Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an işsiz ben de davet ettim ısrar da ettim aslında ama bu kadar tutacağını düşünmemiştim. Şu sonuncaya kadar içimde rahattı ama sonuncu da ben ödeyim dedi ben de yarısını dedim ama sonunda o ödemeye gittiğinde nakiti verir diye sonra verirsin dedim ödedim ve yok sonrası. Buna biraz bozuldum hesaplayınca da baya tutmus yani bu kadar beklemiyordum
valla durumunuz maddi gücünüz ve samimiyete göre değişir ama biz genelde alman usulü yapıyoruzMisafir gelen arkadaşın her hesabı ödenir mi 3 -4gun oldu 600 lira gitti
ilk gün ev sahibi ısmarlar diğer günler sırayla olur.para fazla değil herşey ateş pahası.bugün sadece yemeğe 4 kişi 260 tl verdim meselaHer şey de cok pahali belki normaldir bu parada ama fazla geldi bana
Bencede baya uygun yerlere gitmişler daha ucuzu ne olabilirki 3 gün için çok iyi3 4 güne 600 tl çok mu?daha ucuz nerelerde gezsinler?zaten ucuz yerlerdir bu hesaba göre.
Dün söndü zaten ne biliyim böyle yapacağını bilsem son tatlıya goturmezdim açıkça söylerdim fazla geldiğiniDavet ettiğim, gelmesi için ısrar ettiğim misafirime hesap ödetmezdim.
3-4 gün için 600 lira çok değil. İki kahve çay içeyim desen en az 100 lira gidiyor zaten artık.
Madem öyle evde vakit geçirmeye bakın.
Yanı ıssızmıs,muhtemelen yok parası.Zaten davetı sız yapmssınız.Evde takılın artık.3-4 gun ıcın 600 tl cok degıl.Gunde 200 tl evde de yiyip icsenız rahat giderdi.Şu an işsiz ben de davet ettim ısrar da ettim aslında ama bu kadar tutacağını düşünmemiştim. Şu sonuncaya kadar içimde rahattı ama sonuncu da ben ödeyim dedi ben de yarısını dedim ama sonunda o ödemeye gittiğinde nakiti verir diye sonra verirsin dedim ödedim ve yok sonrası. Buna biraz bozuldum hesaplayınca da baya tutmus yani bu kadar beklemiyordum
Benım kız 1 gunde yıyo anne kız gununde 300-500:/Cok zengın oldugumdan değil.Maas gunlerınde cmrtsı cıkıyorz.Bı yemek ye 200 tl artık.Bı oyuncak 150-200 tl.3 4 güne 600 tl çok mu?daha ucuz nerelerde gezsinler?zaten ucuz yerlerdir bu hesaba göre.
Yok artık oyle de demeyin ayıp yanı.Dün söndü zaten ne biliyim böyle yapacağını bilsem son tatlıya goturmezdim açıkça söylerdim fazla geldiğini
Kendı demıs ben oducem neden odemedı?O da ayıp yanı.Mesela en son yine kendi dedi tatliciya gidelim diye ben ödeyeceğim dedi gittik ona da ödetmek istemiyorum yarı yarıya dedim onu da ödemeyince
Aslında haklisiniz da eve bir meyve alsam 100 tutuyorYanı ıssızmıs,muhtemelen yok parası.Zaten davetı sız yapmssınız.Evde takılın artık.3-4 gun ıcın 600 tl cok degıl.Gunde 200 tl evde de yiyip icsenız rahat giderdi.
Goze alıp davet etmek lazım.
Ben yine kıyamadım yarı yarıya ödeyelim dedim kasaya benden önce gitmis ben de sen bana nakit verirsin dedim o da direkt cüzdanı çantaya attı. Duymadı desem hani ben ödeyecektim derdi? Nakiti de vermedi biraz da bu davranışa bozuldum.Kendı demıs ben oducem neden odemedı?O da ayıp yanı.
Ayıp etmıs tabı.Aslında haklisiniz da eve bir meyve alsam 100 tutuyor
Bu sondu kimseye bu kadar ısrar etmem gelirim derse de söylerim bu ilk ve sondu
Ben yine kıyamadım yarı yarıya ödeyelim dedim kasaya benden önce gitmis ben de sen bana nakit verirsin dedim o da direkt cüzdanı çantaya attı. Duymadı desem hani ben ödeyecektim derdi? Nakiti de vermedi biraz da bu davranışa bozuldum.
Davet edip bir de ısrar ettiyseniz, bir de işsiz bir arkadaşınızsa tabiki ödeyeceksiniz.Misafir gelen arkadaşın her hesabı ödenir mi 3 -4gun oldu 600 lira gitti
Hayır tabiki , bir o öder bir sen ödersin ya da hesabı bölüşürsünüz, bu ekonomide arkadaşınızın düşünmesi lazım bunu , düşünmüyorsa gerçek dost değildir tabiki de ...Misafir gelen arkadaşın her hesabı ödenir mi 3 -4gun oldu 600 lira gitti