- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Konuyu okuyunca direk bi süre kendini çek diyesim geldi takip et uzaktan hal hareketlerini sorun yaratan taraf olma yapici olan taraf olEşimle problemlerimiz var daha önce de belirtmistim acaba sorunlar benden mi kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım eşime yakın davrandım benden etkilenmesi için herşeyı yaptim diyebilirim henüz 2 yıllık evliyiz eşim benden etkilenmiyor bunu farkettim 2 aydır cinsel lik 0 aramız bozuk evet ama güleryüz gösteriyorum onun etkilendiği şeyleri yapıyorum adam bana mısın demiyor sarılıyorum yatarken sarilmiyor artık sorunlardan sıkıldığı için hayatında başkası olabilir mi kızlar kavga etmekten tartışmaktan çok sıkıldım güzellikle konuşmaktan hiç anlamıyor bunu nasıl anlarım yada nasıl konuşmalıyım onunla
Öyle yapma ya çalışıyorum ama emin olamamış tim eñ doğruşu bu sanırımKonuyu okuyunca direk bi süre kendini çek diyesim geldi takip et uzaktan hal hareketlerini sorun yaratan taraf olma yapici olan taraf ol
Sıtkı sıyrıldı dedikleri bu işte.
Ah biz kadınlar da bazen erkekleri bıktırıyoruz. Zaten yapı olarak çok mücadeleci değiller.Koyveriveriyorlar böyle.
Sonra gelsin teselliciler.
Sabır.Onun senin için ne kadar kıymetli olduğunu her fırsatta göster söyle.Hala seviyorsa yumuşar.
Evet sürekli bi huzursuzluk varBaştan beri böyle değilse kavga etmekten o da sıkılmış olabilir, içinden gelmiyordur belki ama 2 ay çok uzun bir süre...3-5 gün hadi 10-15 gün desen neyse de... 2 aydır hep mi tartışma var aranızda?
Haklısınız en doğru çözüm bu olmalıOturup yüz yüze konuşmayı teklif edin. Sonra problemi açın ama şu mu bu mu oldu diye sormayın bırakın o cevaplasın. Mesela "2 yıldır evliyiz bunları yaptım ama tepki vermiyorsun nedenini merak ediyorum" diye sorun. Zaten aldatıyorsa cevaplarından, hareketlerinden anlaşılır.
Doğru yoldayım öyleyse ?2 ay önce ne oldu da birden cinselliğiniz bitme noktasına geldi. Onu bulmaya çalışın.Ciddi ekonomik sorunlar,başka bir kadın yada sizin varsa agresif tavırlarınızdan sıkılmış da inceldiği yerden kopsun diye düşünmüş olabilir.
Konuşmalarınız,işveniz ,cilveniz, tavrınız tribinşz kavganız kar etmediyse yapmanız gereken sakince gözlemlemek ve sebebini bulmaya çalışmak olmalı.
Boşanmak konusu geçti daha önce sonrası bu hale geldi bıraktı kendini herkese karşı öyle arkadaşları dahi bu moral bozukluğunun farkindaTartışmalardan ne kadar yorulursa yorulsun, ne kadar büyük derdi olursa olsun cinsel anlamda saglıklı ve cinsel yönelimi dogrultusunda kadınlardan hoşlanan bir erkek, onu arzulayan ve her gece yanyana uyudugu kadına karşı 2 ay boyunca hicbir şey hissetmeden durmaz.
Evliliginizdeki diger sorunlar neler bilmiyorum ancak cinsellik de ciddi bir problem olarak listenizde.
Eşinizle açıkça konuşun ve "saglık açısından bir sorun yoksa sizden etkilenmemesinin nedeninin onun yönelimiyle ilgili olabilecegini düşündügünüzü, bu durumda evli kalmanızın bir anlamı olmadıgını" söyleyerek boşanmayı gündeminize alın.
Evet sürekli bi huzursuzluk var
Haklısınız en doğru çözüm bu olmalı
Doğru yoldayım öyleyse ?
Boşanmak konusu geçti daha önce sonrası bu hale geldi bıraktı kendini herkese karşı öyle arkadaşları dahi bu moral bozukluğunun farkinda
Bende öyle düşünüyorum artık ama bu tek başına yaşadığı bir durum değil üstelik kendi hatası bu durumarada gelme sebebimizsonradan olmuş, hala devam eden sürekli bir tartışma halindeymişsiniz, boşanma konusundan sonra kendini tamamen bırakmış... konuşmazsanız bu evliliğin sonu yakın gibi geliyor.. kim ister ki her günün tartışma kavga gürültü olduğu bir evde cinsel yakınlaşma? bence adam aklına boşanmayı koymuş, uygun zamanı bekliyor..
ona göre de sensindir sebep... böyle suçlayarak bir konuşma yapmayı planlıyorsan hiç konuşmayın gidin direk boşanın daha iyi, hiç değilse saygınız kalır. biraz empati yaparak, karşıdakine saldırmadan, savunmaya geçmeden , derdi ne anlamaya çalışarak yaklaş yanına..Bende öyle düşünüyorum artık ama bu tek başına yaşadığı bir durum değil üstelik kendi hatası bu durumarada gelme sebebimiz
Eski konularına bakınca seni hatırladım.Sana şiddet uygulamış adamla cinsellik yaşamayı bırak aynı evde yaşıyor olman bile yanlış bence.Adam seninle ırgat tarlada bahçede ırgat olarak çalıştırmak için evlenmiş, annesinin gazı ile dövmüş 15 gün ayrı kalmışsınız şimdi ailesi köye dönüyor diye bu tavırlar.Evet sürekli bi huzursuzluk var
Haklısınız en doğru çözüm bu olmalı
Doğru yoldayım öyleyse ?
Boşanmak konusu geçti daha önce sonrası bu hale geldi bıraktı kendini herkese karşı öyle arkadaşları dahi bu moral bozukluğunun farkinda
Eski konularına bakınca seni hatırladım.Sana şiddet uygulamış adamla cinsellik yaşamayı bırak aynı evde yaşıyor olman bile yanlış bence.Adam seninle ırgat tarlada bahçede ırgat olarak çalıştırmak için evlenmiş, annesinin gazı ile dövmüş 15 gün ayrı kalmışsınız şimdi ailesi köye dönüyor diye bu tavırlar.
Bu adamdan bi cacık olmatacağı ortada iken bebek yapmaya çalışmanız hataların en büyüğü bence.
Boşan kurtul şu adamdan.
erkekler tartısma kavga durumlarında o iştende uzaklasıyorlar
Konuştum bugün neyin var vs diye senin istediğin gibi yapıyorum hicbiseyi ne karışmıyorum susup oturuyorum işte kimse yok hayatımda istersen bakabilirsin herşeye dedi . hiçbir şey düşünmüyorum dedi istediğin gibi biri olmaya çalışıyorum vs dedi oysa sadece aileme gitmek istediğim için kavga çıkmıştı her seferinde bu yüzden tartışıyoruz asamadik durumu . Asla laf söz dinlemeyen biri olarak görüyor beni o konuda kusura bakmasın ezdirmem kendimi bu yüzden bu hale geliyor . ben biraz baskın bir karakterim ona göre daha cesaretli daha konuşkan o çok içine kapanık vs . annesi de baskın bi karakter hatta aşırı dominant iticilik derecesinde. benim sadece kendime göre kurallarım var ailemden vazgecemem uymazsa sıkıntı çıkarmam ama ben yapmak istediğimde bana engel olursa büyük olay çıkarıyorum . annesi tam tersi istediği ufak bişey olmasin uzak kalıyor hemen evladını silecek dereceye gelir eşimde ona laf geçiremiyor bana da geçiremiyor böyle kendi kendini ortada bitiriyor annesineden ciddi anlamda nefret ediyorum artık iki yüzlülük konusunda üstüne yoktur2 aysa sıkıntı büyük
Eski konularına bakınca seni hatırladım.Sana şiddet uygulamış adamla cinsellik yaşamayı bırak aynı evde yaşıyor olman bile yanlış bence.Adam seninle ırgat tarlada bahçede ırgat olarak çalıştırmak için evlenmiş, annesinin gazı ile dövmüş 15 gün ayrı kalmışsınız şimdi ailesi köye dönüyor diye bu tavırlar.
Bu adamdan bi cacık olmatacağı ortada iken bebek yapmaya çalışmanız hataların en büyüğü bence.
Boşan kurtul şu adamdan.
Haklısın ömür boyu çekmemek için ağırlığımı koyuyorum kendime göre buradaki arkadaşlarin söyledigi gibi . Ama manyaklık derecesinde çok sevmişim soğudum soğumasına çok soğudum hatta ama pskolojim bozuldu sanıyorum ne düşüneceğim bilmiyorum üzüntülerim geçti sanıyorum sadece aptal aptal gülüyorumWowww. Konu sahibi senin soguman lazim bu kadar seyin ustune... Buna uzlasmaci yaklasirsen tepene cikar. Omur boyu cekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?