne çıkmak zorunda önce dünyaya getırdıgı bireye hakkıyla sahip çıkacakValla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..
tam ergenlik dönemi. kim bilir hayati nasil degisecek anasinin koca sevdasina. beddua etmeyin diyosun da, valla zor tutuyorum kendimi. neee kiymetliymiss be adammmm.13 yaşında yatılıya gidecek olan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?