sizce?

Şüpheli durumlar var. Nikahı erteleyin bence. Bu kafa karışıklığının giderilmesi gerekli.

bu durumu anlattığım an erteleme değil iptal olur.çünkü bütün ailem 10 yıldır kendimi ona adadığımı biliyor ve bu kabullenilmez birşey

Ben asiri tepki vermiyorum kiskanc biri de degilim acikcasi.ama supheleniyorum.daha once telefonunda eski calistigi yerden bir kiz ile ilgili cinsel icerikli mesajlar okumustum kizin arkasindan konusmus ama saka amacli demisti
cinsel içerikli şakalar konuşacak kadar samimilermiş demek ki. Valla ben kıllandım senin nişanlıdan

cinsel içerikli şakalar konuşacak kadar samimilermiş demek ki. Valla ben kıllandım senin nişanlıdan
şimdi şöyle eski işyerinde üniversiteden bir erkek arkadaşıyla beraber çalışıyordu.ordan bir kız hakkında konuşmuşlar cinsel içerikli.ve bu kızın evine filanda gitmişler haberim yok.başka şehirdeydi önceden

Senin nişanlından koca olmaz. Hala bekar kafası var bu adamda. Ona buna mavi boncuk gibi gözüküyor. Ailene ilk etapta anlatmak zorunda değilsin ama bence evliliği ertele hatta ayrıl diyeceğim de somut bir sebep arıyorsun sen belli ki...

Bence bu kızla başka bir kız hakkında konuşuyor.Asıl kız bu değil gibime geldi bilemiyorum..

tama ben yanlış anlamışım kızla konuşuyor sandım. Ama bu da hoş bir durum değil. Ya senin hakkında da konuşursa arkadaş ortamında

benim bunu anlamak için birşeyler yapmam lazım.mesela habire telefonunun şifresini de değiştiriyor ben girip bakmayayım diye.kız kardeşiyle anlaşamıyorum onunla olan konuşmalarını okumamam için de olabilir

+1

Normal birşeyler olmadığı kesin. Bu olay nedir ortaya çıkarın bence.

Tuhaf.
Size mesajları okutuyor buraya kadar herşey güzel,birşey gizlemek derdinde değil diyeceğim ama,hava almaya çıkıp kızı araması beni şüphelendirdi. Birde kopamayacağım şeyler var muhabbeti ile birleşince,birşeyler çeviriyor olabilir nişanlınız.
Telefon şifresi değiştirmekte tuzu biberi olmuş.
Ne diyebilirim bilemedim. Telefonuna bakmadan içiniz rahat etmez muhtemelen.

Mesaj dökümlerini bulamazsın canım nerden nasıl bulacaksın ? Anca gsm operatorunun internet sitesinden şifre filan alabilirsin. Ki onda da sadece mesajlastigi yada konuştuğu kişilerin numarasi oluyor burdan hatırladığım kadarıyla. Ya nisanlinmis gibi yapıp kıza yem atacaksın ya da kızmış gibi yapıp nişanlina yem atacaksın. Birde kızla konuşma ihtimalin var ki kız cirkeflik yaparsa başını agrittiginla kalırsın..

nişanlımın telefonundan kızla nişanlımmış gibi konuşurum ancak.kızmış gibi yapıp yem atamam nişanlıma çünkü hergün aynı yerdeler.
kızla direkt kendi kimliğimle konuşsam çirkefleşir eminim buna.
nasıl ne konuşabilirim nişanlımın telefonundan mesela buluşma filan mı teklif edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…