- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Evet zıtız çoğu konudaElif sen kocanla uyumlu bir çift değilsin canım malesefki. Bütün konuların bunu kanıtlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zıtız çoğu konudaElif sen kocanla uyumlu bir çift değilsin canım malesefki. Bütün konuların bunu kanıtlıyor.
Gitmeyiz o zaman olur biterAdam seni sevmiyor. Evlilik yıl dönümünde gittiğinizi söylemişsiniz ama adam bence gezmek için gidiyor gibi. Sende yanında duygusal takılan birisin işte. Ona göre o herkesle yer içer, oturur gezer döner. Sana da evlilik yıldönümün kutlu olsun der oturur maç izler![]()
Evet gıcık dimiKocana iyice gıcık oldum Elif zaten hiç beğenmiyordum :)
Sen haklısın tabi , xle eşi kaçmıyor ya dönünce görüşürsünüz çok meraklıysa.
Elif sen kocanla uyumlu bir çift değilsin canım malesefki. Bütün konuların bunu kanıtlıyor.
Uçak biletlerini almadıysanız planını değiştir sende. Vazgeçtim başka birşey yapalım de. Özel bir gün de. Farklı birşey iste. Naza çek. Sevmiyorsun beni triplerine girGitmeyiz o zaman olur biter
Çok haklısınUçak biletlerini almadıysanız planını değiştir sende. Vazgeçtim başka birşey yapalım de. Özel bir gün de. Farklı birşey iste. Naza çek. Sevmiyorsun beni triplerine gir
İlla ısrarla o kişilerle görüşmek istiyorsa ben bu işin altında pislikte ararım. Niye istiyo? Bu X kişisi bayan mı? Kahvaltıda milletin ne işi var canım. Evlilik yıl dönümü özel bir gündür. Kendinden emin bir şekilde onlarla görüşeceksek gitmeyelim de, ya da görüşmeyelim de. Bunu da ona seçenek olarak sunma. Kesin konuş, tavrı ortaya çıkar zaten.
yaaa cnm ne demek evlenmiycekti bu düşünceyi kafandan at insanlarla olmak iyidir. arkadaşlıklar vakit geçirmek iiyidr kötü deilki. çok fazla huysuzlanıyosunYa ama insanlarla iç içe olmak istiyosa o zaman evlenmycekti ben kimseyle zamanımı harcayamam bide biz akşam gidiyoruz eve pek tapıcak bşy olmuyo yorgun oluyoruz uyuyoruz
elife böyle şeyler demeee birde bayansa vay adamın haline aman haa =))Uçak biletlerini almadıysanız planını değiştir sende. Vazgeçtim başka birşey yapalım de. Özel bir gün de. Farklı birşey iste. Naza çek. Sevmiyorsun beni triplerine gir
İlla ısrarla o kişilerle görüşmek istiyorsa ben bu işin altında pislikte ararım. Niye istiyo? Bu X kişisi bayan mı? Kahvaltıda milletin ne işi var canım. Evlilik yıl dönümü özel bir gündür. Kendinden emin bir şekilde onlarla görüşeceksek gitmeyelim de, ya da görüşmeyelim de. Bunu da ona seçenek olarak sunma. Kesin konuş, tavrı ortaya çıkar zaten.
Aynen canım. Ne o öyle. Evlilik yıl dönümünü şehir turuna çevirmesin adam. Hatta kahvaltıyı sen ayarla bence. Varsa özel bi mekan orada falan rezerve yaptır. Ben süpriz yapacaktım falan de..Çok haklısın
Yok x erkek yanında da eşi olacakmış of nasıl gıcıklar anlatamam
Biletleri aldık ama ısrar ederse görüşelim diye gözüm görmez ve dediğin gibi altında bişey ararım
Yok, Elif diyor ki, benle vakit geçirmek yerine insanlarla vakit geçirecektiyse evlenmeseydi diyor. Sonuçta 365 günde 1 gün ve evlilik yıl dönümü gibi özel bir gün. Aslında adamın kendisinin doğrudan ve direk baş başa geçirmek istemesi, jestler yapması falan lazım. Ama adam gittiği yerde X kişisiyle kahvaltı yapmayı bile normal karşılıyor. O günü özel olarak görmüyor gibi..yaaa cnm ne demek evlenmiycekti bu düşünceyi kafandan at insanlarla olmak iyidir. arkadaşlıklar vakit geçirmek iiyidr kötü deilki. çok fazla huysuzlanıyosun
Anladım canım demekki daha fazla söylemen lazım. Esim cok yogun calısıyor mesela yurt dısındayz ben ona acık acık söylüyorum seni göremiyorum bas basa olmak istiyorum diye. Kırk yılda bir tatil yapıyorz ona da baskası gelmesin diyorum.Aslında bilmesi lazım çünkü daha öncede böyle olmuştu annesi,eltimler gelmek istemişti bende biz başbsşa olalım istiyorum demiştim kabul etmemiştim tartışmıştık ama sonunda kabul etmişti
mrb
Hemen konuya geçiyorum
Evlilik yıl dönümünde 2 günlüğüne bi yere gidiyoruz
Neyse dün akşam konuşurken eşim dediki x ve eşide o tarihte orada olacakmış bizimle beraber döncekler onlarda uçak saatimz aynı olcak dedi.
Bende dedim ki orada beraber takılmayacaksak dönmede bi sorun yok sonuçta arabayla dönmüyoruz.
( x bizim fakültede biri eşimin bölümünde,)
Eşimde dediki bi kahvaltıya gideriz orada hiçbişey demedim çünkü çok sinirlendim o sinirle bişey desem kavga çıkardı.
Ya arkadaşlar zaten 2gün ve 2.günün akşamı dönüyoruz ben kahvaltı bile olsa onlarla vakit geçirmek istemiyorum ve ikisinide sevmiyorum, görüştüğümüz çok sevdiğim insanlar var ama onlar bile olsa istemezdim çünkü beraber vakit geçirmeliyiz bana göre
Ya bide bana sormuyo bile istermisin diye ama kabul etmeyeniyetim yohaksızmıyım sizce
Nasıl söyliyim bunu ona sinirlenmeden
direk istemiyorum eğer öyle bir niyetin varsa gitmeyelim de cnmmrb
Hemen konuya geçiyorum
Evlilik yıl dönümünde 2 günlüğüne bi yere gidiyoruz
Neyse dün akşam konuşurken eşim dediki x ve eşide o tarihte orada olacakmış bizimle beraber döncekler onlarda uçak saatimz aynı olcak dedi.
Bende dedim ki orada beraber takılmayacaksak dönmede bi sorun yok sonuçta arabayla dönmüyoruz.
( x bizim fakültede biri eşimin bölümünde,)
Eşimde dediki bi kahvaltıya gideriz orada hiçbişey demedim çünkü çok sinirlendim o sinirle bişey desem kavga çıkardı.
Ya arkadaşlar zaten 2gün ve 2.günün akşamı dönüyoruz ben kahvaltı bile olsa onlarla vakit geçirmek istemiyorum ve ikisinide sevmiyorum, görüştüğümüz çok sevdiğim insanlar var ama onlar bile olsa istemezdim çünkü beraber vakit geçirmeliyiz bana göre
Ya bide bana sormuyo bile istermisin diye ama kabul etmeyeniyetim yohaksızmıyım sizce
Nasıl söyliyim bunu ona sinirlenmeden