sizce?..

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
konu bi arkadaşım..kendisi hiç evde duramaz hergün gezse gezer..suandada 8. aya girmek üzere hamile kendisi..neyse daha tatilden dün geldi bugun hemen napıyosun diye aradı..bana gelicek tabi..bende bi arkadasa gidicektim..oyuzden iyim bi arkadasa gidiyorum dedim..yarın gel dedim..tamam canım yazmış..sabahmı gelirsin ikindimi dedim..sana hangisi kolaysa demiş bende farketmez gel hangi vakit istersen dedim.."tamam ozaman kıymalı böreğini yap bana" yazmış ama emir kipiyle..bende tamam dedim ama yani yaparmısın vs değil..ya bende kimseye böyle diyemediğim için yadırgadım acıkcası..sizce normalmi?..

seni yakın görüyo kendine ve senin ona kıl olduğunun farkında değil..

Samimiyetinize bağlı bu
Benimde yakın olduğum bir arkadaşım var, ahiretlik derim
Arayıp kuru patlıcan dolmasını hazır et demişliğim vardır
yani öyle görüşüyozda aşırı aşırı samimi değiliz bence..birde ben ona hiç öyle bişey ısmarlama yapmadım birde benden 4 yaşta küçük

Çokda garip ddeğil bu ve üstelik hamile benim de var çok samimi arkadasim ona kahvaltiya giderim arar beni ekmek al vs der emir kipiyle ama bu bana dokunmaz yani

çok canınızı sıktıysa "başka emrin var mı sultanım?" gibi hem şaka hem sitem içeren bir cevap verebilirdiniz.

Cok mu samimisiniz? Diyelim ki samimisiniz, yinede musait misin ? diye sormasi lazimdi.Hamile oldugu icin belki cani borek istedi ama bana cok emrivaki geldi sanki.Bilemiyorum.

nazımın geçtiği kişilere bende öyle derim açıkçası.
sonuçta önceden yapmışsınızdır yemiştir beğenmiştir.tekrar istemiştir
benim arkadaşım dese benim hoşuma gider işim kolaylaşır ne yapacağım diye düşünmem

Aranizdaki muhabbetle ilgili. Samimi gormus soylemis. Bende derim arkadaslarima sana geliyorum afilli bisey yapmazsan oturmam diye tabii samimi arkadaslarima :)

benim de bu tarz bi arkadaşım vardı sürekli bana ne yapıcaksın kızıma gelirken ne alıcaksın vs gibi baskı yapar gibi şeyler söylüyordu artık sıkıldım aramıyorum çok samimi olmamaya çalışıyorum gerçekten sıkıyor beni çünkü. senin arkadaşın nasıl bilemem tabi belki ilk defa şakayla karışık söylemişte olabilir ama benim arkadaş sürekli böyleydi

abartmış kekinide kabartmış oda ne bileyim ben kimseye emredemeğim içinmiki abesime gitmesi..

abartmış kekinide kabartmış oda ne bileyim ben kimseye emredemeğim içinmiki abesime gitmesi..
bende emredemem bana da tuhaf geliyo belki senin evinde malzeme yok ya da para durumun yok yani insanlar bazen düşünemiyor tamam çok samimisindir belki şakayla karışık söylenebilir de benim arkadaşımki bu bi örnekti yani bunun gibi şeyleri çok yapıyodu

dur emir vereyim şuna diye içinden geçirmemiştir sanmam.. içinden gelmiş naz yapmış sanki..
ben anneme diyemem şunu yap diye utanırım malzeme var mı hali var mı çekinirim
ama bana söylense bozulmam, sorun yok bence :)

bi ara kendisi çiğköfte resimleri koydu face..sonra bana dediki sanada ayırdım..neyse geldi bu eli boş..bide duruyo duruyo çiğ köfteden bahsediyo çok kızmıştım şimdide böyle deyince battı sanırım

tamamen arkadaşınız olduğu için öyle söylemiş gibi geldi, bir de hamile ya kırmaz ve yanlış anlamazsınız diye düşünmüştür. siz pek haz etmiyorsunuz sanki o arkadaşınızdan, yoksa alınmazdınız gibi geldi. Yanılıyor olabilirim ama öyle gibi geldi.

bi ara kendisi çiğköfte resimleri koydu face..sonra bana dediki sanada ayırdım..neyse geldi bu eli boş..bide duruyo duruyo çiğ köfteden bahsediyo çok kızmıştım şimdide böyle deyince battı sanırım evet çokta sevmiyorum..çünki bu gibi şeyler soğutuyo..bide burda değilse ne arar ne sorar bayram mayram hariç..

Eğer çok yakınsanız demiş olabilir ben yadırgamadım açıkçası
Ama sık görüştüğünüz biri değilse evet hoş olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…