- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Aynen agirligini koy ama bagirip yuz goz olma. Kv'den gibi soyleyecegini soyleyip cekil. O dusunsun. Munakasaya gerek yok. Tum konularini bilmiyorum bosan diyemeyecegim ama bebek dusunme. Sonra istesen de gidemezsin. Bebek yetistirmek icin uygun ortamda olusmamis. Bazen olmamasi daha hayirli. 2 ay meselesini kafana takma. Senin avantajina olmus.Haklısın ömür boyu çekmemek için ağırlığımı koyuyorum kendime göre buradaki arkadaşlarin söyledigi gibi . Ama manyaklık derecesinde çok sevmişim soğudum soğumasına çok soğudum hatta ama pskolojim bozuldu sanıyorum ne düşüneceğim bilmiyorum üzüntülerim geçti sanıyorum sadece aptal aptal gülüyorum
Allah razı olsun çok makul cevap vermişsiniz hepiniz çok sağolunAynen agirligini koy ama bagirip yuz goz olma. Kv'den gibi soyleyecegini soyleyip cekil. O dusunsun. Munakasaya gerek yok. Tum konularini bilmiyorum bosan diyemeyecegim ama bebek dusunme. Sonra istesen de gidemezsin. Bebek yetistirmek icin uygun ortamda olusmamis. Bazen olmamasi daha hayirli. 2 ay meselesini kafana takma. Senin avantajina olmus.
Onunla hayatında mi yoksa benim için mibayağı sorunlu bir evliliğiniz var sanırım, şiddet falanda varmış, yönetici bir kaynana da var, bence başka biri olabilir
Onunla hayatında mi yoksa benim için mi
onun hayatında başka bir kadın olabilir, çünkü erkekler için cinsellik genellikle mekanik hormonal bişey yani kavga gürültü hormonlarına engel olmaz normalde karısı yanaşıyorken
2 ay ne olursa olsun uzun yani oyle boyle istemesi etkilenmesi gerekirdi. Dusundurucu...
Evliligimizin uzun bir kısmıni vajinismus la mücadele ederek geçirdik bu bizi çok yıprattı o zaman diliminde hep destek oldu bana yanımda oldu bu durumdan dolayı onda problemler olmaya başladı geç etkilenmeye başladı erken boşalma problemi vs yeni yeni düzelmsti cinselligimiz tam anlamında sonra çocuk yapmaya karar verdik uğraştık bi kaç ay olmadı sonra bu moral men düştü . Hep beni buluyor aksilikler hiç mutlu olamıyorum hiç biseyin kolay olmuyor herşey benim için çok zor vs . depresyonda mi acaba yada etkilenmemesinin sebebi zaten en başta cinselliğimizin olmaması ve bu sorunları yaşamış olmasi olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum2 ay cinsellik yok nedemek? Nevar bukadar büyük aranızda.. 2 ay kocam benden uzaklaşsa ciddi sorun vardır hadi canım bak işine derim. Aldatılmak yüksek ihtimal.
Evliligimizin uzun bir kısmıni vajinismus la mücadele ederek geçirdik bu bizi çok yıprattı o zaman diliminde hep destek oldu bana yanımda oldu bu durumdan dolayı onda problemler olmaya başladı geç etkilenmeye başladı erken boşalma problemi vs yeni yeni düzelmsti cinselligimiz tam anlamında sonra çocuk yapmaya karar verdik uğraştık bi kaç ay olmadı sonra bu moral men düştü . Hep beni buluyor aksilikler hiç mutlu olamıyorum hiç biseyin kolay olmuyor herşey benim için çok zor vs . depresyonda mi acaba yada etkilenmemesinin sebebi zaten en başta cinselliğimizin olmaması ve bu sorunları yaşamış olmasi olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
İki hafta da bir gidiyorum bazen 3 haftada aynı şehirde yaşıyoruz kendisi her gün 3 4 kere gider ağzımi açıp bişey demem kendisi de söylüyo beni ailemden uzaklastırmaya çalışmiyosun falan diye ama tek sorun o kadar sıklıkla gidip gelmem ama o Buna bile karışıyor o yüzden o konuda dinlemediğim için yapıyor bunu üstelik garibime giden şey zaten küçüklüğünden beri annesinin lafı geçmiş evlerinde babası çok pasif bunu garipsemesi bi konuda bile bu kadar triplere girmesi çok yordu benibazı erkekler sözünün tutuldugunu görmek ister. ailene ne sıklıkta hidiyorsun bilmem o konuda karısması nekadar dogru onuda bilmem ama ona senin karrşarın dogrultusunda yasıyoruz hayatımı hissettir. erkekler cocuk gibi bazen neyazıkki düzeltemessin. sen yapmadıgın zaman beni takmıyorsun önemsemiyorsuna getirrler.
Cabalamayin bence.bir sure bekleyin uzarsa da cinsel sorunların varsa Dr a gidelim deyin.bakalim ne diyecek tavırlarından cinsel sorun mu yoksa başka kadın mı anlaşılır az cok
Zaten evliliginizde dogru giden hicbir şey yokmuş. Şiddet, ailenizle ilgili koydugu yasak bile ayrılmanız için gayet yeterli sebepler.
Kendinizi suclamayın diye yazıyorum: Eşinizin cinsel sorunları var ve bunun sorumlusu siz degilsiniz.
Ereksiyon problemi olabilir, özgüveni düştügü için ilişkiden uzak duruyor da olabilir ancak siz her şeye ragmen birşeyler paylaşmaya calışırken bu kadar duyarsız kalıyorsa başka sorunlar da var demektir...
Ayrıca siz kendinizle ilgili durumu bir sorun olarak görüp çözmek icin ugrasmıssınız, evliliginiz için emek vermişsiniz.
O ne yapıyor? Hiçbir şey. Doktora gitmek yok, çözüm aramak yok. Ama şiddet göstermeye hiç üşenmiyor beyfendi...
Siz ona hizmet edip ilgi gösterdiginiz, onun kurallarına uydugunuz sürece evliliginiz devam eder. Yapmadıgınızda da zorlayıcı olur. Cinselligi zaten direkt silin. Özetle evliliginizin gidişatı bu yönde.
Böyle bir hayat yaşamak isteyip istemediginize karar verin.
Beklemedeyim insanım sabrım bi yere kadar , artık çocuk falan istemiyorum dile getirdim bni yaralamaya çalıştığıni düşünüyorumBence şuan yaşadığınız evlilik hayatı hiç doğru değil ama yinede bir fikirde bulunucam. Belki de bu şartlar altında çocuk yapmaktan vazgeçti. Sizinde çok istediğinizi biliyor. Korunmak istemeyeceğinizi düşündüğünden uzak duruyor olabilir. Ya da diğer üyelerin yazdığı gibi cinsel problemleri var doktora gitmeli.
Yazık be adama böyle arada bırakmışsınz iki kadın..Konuştum bugün neyin var vs diye senin istediğin gibi yapıyorum hicbiseyi ne karışmıyorum susup oturuyorum işte kimse yok hayatımda istersen bakabilirsin herşeye dedi . hiçbir şey düşünmüyorum dedi istediğin gibi biri olmaya çalışıyorum vs dedi oysa sadece aileme gitmek istediğim için kavga çıkmıştı her seferinde bu yüzden tartışıyoruz asamadik durumu . Asla laf söz dinlemeyen biri olarak görüyor beni o konuda kusura bakmasın ezdirmem kendimi bu yüzden bu hale geliyor . ben biraz baskın bir karakterim ona göre daha cesaretli daha konuşkan o çok içine kapanık vs . annesi de baskın bi karakter hatta aşırı dominant iticilik derecesinde. benim sadece kendime göre kurallarım var ailemden vazgecemem uymazsa sıkıntı çıkarmam ama ben yapmak istediğimde bana engel olursa büyük olay çıkarıyorum . annesi tam tersi istediği ufak bişey olmasin uzak kalıyor hemen evladını silecek dereceye gelir eşimde ona laf geçiremiyor bana da geçiremiyor böyle kendi kendini ortada bitiriyor annesineden ciddi anlamda nefret ediyorum artık iki yüzlülük konusunda üstüne yoktur
Malesef ben aileci olan taraf değilim , eşim aşırı derece düşkün onların lafından çıkmaya korkan biriyle evliyim . bi yere gideceğimiz zaman defalarca araya rahat vermeyen bizim ki de korkudan anne ben eşimle geziyorum diyemeyen bi adam ağırlığını koyamayan özelimizı bırakmayan kendisi evlendgimizden bu yana sürekli onun ailesinin emriyle hareket edip dururuz oraya gidicez buraya gidicez gitmemek gibi bu bi durumum söz konusu bile değildir. Hiçbir saygısızlık durumum yok benm eşimde bilir ailesine karşı olsun . Ama artık evlendik ve bi yuva kurduğumuz farkında olsun istiyorum ailesi memleketlerine gidecek diye hüsran larda onlar giderse ne yapacağım diyor 32 yaşına gelmiş adam ne demek ne yapacağım karın var yanın da çocuk yapıp huzurlu bi yuvaya sahip olmayı isteyen benim o değil. O hep annesinin istediğini yapmazsam surat yapan birisi oldu memleketlerinde tarla işi elimden gelmez diye ailesinin lafıyla benden ayrılan bir adam tarla olmazsa olmaz diye , ayrı kaldık gelip onlar bişey diye bana sahip çıkamadık karım o benim diyemedi ve annem hasta benim kanser hastası başka kardeşim yok ve yaşlı insanlar bu durumda bile bırakıp gitmiyorum onu evde yanlız misafir gibi gidip bi iki saat görebiliyorum oda kavgayla tartışma ile . Evet eşim herseyim ama ben ona o kadar fedakarlık yaparken beni resmen hiç misim gibi ailesinin emriyle yaşatıyorsa benim annem herşeyden değerli varlığım da benim için değerlidir kusura bakmasın herşeyin bi yere kadar değeri var . Annesinin lafını dinleyerek bana şiddet uygulamış bı adam ve hala yanındayım bizim için çabalıyorum Evliligimiz bitmesin diye bu yaptıklarına rağmen hala üzüldüğü zaman kendimi kahrediyor hatalı o olsa bile gidip ben uğraşıyorum o nunla kafasını biraz dağıtabilsin diye . Evde eşi yerine gelebilecek hiç bir konumda değilim herşeyin ailesiyle yapıyor eve de sabah kahvaltı akşam yemeğe geliyor o kadar ilgi yok sevgi yok huzur yok yakınlık yok gel seni buraya götüreyim annen hasta bir gün benim de belki başıma gelir diye düşünme yok nasılsın demek yok . Ben ilk evlendiğim zaman ağladım annemi özledim diye bağırdı çağırdı gitti ondan sonra hep bi sıkıntım olduğu zaman ondan gizli ağladım üzülmesin diye . Kıymet bilinmiyor orası ayrı seviyorum diye katlanıyorum ve annem iyileşene kadar bekleyeceğim yoksa çok yoruldumYazık be adama böyle arada bırakmışsınz iki kadın..
Annesi yapıyor bari siz yapmayın siz eşsiniz, yoldaşı olmalısınız..ailenizı de bir kenara koyun artık evlisiniz eşinize değer verin ,birlikte vakit geçirin , böyle sürekli anacı babacı olacaksanız bu yüzden inatlaşacaksanız,yok taviz vermeyeceksiniz niye evlendiniz? kalsaydınız annenizin kucağında..
Evlilik eş olmak,birlik beraberliktir ..siz hep eşinizi dış kapının dış mandalı yapmışsınız yazık ya..
Anne babada bir yere kadar inanın ki boşanırsanız o baba evi dediğiniz yere girmek istemeyeceksiniz ve inanın ki ailenizin size şimdi verdiği değeri,pofpoflamayı boşanınca göremeyeceksiniz..
Eşinizle evlilik birliğinizi koruyun ve eşinizi aileniz dahil herkesten de Üstün tutun , çoluk çocuğa karışın , sıcak mutlu yuvanız olsun,eviniz için ,eşiniz için çaba harcayın didişeyi, tartışmayı bırakın bakın zaman çok çabuk geçiyor,ömür bitiyor hayatını elinde kocaman bir sıfırla geçirme,sonra çok pişman olursun...
Malesef ben aileci olan taraf değilim , eşim aşırı derece düşkün onların lafından çıkmaya korkan biriyle evliyim . bi yere gideceğimiz zaman defalarca araya rahat vermeyen bizim ki de korkudan anne ben eşimle geziyorum diyemeyen bi adam ağırlığını koyamayan özelimizı bırakmayan kendisi evlendgimizden bu yana sürekli onun ailesinin emriyle hareket edip dururuz oraya gidicez buraya gidicez gitmemek gibi bu bi durumum söz konusu bile değildir. Hiçbir saygısızlık durumum yok benm eşimde bilir ailesine karşı olsun . Ama artık evlendik ve bi yuva kurduğumuz farkında olsun istiyorum ailesi memleketlerine gidecek diye hüsran larda onlar giderse ne yapacağım diyor 32 yaşına gelmiş adam ne demek ne yapacağım karın var yanın da çocuk yapıp huzurlu bi yuvaya sahip olmayı isteyen benim o değil. O hep annesinin istediğini yapmazsam surat yapan birisi oldu memleketlerinde tarla işi elimden gelmez diye ailesinin lafıyla benden ayrılan bir adam tarla olmazsa olmaz diye , ayrı kaldık gelip onlar bişey diye bana sahip çıkamadık karım o benim diyemedi ve annem hasta benim kanser hastası başka kardeşim yok ve yaşlı insanlar bu durumda bile bırakıp gitmiyorum onu evde yanlız misafir gibi gidip bi iki saat görebiliyorum oda kavgayla tartışma ile . Evet eşim herseyim ama ben ona o kadar fedakarlık yaparken beni resmen hiç misim gibi ailesinin emriyle yaşatıyorsa benim annem herşeyden değerli varlığım da benim için değerlidir kusura bakmasın herşeyin bi yere kadar değeri var . Annesinin lafını dinleyerek bana şiddet uygulamış bı adam ve hala yanındayım bizim için çabalıyorum Evliligimiz bitmesin diye bu yaptıklarına rağmen hala üzüldüğü zaman kendimi kahrediyor hatalı o olsa bile gidip ben uğraşıyorum o nunla kafasını biraz dağıtabilsin diye . Evde eşi yerine gelebilecek hiç bir konumda değilim herşeyin ailesiyle yapıyor eve de sabah kahvaltı akşam yemeğe geliyor o kadar ilgi yok sevgi yok huzur yok yakınlık yok gel seni buraya götüreyim annen hasta bir gün benim de belki başıma gelir diye düşünme yok nasılsın demek yok . Ben ilk evlendiğim zaman ağladım annemi özledim diye bağırdı çağırdı gitti ondan sonra hep bi sıkıntım olduğu zaman ondan gizli ağladım üzülmesin diye . Kıymet bilinmiyor orası ayrı seviyorum diye katlanıyorum ve annem iyileşene kadar bekleyeceğim yoksa çok yoruldum
Ona olan sevgim ve birde merhametim sanıyorumSu mesajinizi gorunce gercekten cok uzuldum durumunuza. Bunlari yasayip soyledikten sonra hala sizi bu adamla bir tutmak isteyen sey nedir ?
Zor da olsa onceliginizi kendinize vermenizOna olan sevgim ve birde merhametim sanıyorum
Haklısınız böyle de düşünmem gerekiyorZor da olsa onceliginizi kendinize vermeniz
Gerekiyor sanirim. Bu sekilde mutlu olamazsiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?