• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ?? =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi wamprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

wamprenses

Ziyaretçi
merhabalar sizin fikirlerinizi almak istedim ve başlığı açmış bulunmaktayım :1closedeyes:
yaz ayındaydık arkadaşlarla kafeye falan gitmiştik bi çocuk çok dikkatimi çekti
ama o dikkat çok geç çekildi :( çünkü yaz aylarının sonlarıydık ve biz gitmek üzereydik
herneyse çocuk bana çok hoş geldi sakin kimseyle takılmayan bi tipi vardı =) ve ben o saatten sonra onun dikkatini çekmeye başladım azda olsa CADIARZU
ve arkadaşlarımı o günden sonra tembihledim ne yapıyo nereye bakıyo nerde ? direk haber vrin diye :D
ozamandan sonra kendime çeki düzen verdim güzel giyinmeye başladım... ki fayda ettimi bilmiyorum sırf onu görmek için mekana gidiyodum farkettimde hiç bizim masaya garsonluk yapmıyodu :D o hep dışarıda arkadaşlarıyla dinlenirken bende telefonla konuşmuş numarası yapıp ona bakıyodum ve ara ara baktığımda sürekli çaktırmadan bakıyodu :1ninca: aynen bu smiley gibi :D:D
ve telefonla konuşurken geldi orta yolda döndü dolaştı ve benim uzak bi mesafemdeki sandalyeye oturup bana baktı bnde telefonla konuşuyorum ya gülümsedim sonra bunu gördü kalktı gitti içeri :(
herneyse 3 gün fln geçti yine gittik arkadaşlarla müzik molasında dışarı sigara içmeye gttim kankamla konuşuyoduk baktım onun arkadaşı 2.ci garson bizim oraya geldi telefonunu karıştırıyomuş gibi yaptı ardından o geldi kulağına bişi söyledi 1sn. bi bakış atıp gitti :D
arkadaşlarımında dediğine göre masaya boş bardaklar için ara sıra gelip bana bakıp bardakları alıyomuş :D

sizin tahmininiz nedir ????
bana hem umut var gibi hemde yok gibi geliyo ona göre davranıcam ??

ilgini farketmiş,bahanelerle onu takip ettiğini fark etmiş :1ninca:

ilgisi var mı onu bilemem ama senin ona olan ilgini farketmiş...

bahanelerinin farkında

bunu sen daha iyi anlarsın bakışlarından hissetmen lazım burda bu yazılanlara göre bizim yorum yapmamız ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama elini çabuk tut bence

Bahanelerle takip edildiğini anlamış sanırsamCADIARZU
Ya şimdi eğer çaktırıyorsan bunun içinde bakıyor olabilir..
Ama çaktırmıyorsan ilgisini çektiğin içinde bakıyor olabilir.. :delphin:
Ayy aynı ortamda görmem lazım sizişakkıdı

bunu sen daha iyi anlarsın bakışlarından hissetmen lazım burda bu yazılanlara göre bizim yorum yapmamız ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama elini çabuk tut bence

nereye çabuk tutuyo kaydirigubbakcemile3

ya sevgilisi varsa çocuğun:roflol:

rezil olabilirsin bence uzak dur yasakkelime

sadece senin ilgilendiğini farketmiş bence dalga geçio hiiç uğraşıp kendini rezil etme sonunda üzülürsünnn !!

Sakın bir şey yapma
ılgilini fazlasıyla belli etmişsin..
Kendiliğinden bakıyor olsa belki adım at derdim ama
Senin takip ettiğini farkettiği için böyle davranıyor..

hm... yani düşündükleriniz bunlar
bence ben farkettirmediğimi düşünüyorum çünkü gerçekten telefonla konuşuyomş gibi yapıyodum ve bana öyle bi bakıyoduki bu kızın sevgilisimi var der gibi :D
1.cisi kafasında soru işareti bıraktığımı düşünüyorum çünkü telefonla konuştuğumda mimiklerimden anlayıp bi kaç gün benden uzak durdu buda o düşünce yüzündendi....

o 25 ben 17 ama 17 gbi göstermediğim için azıcık kıvırabilirim tabi tanışabilirsem =)

hm... yani düşündükleriniz bunlar
bence ben farkettirmediğimi düşünüyorum çünkü gerçekten telefonla konuşuyomş gibi yapıyodum ve bana öyle bi bakıyoduki bu kızın sevgilisimi var der gibi :D
1.cisi kafasında soru işareti bıraktığımı düşünüyorum çünkü telefonla konuştuğumda mimiklerimden anlayıp bi kaç gün benden uzak durdu buda o düşünce yüzündendi....

Ne kadar optimistsin :) Keşke ben de ara sıra olaylara sizin gibi yaklaşabilsem..

bence bu işin sonu yok tahminim bu canım...

25 yaşındaki bir adam böyle oyunlarla uğraşmaz canım,o yaştaki bir insan tecrübe sahibidir utangaçlığından ötürü yaklaşamama gibi bir ihtimalin olduğunu sanmıyorum..
Bence yaşıtlarınla kaynaş :)

tecrübelik başka ama hoşlantıyla bunun ne alakası var anlamadım?
yaşıtlarınla yeterince kaynaşıyorum ama hiçbiri olgun davranmıyo heleki 17 yaşındaki çocukları
günümüzde görüyosun =) fazla uçuk kaçıklar tamam 25 yaştaki insanda o düşüncelere sahiptir ama en azından bi ilişkiyi doğru düzgün ilerletebilirim öyle yarımyamalak bırakmaz =) bırakırsada açıklar ;)
ben utangaçlıkta demiyorum sonuçta bir insan hep karşı cinsten birşey bekler öyle değilmi =)
ama o bunu yapamıyor çünkü cesaret alamıyor korkuyor.
nerden anladın derseniz hareketleri onu gösteriyo =) artı çocuğu biraz araştırdım ordaki insanlarla
arkadaş oldum o çocuğu sordum ancak fazla çapkınmış :( beni yıkan haberde bu =)

Tecrübeyle alakası şu ki
Kızlardan hoşlanmış,ilişkiler yaşamış bir adamdan bahsediyoruz,bakmaktan ziyade nasıl yaklaşması gerektiğini de bilir,bakışma oyunlarıyla vakit kaybetmez
Gülümsemişsin ve içeri gitmiş,gülümsemen cesaret verici bir hareket değildir de nedir ?
Çapkınmış ta,sen ondan hoşlandığın için her hareketi olumlu yorumluyorsun haliyle
Ama fazla kapılmadan dön bence,bir şey hissediyor olsa gözünün önünde duran birine çoktan yaklaşırdı..

Son düzenleme:
tecrübelik başka ama hoşlantıyla bunun ne alakası var anlamadım?
yaşıtlarınla yeterince kaynaşıyorum ama hiçbiri olgun davranmıyo heleki 17 yaşındaki çocukları
günümüzde görüyosun =) fazla uçuk kaçıklar tamam 25 yaştaki insanda o düşüncelere sahiptir ama en azından bi ilişkiyi doğru düzgün ilerletebilirim öyle yarımyamalak bırakmaz =) bırakırsada açıklar ;)
ben utangaçlıkta demiyorum sonuçta bir insan hep karşı cinsten birşey bekler öyle değilmi =)
ama o bunu yapamıyor çünkü cesaret alamıyor korkuyor.
nerden anladın derseniz hareketleri onu gösteriyo =) artı çocuğu biraz araştırdım ordaki insanlarla
arkadaş oldum o çocuğu sordum ancak fazla çapkınmış :( beni yıkan haberde bu =)

hareketlerinden korkup korkmadıgını anlayabiyiosan yani hareketlerini çözümleyebiliyorsan,hoşlanıp hoşlanmadıgını da çözersin ozaman:enbuyukkk:

valla bana göre hoşlanıyorda cesareti yok =)
ama tabi ben başkalarınında gözlemlerini önemserim yanlışlarımı doğrulaştırmak için =)

Back
X