Sizce ?

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.749
16
683
sizce,

üniversıte mezunu,

işi olmayan..

30 yaşında,

sevdiği kız, ailesi tarafından istenmeyen,

sevdıgı kızdan da olumsuz yanıt alan

bir erkek ne yapar?

Son düzenleme:
Hmm zor bir karar ama bencede ugrasmak herseyi
yipraticak.Bu yüzden kendi yoluna devam etsin.

Kendi hayatını çizse daha iyi olur..

öncelikle bir iş bulmak için gayret eder bence...
gayretleri olumsu sonuç aldıkça,kıza baglandı..

Akili ise vazgecer....
akıllı sanıyordum ama kızı ilahlastırdı.

Hmm zor bir karar ama bencede ugrasmak herseyi
yipraticak.Bu yüzden kendi yoluna devam etsin.
çok doğru ama canından çok sevdıgı ailesınden uzaklasıyor..

Kendi hayatını çizse daha iyi olur..
çizmesi için öncelılkle bugunu atlatıp,sağlıklı düsünmesi gerekıyor.. ama kaybetmekten korkuyorum...

bunalıma girer...
bence aile biraz anlayışlı olmalı..

Öncelikle bir işi olsa belki kendini oyalar,daha az aklı meşgul olur o kızla..fisfisfis
Sonra arkadaş çevresi desteğini eksik etmesin,bu dönemde insanın dostlara çok ihtiyacı oluyor..
Ailesine gelince; nasıl olsa bir şekilde yeniden biraraya gelirler,et tırnaktan ayrılmaz derler.yerimseniben

aklı başında,inançlı biriyse
kendine zarar vermez sanırım...
tam aksine mücadele etmeli diye düşünüyorum...
sevgiler..

pek kendıne zarar verır mı?

Valla belli olmaz bu işler..:sm_confused:
Kişinin kendi ruh durumuna bağlı..
Bazı insanlar ne büyük acılar yaşıyorlar da yıkılmıyorlar,bazıları ise ufacık bir darbede düşüyor maalesef. En iyisi; yakın biri ise bence yanında ol sık sık..Bazen de kişi zor dönemlerini yalnız atlatmak ister..Çok karışık bu işler çooook:tomato:
İşte her insanın olaylara tepkisi öyle farklı ki..

dunyada en sevdıgı ınsan en guvendıgı en yakın arkadası sırdası benken bugun kurtarmaya calıstıkca kendımden nefret ettırdım...

uzagım aramızda mesafeler var.. yanlıslarını görmuyor..

korkuyorummmm...............

allah korusun ama şayet aşırı duygusal ve zayıf bir kişiliği varsa herşey olabilir. onu daha iyi tanıyan sizler bilebilirsiniz.işsizlik,duygusal açlık aidiyetsizlik insanı bunalıma sürükler. ağır depresyon geçiriyor olabilir. bu tarz hastalıklar ilerde fiziksel kötü hastalıkların sebebi olabilir. o yüzden ilerde pişman olmamak,vicdanen rahat etmek istiyorsa aile, asla yanlız bırakmayacak destek olacak sorunların çözümlenmesinde yardımvı olmaya çalışcak..

inançlıydı.yaklasık 7 yıldır ıkı elı kandayken bıle namazını kılan, çocuk bır haftadır namazda kılmıyor........

gucluydu akıllıydı attıgım her adımı ona danısırdım onun sözu benım için kuraldı ama çok degıstı...mantıklı degıl.

ciddi anlamda iş bulmak için koşturmalı bence...
işsizlikten dolayı yaşıyor bütün olumsuzlukları...
insanın çaresizlik içinde kalması,mantıksız şeyleri
düşünmesine de zemin hazırlıyor...
bence bütün sorunları iş bulunca geçecek sanki...
sevgiler..

aile maddı manevı hep yanında olsada bugun kırgın,bugun üzgün.. kırılmışlık var..

ve her atılan adım ters tepıyor..

suçlu aile suçlu ben..

kız ise artık sanırım saplantı

Son düzenleme:
aile hep yanındadır,hep destektir herhalde,
ama 30 yaşına gelmiş bir erkeğin de
artık hayatına kendi yön vermeli,ayaklarının üstünde maddi, manevi durmalı...
sorumluluk almalı diye düşünüyorum...
dediğim gibi bana göre tek sorun işsizlik...
ama kimse onun ayağına gelipte,bizimle çalış demez...
durmadan,bıkmadan mücadele etmeli...

Canım ya..
üzülme sen..:teselli:
Bu aşk meşk işleri böyle maalesef..
Geçecek inşallah..
Senden değil hayattan nefret ettiğini sanıyor şu anda o..Düzgün düşünse zaten bu kadar harap etmez ki kendini..:çok üzgünüm:
Kıza saplantılı olduğu belli,yoksa kendisini istemeyen kıza neden bu kadar taksın ki?
Bence gerekirse psikolojik yardım alsın,eğer bir kıza bu kadar takmışsa aklını,kişilik olarak da hep böyleydi de siz mi farketmediniz diye düşündüm bir anda..
Belki de yalnız kalmak iyi gelecek,daha iyi toplayacak kafasını,ama iş,önce iş..Çalışırsa daha kolay atlatacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…