Sizce..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cocukta biliyor baska seçenegi olmadigi. Mecburen mutlu numarasini yapiyor. Yatili okulunun en iyisi nasil olur be? Madem bu kadar maddi olanagin var, adami bosa ve yeni bir hayat kur. O yavruya o kadar aciyorum ki. Okuldan kizimi aldigimda kizim "anne anne" diye sevinç ile bagiriyor ki oda okulu seviyor. Bir çocugun yeri anne ve babasi. Ötesi yok.

Yani.
Çocuk muhtemelen akşam geri eve döneceğini sanıyor.
Benim 5 yaşındaki kızım da anaokuluna başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı. Ama beni bırakmayacaksın değil mi diye soruyor. Ki daha bir gece ayrı kalmış değiliz. O bile terkedilme korkusu yaşarken "çocuk da mutlu" demek vicdan mastürbasyonundan başka bir şey değil.

İki çocuğum var onları bana verseler inanın kendi çocuklarımdan üstün tutarım sanırım
Çok seviyorum çocukları.
Lütfen arkadaşisinizi uyarın.

Ele hizmet edeceğine çocuklarına hizmet etsin baksın
Çok üzüldüm !arkadaşın naif kırılgan oylemi koskoca kadın, ya o çocuklar kırılgan naif değilmi.
Yatağına yattığında kafasini yastığa attığında uyuyabilecekmi acaba.

Valla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..
Boş konuşuyor.
O daha karnında taşıdığı çocuğun ruh halini anlamazken boşuna ağlamasın.
Ona söyleyin. Öz çocuğunun ahını alırsa asla mutlu olamaz.

Surda 2 yıl sonra oğlum üniversite ye gidecek babasına bizde peşinden gidelim yalnız birakmayalim diyorum muhtemelen öylede olacak .çocuklarım neredeyse bende oradayım diyorum taki evlenene kadar

Zaten yaşama sebebimiz çocuklar değilmi.

Elin herifinin cani cehennemin taaa. Dibine bosanmak istemiyor us prenses hassamis lafontenden masallar gunah o cocuga Adam sapik bile olbilir

Birincisi 2. Kere boşanmamak için bunu yapan kadın aşırı cahildir.
İkincisi her çocuk hisseder kimse gerizekalı değil,mış gibi yapar sadece.
Üçüncüsü bu yatılı okula gonderme gibi bir hatayı yaptıktan sonra bu çocugunu unutsun.

Çünkü emek vermediğiniz kişi üstünde hakkınız yoktur.Çocuklar asla unutmaz.Eskisi gibi olmayacak araları hiç bir zaman.

Ben çocugu yerınde olsam afedersiniz ama yuzune bile bakmazdım annemin dogurmasaydı o zaman.
Bir çocuğun en mutlu oldugu her annesının kucagıdır.
Rıza göstermek meselesine gelınce ne yapsın yavrum mecbur rıza gösterecek sanki seçeneği var.
Annesinde annelik vasfı yok.
Bedddua etmemize zaten gerek yok ileride çocuğu kendısıne guzel bir cevap verecektir.

Kimsenin anlamasini beklemesin zaten.ANNE olan hickimse arkadasinizi zaten anlamiycak.hic bosuna timsah gozyaslari da dokmesin.elin adami icin cocuktan ayri kalinir mi yaa.El adami cok bulunurda evlat bulunmaz.

Ayrica cocugun birini istemeyip digerini kabul etmesi de ayri bi konu.arkadaslar dikkat cekmeye calismislar zaten.o cocuk kimbilir nasil bi muameleyle karsi karsiya ki hircinlasti.umarim sadece azarlanma vs dir.diger turlusunu dusunmek bile istemiyorum.

Daha soylenecek cok sey var da susuyorum.boyleleri lutfen uremesin!!!

İnanmıyorum ne kadar aciz bır kadın. Ne ugruna oglunu yatılı okula veriyor, orada ne yasayacak nasıl yasayacak ne dusunecek nasıl bundan emin oluyor? Kız peki o ne olacak onuda mı bı zevk ugruna bırakacak.

Cocuklar annesiz buyumez nokta. Beni evlatlarımdan anca ölüm ayırır bu durumda giden evlat degıl, kendını nimetten sanan bes para etmez adam olur. Arkadasınıza cok sasırdım nasıl bu kadar bos bir insan olabılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…