valla bir ben mi böyle gerinkafalımndiyordum varmış benim gibileri çok şükür. Geri kafalı lafına banansıkça soyluyorlar bu konu tyusunden o yüzden dedim.Benim nisanlimin kız arkadaşı bile olamaz kaldı ki böyle şifreli konuşacak
cinsel içerikli şakalar konuşacak kadar samimilermiş demek ki. Valla ben kıllandım senin nişanlıdanBen asiri tepki vermiyorum kiskanc biri de degilim acikcasi.ama supheleniyorum.daha once telefonunda eski calistigi yerden bir kiz ile ilgili cinsel icerikli mesajlar okumustum kizin arkasindan konusmus ama saka amacli demisti
şimdi şöyle eski işyerinde üniversiteden bir erkek arkadaşıyla beraber çalışıyordu.ordan bir kız hakkında konuşmuşlar cinsel içerikli.ve bu kızın evine filanda gitmişler haberim yok.başka şehirdeydi öncedencinsel içerikli şakalar konuşacak kadar samimilermiş demek ki. Valla ben kıllandım senin nişanlıdan
bana da öyle geldi.somut birşeyler istememin sebebi hukuki yönden yoksa umrumda değilBence bu kızla başka bir kız hakkında konuşuyor.Asıl kız bu değil gibime geldi bilemiyorum..
tama ben yanlış anlamışım kızla konuşuyor sandım. Ama bu da hoş bir durum değil. Ya senin hakkında da konuşursa arkadaş ortamındaşimdi şöyle eski işyerinde üniversiteden bir erkek arkadaşıyla beraber çalışıyordu.ordan bir kız hakkında konuşmuşlar cinsel içerikli.ve bu kızın evine filanda gitmişler haberim yok.başka şehirdeydi önceden
ya ona cesaret edeceğini sanmıyorum ama iş arkadaşına o gözle bakması saçma ve hoş değiltama ben yanlış anlamışım kızla konuşuyor sandım. Ama bu da hoş bir durum değil. Ya senin hakkında da konuşursa arkadaş ortamında
+1Sizden başka herkes adamın ipini çekmiş
Bu kadar bilgiyle ne olduğunu kestirmek zor.
A- Kızı sevse niye başka bir iş yerine göndermeye çalışsın? Demekki bişey yok
B- Aralarında bişey olmuş da ört bas etmeye çalışıyor, o yüzden kız ne kadar uzak o kadar iyi.
C- Ben gitmem, sen git-- ama kimse gitmiyor,bunlar kopamayız gibi paslaşmalar mı?
Daha farklı yorumlar da olabilir. Zor bu kadarcık veriyle kestirmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?