Problem ilk başta yazdığım soru erkek bebek sünnnet olunca erkek oldun erkeksin sen mantık ????? uyuyormu yani sünnet olmadan önce kızmıydı erkek oldutam olarak problem ne anlamadım ama toplumda sğalıksız bi bakış açısı olduğu doğru.
Bi kişiyle fena tartıştık bu konu hakkında , topluma uymak gerekmiş , herkes ne düşüncedeyse bizde o düşüncede olmak zorundaymışız , benim aklım zihniyetim beynim yokmu ???Zaten herkes sizinle ayni dusuncededir burada..
Kuzum bak mantık ne anlatayım , senin erkek çocuğun var sünnet olacak tamam mı , sünnet olunca erkek oldu erkeksin demeleri , e zaten erkek değilmiydi ????Bu konunun mantığını çözemedim
Oğlunuz var da sünnet olmasını mı istemiyorsunuz? O yüzden mi tartıştınız?Bi kişiyle fena tartıştık bu konu hakkında , topluma uymak gerekmiş , herkes ne düşüncedeyse bizde o düşüncede olmak zorundaymışız , benim aklım zihniyetim beynim yokmu ???
Hayır sünnet olacak tabikide , ama bu erkek oldun sünnet olunca denmesni anlayamıyorum , zaten erkek değilmiydi.Oğlunuz var da sünnet olmasını mı istemiyorsunuz? O yüzden mi tartıştınız?
Herkesin düşüncesi kendinedir. Toplum öyle düşünüyor diye kimse katılmak zorunda değil. İnsanlar bilinçlendikçe zamanla azalacak şeyler bunlar tartışmaya, dert etmeye değmez yani bunun için.Hayır sünnet olacak tabikide , ama bu erkek oldun sünnet olunca denmesni anlayamıyorum , zaten erkek değilmiydi.
Böyle zihniyetli insanlardan nefret ediyorum , katılmak zorundaymışız tartıştığım kişi öyle diyor.Herkesin düşüncesi kendinedir. Toplum öyle düşünüyor diye kimse katılmak zorunda değil. İnsanlar bilinçlendikçe zamanla azalacak şeyler bunlar tartışmaya, dert etmeye değmez yani bunun için.
Aman he he diyip geçin çünkü ne kadar konuşsanda karşı taraf yine kendini haklı çıkaracak.Bunun değişik versiyonu kızlar için de söylüyorlar adet olursun genç kız oldun artık çocuk değilsin halbuki daha çocuktur-evlenirsin artık kadın oldun derler o yüzden hiç kafaya takmayın.Böyle zihniyetli insanlardan nefret ediyorum , katılmak zorundaymışız tartıştığım kişi öyle diyor.
Böyle zihniyetli insanlardan nefret ediyorum , katılmak zorundaymışız tartıştığım kişi öyle diyor.
Tecavüz olayları tacizler bu yüzden çıkıyor işte , paşam lafına hele varya sinir oluyorum aslanım vs. vs.Kim bu sünnet oldun erkek oldun muhabetine gidiyorsa ağzına terliğin arka tarafıyla bir vuracaksın bak bir daha diyor mu :)) işte bu zihniyetin sonucu kadın ölümleri cinayetler... Erkekse erkek ne olmuş yani oncee insan olmayı başarsın erkek olmak kolay
Ben hariç herkes aynı fikirde , türkiyedeki genel bir sorun bu zatenİyi de tartışmayın işte
Doğru olmayan bir söylem bunu herkes bilir
Nasıl eşşek sıpası derseniz çocuğa eşek olmazsa öyle deyince de erkek olmaz
Artık erkekliği tam oldu diyorlar işte kendilerince yapılan işleme kılıf buluyorlar
Siz istemezseniz demezsiniz ille de bir şey demek zorunlu mu
kadınlardada şöyle bişey var regl olursun kadın olursun , evlenirsin ilişki olur kadın olursun , en önemlisi çocuk doğurursun daha bi kadın anaç olursun , bence erkeklerın baba olabilmeleri için 40 yaşını beklemesi lazım erkeklerin mantığı geriden geliyor çünkiKadınların da "kadın" olabilmesi için evlenene kadar beklemesi lazım.
ya den onaltın lafına ne bakıyorsun sacmalıyorlar işte herseyi bir laf kalıbına sıgdıracaklarya.5 yaşındaki erkek bi çocuk bebek vs. sünnet olunca erkekmi oluyor o , bu nası bir mantıktır ya.
Evlenince erkek olursun , sünnet olursun erkek olursun , namus meselesi olur vurmak gerekir vurursan erkek olursun vurmazsan olmazsın , nedir bu ya ?
Lütfen gerçekten doğru yorumları bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?