Sizce ?

ama bır yanlıs anlasılma var.. istenmeyen kız..

kız ıstıyor...

istenılmeyen gelın olmak istemıyorum dıyor..

keske kız istemede

bugün bir sabah olsa..................

düzelıcek bılıyorum.. kardesım güçlü zayıf değil ama onu yenıden kazanmak istıyorum...

bugun benden neffret etti..

neyse ya.. nolur dua edin.. sizde hayırlısı olsun.. et tırnaktan ayrılmasın....

Üzme kendini güzelim...simdi cok büyük sorun gibi gözüken inanki yarin öbür gün hic konusulmicak bile...

Muhtemelen ailenin inadina kizi takinti haline getirdi...oluyor bazen...keske hersey güzel gitse hayatta...

Merak etme kendine birsey yapmaz insallah...5 vakit namazini kilan biri bunu yapmaz kanimca.....:1hug:

Aileler bazen ileriyi azda olsa görebiliyor....kardesin icin hayirlisini diliyorum canim:Saruboceq:

canım herşey olabilir.ama umarım kendiyle ilgili yanlış bişi yapmaz.Allah yardımcısı olsun

önce garantili bir iş bulur,parasını biriktirir kızın ailesinden sevdiği kızı ister ,iş bulması şart

o kiz sevmiyor seven kiz bekler destek olur sevdigine is bulamayan sevgilisini birde o üzmek istemez...
seven adamda ne yapar ne eder sevdigi icin bile olsa bir is bulup calisir her hangi bir is olsa bile...

En iyisi kendi haline bırakmak.
30 yaşında koskoca insan,çocuk değil ki kulağını çekesin.
Şahsen bende 30 yaşında olsam,bana da karışsalar bende küserim,nefret ederim.
Biraz kendinizi onun yerine koyun...
Düşünücek,taşınıcak düşe kalka en sonunda doğruyu bulucak...
Ama siz bi bakıcaksınız her şey normale dönünce "keşke" diyeceksiniz,karışmasaydım...
Sevgiler,

o kiz sevmiyor seven kiz bekler destek olur sevdigine is bulamayan sevgilisini birde o üzmek istemez...
seven adamda ne yapar ne eder sevdigi icin bile olsa bir is bulup calisir her hangi bir is olsa bile...

kız bencede sevmıyor...

yakısıklı,duzgun tahsilli ve iyi bir ailenın oğlu.. enınde sonunda iş bulacak.

ama kız ona uygun değil.. ne kişiliği,ne ailesi,ne kültürü,ne davranısıyla..

aslında sorun kız degıl sorun hepsi.. kendını ispat etme calısmaları.. aldıgı husran darbeleri..

ve ailenın aşırı duygusal yaklasımı.. offf canım ya..

kız su an onun saplantısı sanırım.. ve evde ailesıyl edegıl.. zor bır gunu bugun yalnız basına gecırıyor.. telefonlarım a cvp vermıyor..versede benle adam gıbı konusmuyor

uçamıyorum,kosamıyorum,burada hayat tecrubelerı belkı bıraz rahatlarım dusuncesı var sadece..

O zaman iş aileye düşüyor ... CADIARZU
Aile akıllı davranıp kızı istemediğini söylemeyecek ve evladını kaybetmeyecek...
Zaten kız olumsuz yanıt vermemiş mi , o zaman zaten ailesinin reddetmesine ne gerek kalıyo ki zaten kız reddediyo :uhm:
Erkeğe gelince , o da dünyanın sonu olmadığını anlayacak bir gün elbet , herkes istediği kişiyle birlikte olamıyor malesef , hele hele kız istemiyorsa...
Ona da bu bunalımlı zamanında ailesi yine destek olmalı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
bence yoluna devam eder erkekler ailesine taparlar kizda ittiyse tamam
ama yapmasi gereken kendine is bulup sevidigi kizida ailesine sevdirmek

kız istemıyor değil ki...

bugun annele tanısmak ıstıyorum demiş..

annede gıtmeyı reddedınce kızın cvbı bıtırelım olmuş sanırım..

kızla bugun telde saatlerce konustum..

hala ıstemıyorum yan cebime koy.. mavı boncukla red var.. bu durumda aile sankı kötu aile...

cocuguna destek olmayan aile konumunda..

hep söyledim çedenem.yine söylüyorum
anne sarıp sarmalayacak.öyle küsmekle,kırılmakla olacak şeyler değil bunlar...
çocuk 2 arada bi derede şimdi
yalnız ve çaresiz hissediyor kendini
sebep olarak da ailesini biliyor
bunun böyle olmadığı bi şekilde gösterilecek
kız ,onun için vazgeçilmez duruma geldiğinin farkında. bol keseden kullanıyor bunu
yoksa anne görüşmek istemedi diye bitsin o zaman ne demek
daha ne oldu... bu ne mücadelesizlik
anne sorunun kilit noktası
ne yaparsa o yapacak
bunu bilir bunu söylerim

Canım anladım , kız baya bi akıllı ... ıstenilmediğini biliyor ve bunu duygu sömürüsü olarak kullanıyor , ailesiyle kötü etmeye çalışıyor kardeşini...CADIARZU
Sen annenle konuşsan , annen ne olursa olsun kıza karşı çıkmasa ve kardeşine destek olsa...
Arada kalmanızı , senin ve annenin kardeşinle kötü olmasını istemem , kötü olur...
En iyisi sanırım saygı duymak ve onun da bazı şeyleri fark etmesi için zaman tanımak...

sanırım bir iş arar..yani mantıklı düşünüce böyle yapmalı
haa bunalıma girmişse bişi diyemem
( ayrıca işi yoksa ailesi de kızı istemez ,kız da çocuğu istemez tabii ki)

Son düzenleme:
bunalıma depresyona ne bulduysa ona girerkafamçokkarıştı
destek olan biri olmalı sonu hiç iyi olmaz bence:Saruboceq:

Kıza yüklenmeyin bence, ne kadar severse sevsin istenmeyenn gelin olmak zordur, bu yüzden geri adım atmış olabilir...
Seviyorum ama ailen beni istemiyor o yüzden bitirmemiz gerek demiş olabilir..
Ve bunu söyledi diye kıza bitirelim demiş ama mavi boncukla beraber, yok istemiyorum yan cebime koy gibi yorumlar bence ağır olmuş...
Aile niye bu kadar karşı bu kıza... Sonuçta eğer çocuk sizin üzerine basa basa söylediğiniz gibi güçlü, yakışıklı düzgün tahsilli ve iyi bir ailenin cocuğuysa sevgili ve eş seçiminde de doğru karar vermiştir. Ha yanlış sa zaten yanlış olduğunu kendisi görebilecek kapasitededir, siz karşı çıkıp itiraz ettikçe kıza bağlanmıştır.. Bence yapılması gereken inatlaşmaktan vazgeçmek, itirazı kaldırıp kızla tanışıp yakından tanımaya çalışmak, anne daha kızla tanışmamış bile, tanımadığı birine niye itiraz ediyor ki....
Ha tanışılır, hala doğru seçim olmadığı düşünlüyorsa uyarılır.. Ama daha kızla tanışmadan itirazlar gelirse çocuğun da işi inada bindirip kıza daha çok bağlanması kaçınılmaz...

bir bayan olarak hiçmi hiç yakıştıramadım size.

sizin kocanızın aileside sizin için : yakışmıyor vs düşünselerdi tepkiniz ne olurdu?

koskoca 30 yaşında bir erkeğe : bu kız sana uygun değil derseniz elbetteki size cephe alacak.. başka ne olmasını beklerdiniz?

ve anne tanışmak istemiyor..

çok onur kırıcı davranışlar sergilemiş aileniz..

elbetteki kız en iyisini yapmış..daha fazla üzülmeden bitirmiş olayı..

lütfen erkek kardeşleri anneleri:

oğlunuz sizin istediğiniz yada sevdiğiniz , sizin kriterlerinize uygun, sizin istedğiniz insanlarla evlenmeleri yada evlenmemeleri için zorlamayın..

gece olunca yatağa onunla girecek..

başı ağrdığında siz değil eşi olacak yanında.....

bırakın kiminle mutlu olacağına insanlar karar versin.. ortada bir namussuzluk olmadıktan sonra herkes başının çaresine bakar unutmayın bunu..

belki kardeşiniz ve sevgilisi çok mutlu olacaklar? neden böyle düşünmüyorsunuz??????

hemen daha gelininiz olmadan önyargılarınıza başlamışssınız:

yazık, işte bu yüzden birçok evlilikte heba olmakta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…