Sizce?

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb
Hemen konuya geçiyorum
Evlilik yıl dönümünde 2 günlüğüne bi yere gidiyoruz
Neyse dün akşam konuşurken eşim dediki x ve eşide o tarihte orada olacakmış bizimle beraber döncekler onlarda uçak saatimz aynı olcak dedi.
Bende dedim ki orada beraber takılmayacaksak dönmede bi sorun yok sonuçta arabayla dönmüyoruz.
( x bizim fakültede biri eşimin bölümünde,)
Eşimde dediki bi kahvaltıya gideriz orada hiçbişey demedim çünkü çok sinirlendim o sinirle bişey desem kavga çıkardı.

Ya arkadaşlar zaten 2gün ve 2.günün akşamı dönüyoruz ben kahvaltı bile olsa onlarla vakit geçirmek istemiyorum ve ikisinide sevmiyorum, görüştüğümüz çok sevdiğim insanlar var ama onlar bile olsa istemezdim çünkü beraber vakit geçirmeliyiz bana göre
Ya bide bana sormuyo bile istermisin diye ama kabul etmeyeniyetim yohaksızmıyım sizce
Nasıl söyliyim bunu ona sinirlenmeden

Haklısın bende olsam istemezdim iki güncük zaten ama gitmeden uzatıp canımıda sıkmazdım. Gidince bir şekilde hallederim diye düşünürüm.:KK53:

Ya elif sen kocan bu kadar resmimisin aklından ne geçiyorsa dan dan söyle hergün yeni bir konu insan kocasına rahat olmayacaksa kime olacak ben anlamıyorum !! Korkmayın erkeklerden bu kadar yahu sinirlenirse sinirlensin kavga etmeye o korkun sen değil! İyice sindirimis seni yahu .Israr ederse bensiz onlarla kahvaltı edersin de evlilik yıldönümüzde :)Bu arada barismissiniz Özür diledi mi para mevzusunda ?Dur tahmin edeyim Hayır! !! Sen hiç bir sorunu cozmuyorsun konu açılıp öyle kalıyor sizin sonunu zu iyi görmüyorum kusuruma bakma herkes sana laf ederken kocanın çok gıcık olduğunu düşünüyorum..... Neyse bence içinde birsey saklama sen patlıcana o patlasin

Ya elif sen kocan bu kadar resmimisin aklından ne geçiyorsa dan dan söyle hergün yeni bir konu insan kocasına rahat olmayacaksa kime olacak ben anlamıyorum !! Korkmayın erkeklerden bu kadar yahu sinirlenirse sinirlensin kavga etmeye o korkun sen değil! İyice sindirimis seni yahu .Israr ederse bensiz onlarla kahvaltı edersin de evlilik yıldönümüzde :)Bu arada barismissiniz Özür diledi mi para mevzusunda ?Dur tahmin edeyim Hayır! !! Sen hiç bir sorunu cozmuyorsun konu açılıp öyle kalıyor sizin sonunu zu iyi görmüyorum kusuruma bakma herkes sana laf ederken kocanın çok gıcık olduğunu düşünüyorum..... Neyse bence içinde birsey saklama sen patlıcana o patlasin
Evet o konuda özür diledi ama hatasını kabul ettiği için mi barışmak için mi bilmiyorum
Ben onan çok sinirlendim o yüzden bişey demedim yoksa tabi ki söyliycem ha gerekirse gitmeyiz ama onlarla vaktimi geçirmycem

Boyle konulari tartisarak kavga ederek cozmeyin .
Gerçi ben olsam kahvalti yapardım daha eglenceli olabilirdi .
Ama tartisarak degilde tatli tatli çözebilirsiniz.
Mesela ben olsam simdi ses etmezdim bakalim oraya gidebilcez mi onlar gelebilcek mi demi ne olur ne olmaz.
Ama orda eşinin anlicagi dilden konuş.
Simdi yazsam olmicak ama tatli naz yaparak çözün sorunu hep adamla kavga et et nereye kadar.
Savasmayin Sevişin :)

Boyle konulari tartisarak kavga ederek cozmeyin .
Gerçi ben olsam kahvalti yapardım daha eglenceli olabilirdi .
Ama tartisarak degilde tatli tatli çözebilirsiniz.
Mesela ben olsam simdi ses etmezdim bakalim oraya gidebilcez mi onlar gelebilcek mi demi ne olur ne olmaz.
Ama orda eşinin anlicagi dilden konuş.
Simdi yazsam olmicak ama tatli naz yaparak çözün sorunu hep adamla kavga et et nereye kadar.
Savasmayin Sevişin :)
Beklersem belki söz verebilir ama
Bana kalsa onlarla aynı uçakla bile dönmek istemem:)
Neyse en iyisi sakince çözmek inatlaşırsa iş değişir amabelkide kavga çıksın da gidemeyelim diye yapıyo olabilir mi acaba

Böyle şeyler genelde anlık gelişir yani havaalanında karşılaşırsınız kahve içersiniz filan.Ama niye 2 güncük bir kaçamak için kahvaltı planı yapmış ki eşin,ilginçmiş.

Konuşucam zaten ama konu da açmak istedim
İste o an neden konusmadiniz? Bilenip bilenip kafanizda kurup kurup konuşuyorsunuz sonra kavgaya dönüşüyor. O an ben istemiyorum demeliydiniz. Sonradan söyleyince başta sesin çıkmadı şimdi niye karşı çıkıyorsun tepkisi geliyor ki çok sinir bozucu.

Back
X