Canım ya..
üzülme sen..:teselli:
Bu aşk meşk işleri böyle maalesef..
Geçecek inşallah..
Senden değil hayattan nefret ettiğini sanıyor şu anda o..Düzgün düşünse zaten bu kadar harap etmez ki kendini..:çok üzgünüm:
Kıza saplantılı olduğu belli,yoksa kendisini istemeyen kıza neden bu kadar taksın ki?
Bence gerekirse psikolojik yardım alsın,eğer bir kıza bu kadar takmışsa aklını,kişilik olarak da hep böyleydi de siz mi farketmediniz diye düşündüm bir anda..
Belki de yalnız kalmak iyi gelecek,daha iyi toplayacak kafasını,ama iş,önce iş..Çalışırsa daha kolay atlatacak...
bugün bir sabah olsa..................
düzelıcek bılıyorum.. kardesım güçlü zayıf değil ama onu yenıden kazanmak istıyorum...
bugun benden neffret etti..
neyse ya.. nolur dua edin.. sizde hayırlısı olsun.. et tırnaktan ayrılmasın....
o kiz sevmiyor seven kiz bekler destek olur sevdigine is bulamayan sevgilisini birde o üzmek istemez...
seven adamda ne yapar ne eder sevdigi icin bile olsa bir is bulup calisir her hangi bir is olsa bile...
kız istemıyor değil ki...
bugun annele tanısmak ıstıyorum demiş..
annede gıtmeyı reddedınce kızın cvbı bıtırelım olmuş sanırım..
kızla bugun telde saatlerce konustum..
hala ıstemıyorum yan cebime koy.. mavı boncukla red var.. bu durumda aile sankı kötu aile...
cocuguna destek olmayan aile konumunda..
kız bencede sevmıyor...
yakısıklı,duzgun tahsilli ve iyi bir ailenın oğlu.. enınde sonunda iş bulacak.
ama kız ona uygun değil.. ne kişiliği,ne ailesi,ne kültürü,ne davranısıyla..
aslında sorun kız degıl sorun hepsi.. kendını ispat etme calısmaları.. aldıgı husran darbeleri..
ve ailenın aşırı duygusal yaklasımı.. offf canım ya..
kız su an onun saplantısı sanırım.. ve evde ailesıyl edegıl.. zor bır gunu bugun yalnız basına gecırıyor.. telefonlarım a cvp vermıyor..versede benle adam gıbı konusmuyor
uçamıyorum,kosamıyorum,burada hayat tecrubelerı belkı bıraz rahatlarım dusuncesı var sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?