Sizce..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koca bulunur görüldüğü gibi 2.koca bulunmuş ama çocuk bulunmaz. Arkadaşınızla açık açık konuşun. Sırf boşanmak istemiyor diye çocuklarını evden uzaklaştırması bencillik hatta arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi öneririm kendi canına, çocuğuna acımayan yarın bir gün el kızı olan size acır mı? Arkadaşınız çok merhametsiz ağlayıp sızlanması da çocuklarını düşündüğünden değil ya kocasız kalırsam diyedir.

Gece erkek koynuna girmek için evlatlarını gözden çıkaran bir zihniyet, başına çokta iyi şeyler gelmez emin olun. Sonuçta Allahın da bir adaleti var. Allah anneye çocuklarını kendi emaneti olarak gönderir ve emanete bilerek sahip çıkamayan hiçbir annenin sonu iyi olmaz emin olun. Bakın biz burada kadını tanımadığımız halde neler diyoruz.Hani arkadaşınız milletin lafı yüzünden ikinci kez boşanırsam ne derler diye boşanmıyormuş ya o arkadaşınıza selam söyleyin. Öz evlatlarından koca koynundan çıkmamak için vazgeçen bir anneye söyleyeceklerinden daha ağır şeyler söylemezler merak etmeyin.

Kendisine “2.kez boşandı acaba ne kusuru var” yada dul!! damgası yedirtmemek için, evladına kıyıyorsa anneliğini sorgulasın önce. Kendi onurunu!! kurtarmak adına, evladına kıymak nasıl bir bencilliktir.

Elalem 3/5 gün konuşur unutur, kendisi bir ömür vicdanıyla, büyüdüğünde de hürmet, saygı, sevgi beklediği evladıyla hesaplaşır. Pişmanlığıda zamanı geriye döndürmez.

Arkadaşınız dediğiniz gibi naif, hassas, kırılgan olsaydı bu konu konuşulmazdı bile. Eşine sorsun bakalım, ortak çocukları olsa ve kendisi evinde huzurla! yaşamak için evladını başından atabilir miydi?

Kaprisleri yüzünden evladından ayrı yaşamasına sebep olan, ona bu ağır yükü yükleyen adamın donlarını yıkamaya devam edebilecek mi? Yada bu adam ona ne kadar güzel bir hayat arkadaşlığı yapabilecek?

Bence siz aynen bunları söyleyin, şimdi kızar size ama zaman haklılığınızı gösterir elbet. Arkadaşınızla aranızı bozmamak için seyirci kalırsanız sizde bu bencilliğin bir parçası olursunuz, kusura bakmayın.

Olmaz olsun boyle analık deyip gidiyorum .

Büyük konuşmak istemiyorum,
Bişeyler yazarsam kırıcı olabilirim,
Şöyle diyip çekiliyim en iyisi,
Koca hep bulunurda evlat her zaman bulunmuyor.

Yerim arkadaşınızın naif ve kırılganlığını. Koca delisi sadece arkadaşınız, anne değil. Gerçek anne o adamın anasından emdiği sütü burnundan getirirdi.

5.5 yaşında kızım var. Geçen sene ilk kreşe gittiği gün tüm gün boyunca kıyafetlerini koklayıp ağladım. Geçen seneden beri okul dönüşlerini sevgilisini bekleyen kadınlar gibi bekliyorum, saatleri sayıyorum. Kaldı ki kızım zor bir çocuktur. Siyam ikizi gibiyiz evde, tek başına oynamaz, iş yaptırmaz, tuvalette falan hep yanımda... Rabbim yokluğunu acısını göstermesin. Ne bana ne başkasına evlat acısı yaşatmasın.

Hiç kendine anneyim ben demesin. Böyle bir şeyi düşünmek bile korkunçken eyleme geçiyor. Yalancıyı yerin dibine sokup kapı dışarı edeceğine, kendi evladını kapı dışarı ediyor.

En kötü bedduaları hakediyor anne müsvettesi arkadaşınız. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Konuyu niye kapattırmak istiyorsunuz ki?
Bence arkadaşınıza da okutun bu yorumları.
İki ağlamayla merhametli anne olunmuyor.
O naif arkadaşımız sırf koca için evlatlarına sırt çeviren bir anne ne yazık ki.
Şu hayatta koca hep bulunan bir şey.
Ama evlat tek.

Arkadaşınız çocuklarının hep aynı yaşta kalacağını sanıyor ,o cocuklar büyüyecek ve simdiden hayatlarının icine ediliyor anneleri tarafından.Erkek yurtta , kız da evde olacak bu da enteresan mesela.Vallahi icim acıdı bir tuhaflık var hele o kizin evde kalmasi konusunda.Bu arada 2. evlilik de biter 3. evlilkte sartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparsin ele ne millet benim evlatlarimdan daha mi onemli..Evlat konusunun B plani yoktur bana göre.Benim annesi boyle yapan bir ogrencim vardı aradan yıllar gecti ama onun yüzünü hic unutamiyorum hep hüzünlüydü ,sessizdi ,güçsüzdü,yok gibiydi yavrum.Onun annesi ananeye birakmisti hatta anane kizini arayip "al kizini bak iyi degil "dedikce kizin annesi ananeyle de darilmisti.Konusmayi da kesmisti yeni kocasi icin.O kiz simdi büyüdü serserinin uyusturucu satan muptelasi olan ahlaksiz biriyle kacmış dedi diger ogrencilerim,hayatini karartti öğretmenim dediler HAYATINI KARARTTI...Arkadasiniz bence bir daha dusunsun yavrularini.Akilci davransin lutfen evlatlarina sahip ciksin.

Büyük konuşmak,kınamak istemiyorum ama,
Değil el adamı için seçim yapmak!!
Anamı bile siler atarım.

İnsanlar size seçim yapmanız hakkında zorluyorsa,
İşe ilk önce o insanı silmekle başlayacaksınız.!!

Yeter artık ya yeter.
Nedir bu insanların çocuklardan istediği.
Allah belalarını versin artık ya.

Sinirlerim zıpladı bu nedir? Çocuğumu istemeyen irdeleyen adami evden göndermek lazım o kimki? Çocuğu yatılıya bırakıp adamla mutlu mu olmayı planlıyor? Lütfen arkadaşınızın aklını başına getirin sağlıklı düşünemiyor galiba.O çocuk gitse gene anlaşamasa boşansa ne olacak sinirden yazamıyorum vallaha ben böyle bir şey görmedim boşansın bulunmaz hint kumaşı DEĞIL ...yazamadim sinirden küfür edesim varrrr

Bu konuda fikir danismaniz bile sacma. Ben anne degilim ama. Ne diyecegimi bilemedim. Eve cocuklari mi sigdiramamislar. Ne kadar asagilik bir durum bu boyle? Cocuk annesiz babasiz olur mu hic.

Bu konuda fikir danismaniz bile sacma. Ben anne degilim ama. Ne diyecegimi bilemedim. Eve cocuklari mi sigdiramamislar. Ne kadar asagilik bir durum bu boyle? Cocuk annesiz babasiz olur mu hic.
Elbette ben de buradaki kadınlarla aynı fikirdeyim, bi oğlum var uğruna neler yapmam ki o yüzden bu konu beynimi, vicdanımı kurcaladı ki konu açtım, yapmaması gerektiğini söyledim ama daha yumuşak kelimelerle, ne biçim annesin diye sert cümleler kurmadım çünkü çok kötü bi durumda psikolojisi berbat o kadar üstüne gidemedim bunu soruyorum aslında yine de sert ve keskin cümlelerle mi söylemeli miyim diye, ben bende kalsın teklifini dahi sundum en azından ev ortamı olsun diye, kabul etmedi

Bende boşandım çocugum yok.Bazen soruolar özluomusun diye o hayvanla evlı kalacagıma bırak dul desınler dıorum.Arkadasınıza soleyın cocuklarından vaz gecmesın.Elin adamı için.Baskaları hep konuşuo 2. Ye konusuyo 2. Ye konusuyo ıyıye kotuye gep konusuolar.Ama o cocukların anneye ıhtıyacı var

Çocuğun psikolojisi ne olacak merak ediyorum.
Yok çok kötüymüş de falanmış da
Burda körpecik bir çocuk söz konusu daha hayata yenık başlaması söz konusu.
Kimse kimseyi kamdırmasın.psikolojisinin kötğ olması durumu hafifletmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…