Sizce??

valla benim babaannem en fazla 1 çocuk yapın der çokkızar çok çekmiş

Hap kullanmak istesen en az 1 ay önceden başlamalıydın ki etkisi olsun..

Madem sevgili nişanlın senin bedenine zarar verdirecek hap,iğne istemiyor.

O zaman takacak poşeti öyle çıkacak yola. Nerden biliyor kondomsuz zevk alınmadığını ? Denemiş mi daha önce? Bunu da bir ara düşün,irdele Şampiyon!!!

Artık çeşit çeşit ,incesinden ,meyvelisine bir sürü şey var.

Tercih sizin..

Üreyin şampiyonlar !!!! Gelip ağlanmayın sonra da!

bak canım, daha yaşın küçük bilmeyebilirsin bazı şeyleri. ama geri çekilme diye bir korunma yöntemi yoktur. geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir. sana burada çok ayrıntılı yazamayacağım ama çok riskli. her an ama her an bir kaza ihtimali yüzde 90 buna emin olabilirsin. boşalma olmasa da kaza riski çokk yüksek. nişanlının zihniyetini eleştiren arkadaşlara kızma. inan bana çok doğru söylemiş MissCherryBlossom şu yaşadığımız devirde 21. yüzyılda böyle bir zihniyete ben de çok şaşırdım.

Koptum yorumun çok güzel

alay ediyor zaten şampiyon ,ona rağmen uyarımızı yapıyoruz.

hiç hoşlanmadım. üstelik buradaki nickler hep çok tanıdık ve gerçekten yapıcı yorumlar yapan insanlar. arkadaşın uyarıdan anlayacağını sanmıyorum hatta fake de olabilir. yönetimin bu tarz kişilerle ilgili bişiler yapması lasım. çok saygısız arkadaş.

bi ilave yapmak istedım,evet annenız 6,babanız 9 kardeşya,bir o kadarda aldırmış benım bildiklerim,eskilerdne hep duyarız kurtaj olmuşlar,5-10 çocuk dan sonra,ama hepsi namus bekçisi kesildi,şimdi kurtaja karşı çıkıyorlar

evet
kürtaj ya da düşük yaşamışlar çok.

Partner değiştirip deneyin bakalım aynı mi olcak :) kontrollü deney lazim gercekten oyle olup olmadigini anlamak icin. Belki eşiniz cok fazla sigara iciyor ya da siz. Burda bu kadar kadın uyariyorsa ya kendinin ya cevresindeki kadinlarin dili yanmıştır.

Millet korunarak bile hamile kalıyor nişanlınıza çok güldüm. Bi tanıdığım beşinciye hamile ve son üçte kazayla kocasına güvendiği için ( içimden ahmak diyorum hadi bir kaza iki kaza olur kocan korunamiyor sen bak caresine ) sonuncuyada diyormuş ki kocası ben bişey yapmadımım tüm önlemi aldım bu çocuk allahtan diyormuş . Bizimki de inanıyor . Yani diycem o ki sen bakma nişanlına beş tanede doğurursun on tanede sonrab

kocası kondomları deliyordu heralde
ya da son dakika takıyordu.. öncesindeki zevk suyu sperm karısımı da bebeyi çağırıyordu.
Cidden Allah akıl fikir versin. kadın bu kadar saf

Hala geri çekilme diyen var pes, 100 sene daha yolumuz var demek ki

kesinlikle yazık. herhangi bir hastaneye gidip, kadın doğum uzmanına böyle bir durum var, ne yapmam gerekir diye sorsanız inanın o kadar ayrıntılı anlatıyorlar ki. zira bende böyle yaptım. işte insanlar başına gelmeden bu tarz çöp bilgilerle yola çıkıp hayatlarını kontrol altına alamıyorlar. yazık.

bu kadar kalabalık aile hep hayalimdi benden yaş itibariyle geçti sen artık 10-15 çocuk yapar kalabalık aile zevkini doyasıya yaşarsın umarım vücudun da eşinin bu isteğini karşılar 5 çocuktan sonrası malum tehlikeli. haa birde çocuların anne sütü alamayacak doğru düzgün eğer korunmazsanız bırak 2 yaş emzirmeyi, şanslıysan 6 ay sonra hop tekrar hamile kalırsın. ama iyi tarafından bak menapoza girene kadarki sürenin büyük bölümünde hamile durumda olacağın için otobüste sana hep yer verilecek

off çok güldüm...

Eşim ya da ben sigara içmiyoruz.Kızıma korunmayı bıraktığımızda hemen hamile kalmıştım,bu arada 4 senelik evliyim. Ben de başta güvenemeyip doğum kontrol hapı içtim,eşim beni zorlamadı ama içmemi istemiyordu.İlaçlar her ne kadar korusa da zararlı,spiralle ilgili de hoş olmayan hikayeler okudum(Kaymış sıkışmış ve hastanelik olan çiftler filan).Kondomu ne zaman denemeye kalksak 2-3 taneden sonra kullanamadık, çekmecede bekliyor. Yani demem o ki bize en rahat gelen bu.Başta da dediğim gibi,sürpriz de olursa ahh vahh etmeyiz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil ama bazı çiftlerde işe yarıyor demek daha doğru sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…