konu bi arkadaşım..kendisi hiç evde duramaz hergün gezse gezer..suandada 8. aya girmek üzere hamile kendisi..neyse daha tatilden dün geldi bugun hemen napıyosun diye aradı..bana gelicek tabi..bende bi arkadasa gidicektim..oyuzden iyim bi arkadasa gidiyorum dedim..yarın gel dedim..tamam canım yazmış..sabahmı gelirsin ikindimi dedim..sana hangisi kolaysa demiş bende farketmez gel hangi vakit istersen dedim.."tamam ozaman kıymalı böreğini yap bana" yazmışama emir kipiyle..bende tamam dedim ama yani yaparmısın vs değil..ya bende kimseye böyle diyemediğim için yadırgadım acıkcası..sizce normalmi?..
yani öyle görüşüyozda aşırı aşırı samimi değiliz bence..birde ben ona hiç öyle bişey ısmarlama yapmadım birde benden 4 yaşta küçükSamimiyetinize bağlı bu
Benimde yakın olduğum bir arkadaşım var, ahiretlik derim
Arayıp kuru patlıcan dolmasını hazır et demişliğim vardır
konu bi arkadaşım..kendisi hiç evde duramaz hergün gezse gezer..suandada 8. aya girmek üzere hamile kendisi..neyse daha tatilden dün geldi bugun hemen napıyosun diye aradı..bana gelicek tabi..bende bi arkadasa gidicektim..oyuzden iyim bi arkadasa gidiyorum dedim..yarın gel dedim..tamam canım yazmış..sabahmı gelirsin ikindimi dedim..sana hangisi kolaysa demiş bende farketmez gel hangi vakit istersen dedim.."tamam ozaman kıymalı böreğini yap bana" yazmışama emir kipiyle..bende tamam dedim ama yani yaparmısın vs değil..ya bende kimseye böyle diyemediğim için yadırgadım acıkcası..sizce normalmi?..
abartmış kekinide kabartmış odabenim de bu tarz bi arkadaşım vardı sürekli bana ne yapıcaksın kızıma gelirken ne alıcaksın vs gibi baskı yapar gibi şeyler söylüyordu artık sıkıldım aramıyorum çok samimi olmamaya çalışıyorum gerçekten sıkıyor beni çünkü. senin arkadaşın nasıl bilemem tabi belki ilk defa şakayla karışık söylemişte olabilir ama benim arkadaş sürekli böyleydi
bende emredemem bana da tuhaf geliyo belki senin evinde malzeme yok ya da para durumun yok yani insanlar bazen düşünemiyor tamam çok samimisindir belki şakayla karışık söylenebilir de benim arkadaşımki bu bi örnekti yani bunun gibi şeyleri çok yapıyoduabartmış kekinide kabartmış odane bileyim ben kimseye emredemeğim içinmiki abesime gitmesi..
tamamen arkadaşınız olduğu için öyle söylemiş gibi geldi, bir de hamile ya kırmaz ve yanlış anlamazsınız diye düşünmüştür. siz pek haz etmiyorsunuz sanki o arkadaşınızdan, yoksa alınmazdınız gibi geldi. Yanılıyor olabilirim ama öyle gibi geldi.konu bi arkadaşım..kendisi hiç evde duramaz hergün gezse gezer..suandada 8. aya girmek üzere hamile kendisi..neyse daha tatilden dün geldi bugun hemen napıyosun diye aradı..bana gelicek tabi..bende bi arkadasa gidicektim..oyuzden iyim bi arkadasa gidiyorum dedim..yarın gel dedim..tamam canım yazmış..sabahmı gelirsin ikindimi dedim..sana hangisi kolaysa demiş bende farketmez gel hangi vakit istersen dedim.."tamam ozaman kıymalı böreğini yap bana" yazmışama emir kipiyle..bende tamam dedim ama yani yaparmısın vs değil..ya bende kimseye böyle diyemediğim için yadırgadım acıkcası..sizce normalmi?..
bi ara kendisi çiğköfte resimleri koydu face..sonra bana dediki sanada ayırdım..neyse geldi bu eli boş..bide duruyo duruyo çiğ köfteden bahsediyo çok kızmıştım şimdide böyle deyince battı sanırımtamamen arkadaşınız olduğu için öyle söylemiş gibi geldi, bir de hamile ya kırmaz ve yanlış anlamazsınız diye düşünmüştür. siz pek haz etmiyorsunuz sanki o arkadaşınızdan, yoksa alınmazdınız gibi geldi. Yanılıyor olabilirim ama öyle gibi geldi.
Eğer çok yakınsanız demiş olabilir ben yadırgamadım açıkçasıkonu bi arkadaşım..kendisi hiç evde duramaz hergün gezse gezer..suandada 8. aya girmek üzere hamile kendisi..neyse daha tatilden dün geldi bugun hemen napıyosun diye aradı..bana gelicek tabi..bende bi arkadasa gidicektim..oyuzden iyim bi arkadasa gidiyorum dedim..yarın gel dedim..tamam canım yazmış..sabahmı gelirsin ikindimi dedim..sana hangisi kolaysa demiş bende farketmez gel hangi vakit istersen dedim.."tamam ozaman kıymalı böreğini yap bana" yazmışama emir kipiyle..bende tamam dedim ama yani yaparmısın vs değil..ya bende kimseye böyle diyemediğim için yadırgadım acıkcası..sizce normalmi?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?