Sizce?

Minikserceee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
21
-3
1
İyi geceler herkese. Nişanlımla gezerken bir kadın gördü etek giymişti ve bu kadın üşümüyor mu diye sordu. Ben güldüm ve bir şey demedim. Sonra kendisinin ailesinden birilerini söyledi ... falan da giyer kışın üşümüyorlar mı. Ben de gülümseyerek dedim ki giymek isteyen her türlü giyer zaten. Üşüyüp üşümemeleri kendilerini ilgilendirir. Benim düşünecek halim yok ya. Sizce bir tepki göstermem gerekli miydi yoksa normal bir soru muydu sizce bu

Yok artık nesi var bu sorunun.
Ben de mini etekli,şortlu görünce üşümüyor mu bunlar diyorum içimden. Sonra ahh gençlik üşümezler tabii diyorum.
O da kendi giymediği için üşüyüp üşümediklerini bilemediği için size sormuş olabilir.
Ama tepki vermeli miydim derken ne demek istediniz anlamadım.
İnsanları süzen bir sapık olduğunu düşündüğünüz için mi tepki verseydim diyorsunuz sonradan aklınıza düştüğüne göre.
Yoksa yoo öyle düşünmüyorum ama yine de laf olsun diye mi kızsaydım diye düşünüyorsunuz?

Hayır sonuçta ilk söylediği kişi yabancı tanımadığı biri neyi ne yaptığı neden ilgilendirir ki bizi. Sonra diyorum ki merak etmiş herhalde ve sordu. Zaten yazdığıma benzer bir cevap verdim kendisine.

Geçen ben sordum crop giyen bir ögrenciye. Tatlım çok şık olmuşsun ama gerçekten üşümüyor musun diye? Sohbetin devamını benim düşük kan değerlerime bağladık hatta :) Çok normal bir tepki bence. Terbiyesizce şeyler dememiş neticede.

Süzmüş olsa görürdüm ve tepkim kesinlikle ağır olurdu. Ayrıca o kadınla ilgili sorduktan sonra kendi ailesini söyleyince normal gördüm
Ben ironi yapmıştım zaten başta kendim de öyle görünce Ahh gençlik üşümezler tabii diye bu havada kısa giyinenler için düşündüğümü söylemiştim ya.
Ben de tanımıyorum onları kimin ne giydiği de umrumda değil tabii ama kendim kat kat giyinip hala üşürken dışarıda öyle giyinenleri görünce herhalde yaşım yüzümden böyle üşüyorum diyorum.
Siz neden olay olduktan sonra acaba tepki mi verseydim dediniz onun gerekçesini anlatsanız ya??

Evet haklısınız. Bu arada kendisi de çok üşüyen biri. Ben zaten beni ilgilendirmiyor diyerek yerinde bir tepki verdiğimi düşünüyorum. Ama yine de bilemedim. Sormak istedim

Bence sıradan bi merak

Bu kış yaptığım en iyi yatirim pentinin termal tayt / corabi. Nisanlini sasirtmak istersen tavsiye ederim.

Ay bana çok yorucu geldiniz. Nişanlınızın ağzından çıkan her lafı didikliyor musunuz böyle? Bunda neye takıldığınızı neyin size anormal geldiğini bile anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…