10 yıldır beraberiz o kızı 1 aydır tanıyor.Adamı sen ne kadar zamandır kız ne kadar zamandır tanıyor
Arkadaşı konuşmuş işte
neden bu kadar abartıp hemen aldatıyor mu diyorsunuz evli değilsiniz adam onu istiyorsa bırakır gider
neden ikinizi idare etmeye uğraşsın size düğün hazırlığı yapsın
ben yanına gidince acele acele kapattı telefonu ve ekranda kızın adı vardı son anda farketti beniPardon yanlis anlamisim sende o kizin nosunun oldugunu ve ikisinide arayinca birbirleriyle konustuklarini anladin sandim ,peki o kizla konustugunu nerden biliyorsun ?
eğlence arıyor olabilir mi?çünkü hayatımızda herşey normal düzenli ve sıradan gidiyor.Nisanlina teklif geliyor o kiza soyluyor. O kiz giderse o da gider gibi geldi bana. Telefonu seni gorunce aleacele kapatmasi falan. Yemek arasi telefon acmanin mantigi neydi acaba. Kaciyor mu ki is. Daha musait bir anda yaninda da arayabilirdi. Yok kopamadigim seyler var kizinda hersey gecici falan filan. Bana bildigin bayaaa kiza yaziyor gibi geldi.
10 yil az bir zaman degil 10 yillik bir iliskiyi kesip atmak kolay da degil. O yizden istese o kiza gider diyemiyorum.
Bence cok supheli. Tehlike canlari caliyor.
eğlence arıyor olabilir mi?çünkü hayatımızda herşey normal düzenli ve sıradan gidiyor.
olabilir ben eskisi kadar bakımlı değilim ilgili değilim onu şımartmıyorum artık herşey sıradanlaştıEglence degilde ilgi besleme gibi geldi bana. Birseylerden etkilenmis gibi.
olabilir ben eskisi kadar bakımlı değilim ilgili değilim onu şımartmıyorum artık herşey sıradanlaştı
Bu yanlış geliyor bana ne yani onu şımartmıyorsun diye gidip elin kızına gevşemesi mi gerekiyor. Cinsel içerikli muhabbetler , birlikte yemektesiniz yemeği bırakıp gidip kızı arıyor birde 10 dakika konuşuyor. Daha neyi bekliyorsunuz böyle bir insanla gelecek görebiliyor musunuz. Hukuki olayları bırakın siz ayrılmamak için böyle şeyler diyorsunuz. Düğüne 5 gün var demişsiniz yani evleneceksiniz. Umarım bir kaç ay sonra burada eşinizle ilgili başka konular açmazsınızolabilir ben eskisi kadar bakımlı değilim ilgili değilim onu şımartmıyorum artık herşey sıradanlaştı
Bence siz onu düşünüp üzüleceğinize kendinizi düşünün.Acaba o sizi böyle düşünüyor mu hatalı olmasına rağmen?Sanmıyorum..bilmiyorum soğudum iyice.ben ona ve ona olan sevgime titizlenirken onun böyle yapması!
çok değişti eski beyefendiliği yok.
tamamen onun oldum diye mi tüm bunlar.konuşmuyorum buluşmuyorum onunla ama kıyamıyorum da sanki üzülüyor gibime geliyor ama hiç özür bile dilemedi hata ettim diye
Sakasin herhalde?bilmiyorum soğudum iyice.ben ona ve ona olan sevgime titizlenirken onun böyle yapması!
çok değişti eski beyefendiliği yok.
tamamen onun oldum diye mi tüm bunlar.konuşmuyorum buluşmuyorum onunla ama kıyamıyorum da sanki üzülüyor gibime geliyor ama hiç özür bile dilemedi hata ettim diye
canım ben neden özür diliyim.onun dilemesi lazım ben eskileri düşündüğümden kıyamıyorum bazen.ama o kendi yoluna ben kendi yoluma doğrusu buSakasin herhalde?
Oldu olacak git bi de özür dile
hayır henüz ayrılmadım ama konuşmuyorum aradığında cevap vermiyorum.yarın annemlere gelecekti o zaman telefonundan kızla konuşacağım ve herkesin gözü önünde terketcem hakkediyor çünkü bunuAyrıldınız mi yani şimdi ?nasıl oldu nasıl söylediniz ne tepki verdi kafamda deli sorular ?
hayır hiç telaş yapmadı ayrılmakta istemiyor ama ne özür ne yanıma gelmek hiçbiri yok.sabah bize geldi annem çağırdı kahvaltıya ağlayacak gibi habire bana baktı annem kavgamı ettiniz dedi başını önüne eğdi.ama özür dilemediEe seni görmeye gelmiyor mu ?Telaş yapmadımi ?Çok ilginç düğüne kaç gün kaldı hoc yoktan korku yaşaması lazım oda yok ?Dünden razi gibi ayrilmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?