Sizce?

İyi geceler herkese. Nişanlımla gezerken bir kadın gördü etek giymişti ve bu kadın üşümüyor mu diye sordu. Ben güldüm ve bir şey demedim. Sonra kendisinin ailesinden birilerini söyledi ... falan da giyer kışın üşümüyorlar mı. Ben de gülümseyerek dedim ki giymek isteyen her türlü giyer zaten. Üşüyüp üşümemeleri kendilerini ilgilendirir. Benim düşünecek halim yok ya. Sizce bir tepki göstermem gerekli miydi yoksa normal bir soru muydu sizce bu
Kadına sorsaydiniz ya bu kadar merak ediyorsaniz hem corap gibi gozuken taytlar cikti artık usunmuyor bu kadar takıntı da yapma erkenden yaslanirsin

Ay bana çok yorucu geldiniz. Nişanlınızın ağzından çıkan her lafı didikliyor musunuz böyle? Bunda neye takıldığınızı neyin size anormal geldiğini bile anlamadım.
Anormal gelen bir durum olduğunu yazmadım. Gülerek bir cümle söyleyip cevap verdim nişanlıma. Ve sorumu da normal mi diye sordum. Yorucu geldiyse yazmazsınız olur biter 😀

Anormal gelen bir durum olduğunu yazmadım. Gülerek bir cümle söyleyip cevap verdim nişanlıma. Ve sorumu da normal mi diye sordum. Yorucu geldiyse yazmazsınız olur biter 😀

Size anormal gelmiş ki normal mi diye sorup danışma ihtiyacı hissetmişsiniz. Bunu anlamak için illa ‘anormal’ kelimesini yazmanız şart değil. Yazıp yazmamak benim bileceğim iş

Size anormal gelmiş ki normal mi diye sorup danışma ihtiyacı hissetmişsiniz. Bunu anlamak için illa ‘anormal’ kelimesini yazmanız şart değil. Yazıp yazmamak benim bileceğim iş
Soru ve verdiğim tepki için normal mi diye sorup danışma ihtiyacı hissettim. Neyi nasıl yazacağım da benim bileceğim iş hanımefendi

Erkekler bunu çok ciddi ciddi merak ediyor. Benim eşimde sorar kadınlar böyle giyiyor üşümüyor mu diye. Kuzenimden, kardeşimden çok duydum. Hayır üşümüyor külotlu çoraplar sıcak tutuyor diye merakını giderin.

Merak etmis sormus. Bana da erkek arkadaslarım soruyor “yanıyorum” diyorum. Gayet normal.

Bence sizin cevabınız tepkili. Tabi ki kimsenin giydiğine karışmıyoruz ama nişanlınız üşüyüp üşümediklerini merak etmiş bunu da en tabi nişanlısına sormuş. Ay bu soğukta mini etek giymiş, diye yargılasaydı haklıydınız. Çok insani bir soru sormuş.

Hayır sonuçta ilk söylediği kişi yabancı tanımadığı biri neyi ne yaptığı neden ilgilendirir ki bizi. Sonra diyorum ki merak etmiş herhalde ve sordu. Zaten yazdığıma benzer bir cevap verdim kendisine.
Ben senin demek istediğini anladım yani aklinda o kisiye ait bı kirinti mi var ne mana diyorsun galiba kuruntulu kuruntuluyu anliyo hahahahaah bende böyle düşünerek zehir ederim kendime ya yapma boşver

Ya kışın açık giyenleri bende merak ediyorum ne var ki bunda .Merak edip sormus size farkli birsey dusunmeyin bence. Benim esimde sorar niye usumuyorlar diye🤣 Aslında derdimiz su biz kat kat giyiyoruz üsüyoruz açık giyinenler neden üsümuyor cidden merak ediyorum. Birine bir laf arasında sordum "ben tesettürlü oldugum icin acık oldugunu elestirdim sandı.Herkes senin gbi kapansin mi dedi🤣 Sormuyorm daha kimseye ama merak ediyorum. Tesettur-aciklikla alakasi yok merakimin
.Üsümeme sırları varsa bizde ögrenelim😁

İyi geceler herkese. Nişanlımla gezerken bir kadın gördü etek giymişti ve bu kadın üşümüyor mu diye sordu. Ben güldüm ve bir şey demedim. Sonra kendisinin ailesinden birilerini söyledi ... falan da giyer kışın üşümüyorlar mı. Ben de gülümseyerek dedim ki giymek isteyen her türlü giyer zaten. Üşüyüp üşümemeleri kendilerini ilgilendirir. Benim düşünecek halim yok ya. Sizce bir tepki göstermem gerekli miydi yoksa normal bir soru muydu sizce bu
Dün hava berbattı bende gördüm hatta eşime sordum bunlar nasıl bu havada üşümüyor ben bu mantoyla tir tir titredim dedim

Kötü bir niyeti olduğunu sanmam

Bir şey dese de tepki göstermekten kusur kalmasam diye an kolluyosun 🙄

Mini etek giyen dikkat çekiyor işte.yapacak birşey yok.bence abartmayın.dikkat çeken açık saçık kadın görünce ben de geriliyorum sevgilimin yanında abuk sabuk konular açmaya çalışıyorum ama yapacak birşey yok.

Ona yorum yapmak yorucu gelmemiş.sizin kişiliğiniz yorucu gelmiş.konu açan sert tepkilere de hazır olacak ki sert bir yorum değil bu.

Soru ve verdiğim tepki için normal mi diye sorup danışma ihtiyacı hissettim. Neyi nasıl yazacağım da benim bileceğim iş hanımefendi

Hanımefendi konu açmışsınız ki yorum yazalım diye. Bu kadar eleştiri kaldıramıyorsanız benden size tavsiye hiç zahmet edip konu açmayın. Ya anlama ya anlatma probleminiz var belli ki. Nişanlınıza sabır diliyorum, iyi forumlar

Sen güzel cevap
Vermişsin takma normal

Toplumsal psikoloji bozukluğundan muzdaripiz diye düşünüyorum.
Kışın buz gibi havada(Yaşadığım ilde hava -12 derece su anda)etek elbise crop giyen herkes için aynı şeyi düşünen ben eşinizi anlıyor ve bir ilginçlik görmüyorum konuda.
Esas tuhaflık sizde muhtemelen siz eşinizin o kadınların bacaklarını ya da bilumum özel yerlerini hayal ettigini düşünüp maraz çıkarsam mi derdindesiniz.

Adamı darlamayın bence soru çok normal ve yerinde

Biz alışık olmadıgımızdan ötürü gördüğümüz zaman üşümüyorlar mı diye konusuyorduk bi ara 🤣🤣gerek yok tepkiye

Back
X