- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
adam altin miciyorsa zaar vaz gecemiyordur kociskosundanValla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam altin miciyorsa zaar vaz gecemiyordur kociskosundanValla söyledim de hani kimse beni anlamıyor diyip ağlıyor..
konun gibi o arkadasliginida kapat en iyisi. öz be öz evladinin koca icin satan arkadasina neler yapmaz@Mune konumu kapatabilir misin
Verilen sozu tutmayan bir adama gelecek de emanet edilemez. O yuzden evlatlarimi alir yeni bir duzen kurardim ben.İşte sorun burda adam 10 çocuğun olsa da kabulüm.. Yeter ki evlenelim demiş..
Olmaz olsun boyle analık deyip gidiyorum .Slm kızlar..
Arkadaşım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliğinden bir kızı ve bir oğlu var. Evlendiğinde oğlu babasının yanındaydı bu sene geldi ama başta çocukları hiç sorun etmeyen eşi sorun etmeye başladı, boşanmanın konuşulmasına kadar gitti işin boyutu.
Arkadaşım kandırılmanın verdiği üzüntü ve 2.kez boşanmış olma ihtimalinin verdiği çaresizlikle çok üzgün ve ağlaya ağlaya çocuğu yatılı okula vermeye karar verdi.
Eşi, küçük kıza hırçın davrandığı için de artık istemediğini söylemiş ben bunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylediğini düşünüyorum,ve bunu ona söyledim eşine fazlasıyla kızgın ve kırgın ama elimden bi şey gelmiyor 2.kez boşanmak istemiyorum diyor ha yatılı okula verdiğim halde dahi sorun çıkarırsa o zaman ne yaparsa yapsın diyor.
Arkadaşım geçmişte ilk eşinden dolayı yaşadığı sıkıntılardan olsun, hala yaşadığı sıkıntılardan dolayı olsun çok naif ve kırılgan..
Yatılı okula verme durumunu asla onaylamıyorum ama sert konuşup kırmak da istemiyorum çünkü içinde neler yaşadığını o bilir. O yüzden hiç yorum yapıp ne diyeceğimi bilemiyorum..Sizce keskin ve sert bi şekilde yanlış yaptığını mı söylemeliyim, veya arkadaşımın ne yapması konusunda sizin fikriniz nedir..
Elbette ben de buradaki kadınlarla aynı fikirdeyim, bi oğlum var uğruna neler yapmam ki o yüzden bu konu beynimi, vicdanımı kurcaladı ki konu açtım, yapmaması gerektiğini söyledim ama daha yumuşak kelimelerle, ne biçim annesin diye sert cümleler kurmadım çünkü çok kötü bi durumda psikolojisi berbat o kadar üstüne gidemedim bunu soruyorum aslında yine de sert ve keskin cümlelerle mi söylemeli miyim diye, ben bende kalsın teklifini dahi sundum en azından ev ortamı olsun diye, kabul etmediBu konuda fikir danismaniz bile sacma. Ben anne degilim ama. Ne diyecegimi bilemedim. Eve cocuklari mi sigdiramamislar. Ne kadar asagilik bir durum bu boyle? Cocuk annesiz babasiz olur mu hic.
Bende boşandım çocugum yok.Bazen soruolar özluomusun diye o hayvanla evlı kalacagıma bırak dul desınler dıorum.Arkadasınıza soleyın cocuklarından vaz gecmesın.Elin adamı için.Baskaları hep konuşuo 2. Ye konusuyo 2. Ye konusuyo ıyıye kotuye gep konusuolar.Ama o cocukların anneye ıhtıyacı varSlm kızlar..
Arkadaşım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliğinden bir kızı ve bir oğlu var. Evlendiğinde oğlu babasının yanındaydı bu sene geldi ama başta çocukları hiç sorun etmeyen eşi sorun etmeye başladı, boşanmanın konuşulmasına kadar gitti işin boyutu.
Arkadaşım kandırılmanın verdiği üzüntü ve 2.kez boşanmış olma ihtimalinin verdiği çaresizlikle çok üzgün ve ağlaya ağlaya çocuğu yatılı okula vermeye karar verdi.
Eşi, küçük kıza hırçın davrandığı için de artık istemediğini söylemiş ben bunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylediğini düşünüyorum,ve bunu ona söyledim eşine fazlasıyla kızgın ve kırgın ama elimden bi şey gelmiyor 2.kez boşanmak istemiyorum diyor ha yatılı okula verdiğim halde dahi sorun çıkarırsa o zaman ne yaparsa yapsın diyor.
Arkadaşım geçmişte ilk eşinden dolayı yaşadığı sıkıntılardan olsun, hala yaşadığı sıkıntılardan dolayı olsun çok naif ve kırılgan..
Yatılı okula verme durumunu asla onaylamıyorum ama sert konuşup kırmak da istemiyorum çünkü içinde neler yaşadığını o bilir. O yüzden hiç yorum yapıp ne diyeceğimi bilemiyorum..Sizce keskin ve sert bi şekilde yanlış yaptığını mı söylemeliyim, veya arkadaşımın ne yapması konusunda sizin fikriniz nedir..
Çocuğun psikolojisi ne olacak merak ediyorum.Elbette ben de buradaki kadınlarla aynı fikirdeyim, bi oğlum var uğruna neler yapmam ki o yüzden bu konu beynimi, vicdanımı kurcaladı ki konu açtım, yapmaması gerektiğini söyledim ama daha yumuşak kelimelerle, ne biçim annesin diye sert cümleler kurmadım çünkü çok kötü bi durumda psikolojisi berbat o kadar üstüne gidemedim bunu soruyorum aslında yine de sert ve keskin cümlelerle mi söylemeli miyim diye, ben bende kalsın teklifini dahi sundum en azından ev ortamı olsun diye, kabul etmedi