Sizce ?

Evlilik bir yola baş koymaktır. Bizans oyunları çevireceğiniz bir adamla neden evlisiniz?
İlk evliliğimizde ortak dükkanımız vardı. Boşanırken bende kaldı. 15 senenin bir maddi karşılığı olmalıydı.
Her evlilik bitebilir ama böyle mal kaçıracak duruma gelindiyse zaten eksik bir şeyler var.

Ben konu başlığından birşey anlamadim.
Boşanıyor musunuz
Bosanmiyor musunuz
Araba bu olayın neresinde

Bu hesapları yapacak kadar sallantıdaysa evlilik önce boşanın. Yok 15 bini de alayım yanıma kar kalır diyorsanız çok çirkin zaten. Kardeş üzerine arqba alma falan işine hiç girmeyin zaten. Birincisi evliliğinizin kurtulacağı varsa da düzelmez. Ikincisi kardesiniz d3 nihayetinde insan. Zaafı olur, başına bir iş gelir. Dünyanın bin türlü hali var.

Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?

evet evlilikte paranın lafı olmaz ama mantıken bakarsan eşinin parasını harcıyorsun, altınların üzerine yine eşin destek olacak, hatta aldığın arabanın benzinini bile eşinden aldığın para ile koyacaksın..
şimdi bunun üzerine git kardeşinin üzerine yap arabayı, sallantıda olan evlilik iyice kopsun gitsin..
bu kadar hesapçı olmamalı..

Adam barınma ihtiyacını gıda ihtiyacını karşılıyor (bence mecbur değil erkeklerde bir kadına bakmaya) Çalışıyorsunuz çalışma planınız var ve araba alırsan sana para veririm diyen adamdan boşandıktan sonra araba bölünmesin diye plan yapıyorsunuz. Vay be daha neler göreceğiz pess. Bence araba almadan boşanın kurtulsun adam sizden

Back
X