- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam
valla benim babaannem en fazla 1 çocuk yapın der çokkızar çok çekmişEskilere bir sor bakalım 8 10 cocuk dogurmaktan memnun kalmışlar mı, anneannemin ağzında diş yok mesela, hamilelik doğum kolay mı, her doğumdan sonra alt üst oluyo vücut kanın hormonların eski seviyeye gelene kadar takviye alıyorsun ya da aylar içinde ancak toparlanıyosun
Olursa kendi doğurmıcak tabi ona göre ne var
Hap kullanmak istesen en az 1 ay önceden başlamalıydın ki etkisi olsun..
Madem sevgili nişanlın senin bedenine zarar verdirecek hap,iğne istemiyor.
O zaman takacak poşeti öyle çıkacak yola. Nerden biliyor kondomsuz zevk alınmadığını ? Denemiş mi daha önce? Bunu da bir ara düşün,irdele Şampiyon!!!
Artık çeşit çeşit ,incesinden ,meyvelisine bir sürü şey var.
Tercih sizin..
Üreyin şampiyonlar !!!! Gelip ağlanmayın sonra da!
alay ediyor zaten şampiyon ,ona rağmen uyarımızı yapıyoruz.sizin üslübunuzu şu an daha kötü buldum. hem eleştriye açık değilsiniz hem bizlere soru sorup cevaplayan kişilerle dalga geçiyorsunuz.
Koptum yorumun çok güzelDoğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.
Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.
Bence sen hayat boyu korun , bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.
alay ediyor zaten şampiyon ,ona rağmen uyarımızı yapıyoruz.
konunun en can alıcı sorusu bu olmalı.Kaçıncı çocuğa kadar sözünü dinlemeyi düşünüyorsunuz?
cevaplar neden böyle lakaytSakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam
bi ilave yapmak istedım,evet annenız 6,babanız 9 kardeşya,bir o kadarda aldırmış benım bildiklerim,eskilerdne hep duyarız kurtaj olmuşlar,5-10 çocuk dan sonra,ama hepsi namus bekçisi kesildi,şimdi kurtaja karşı çıkıyorlarDoğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.
Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.
Bence sen hayat boyu korun , bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.
lütfen yanlış bilgiler vermeyin. bu şekilde hamile kalan arkadaşım bile olduDikkat edersen geri çekilmede gayet güvenli bnce..
bi ilave yapmak istedım,evet annenız 6,babanız 9 kardeşya,bir o kadarda aldırmış benım bildiklerim,eskilerdne hep duyarız kurtaj olmuşlar,5-10 çocuk dan sonra,ama hepsi namus bekçisi kesildi,şimdi kurtaja karşı çıkıyorlar
Arkadaşım sen doğum kontrol hapı al ve kullan.Bir kaç ay sonra eşine güvenin yerine gelirse bırak.
Yalnız "hamile kalmayı düşünmüyorum ama olursa da mutlu oluruz"kafasında olmalısınız.Çoğunluk (Şimdi dikkat ettim de herkes) sana verip veriştirmiş,isteyen kızabilir herkesin kendi fikri.Bir sorun olsaydı senelerdir biz sorun yaşardık
Millet korunarak bile hamile kalıyornişanlınıza çok güldüm. Bi tanıdığım beşinciye hamile ve son üçte kazayla kocasına güvendiği için ( içimden ahmak diyorum hadi bir kaza iki kaza olur kocan korunamiyor sen bak caresine ) sonuncuyada diyormuş ki kocası ben bişey yapmadımım tüm önlemi aldım bu çocuk allahtan diyormuş . Bizimki de inanıyor . Yani diycem o ki sen bakma nişanlına beş tanede doğurursun on tanede sonrab
Hala geri çekilme diyen var pes, 100 sene daha yolumuz var demek ki
off çok güldüm...Millet korunarak bile hamile kalıyornişanlınıza çok güldüm. Bi tanıdığım beşinciye hamile ve son üçte kazayla kocasına güvendiği için ( içimden ahmak diyorum hadi bir kaza iki kaza olur kocan korunamiyor sen bak caresine ) sonuncuyada diyormuş ki kocası ben bişey yapmadımım tüm önlemi aldım bu çocuk allahtan diyormuş . Bizimki de inanıyor . Yani diycem o ki sen bakma nişanlına beş tanede doğurursun on tanede sonrab
Eşim ya da ben sigara içmiyoruz.Kızıma korunmayı bıraktığımızda hemen hamile kalmıştım,bu arada 4 senelik evliyim. Ben de başta güvenemeyip doğum kontrol hapı içtim,eşim beni zorlamadı ama içmemi istemiyordu.İlaçlar her ne kadar korusa da zararlı,spiralle ilgili de hoş olmayan hikayeler okudum(Kaymış sıkışmış ve hastanelik olan çiftler filan).Kondomu ne zaman denemeye kalksak 2-3 taneden sonra kullanamadık, çekmecede bekliyor. Yani demem o ki bize en rahat gelen bu.Başta da dediğim gibi,sürpriz de olursa ahh vahh etmeyiz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil ama bazı çiftlerde işe yarıyor demek daha doğru sanırımPartner değiştirip deneyin bakalım aynı mi olcak :) kontrollü deney lazim gercekten oyle olup olmadigini anlamak icin. Belki eşiniz cok fazla sigara iciyor ya da siz. Burda bu kadar kadın uyariyorsa ya kendinin ya cevresindeki kadinlarin dili yanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?