Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

O zaman çalışmayan kadınlar hiçbir beklentisi olmasın sizin deyiminize göre.
O evde oturan çalışmayan kadınlar bir gün kendilerini iyi hissetmeyip sofra kurmasınlar bak neler oluyo. Nasıl erkeğin bizi kuluçka makinası, cinsellik objesi, ev hizmetkârı olarak görmesi iğrençse bir kadının da errrkek değil mi hesabı ödeyecek tabi demesi bı o kadar çirkin. Kriterlerimize göre es seçiyoruz çalışan birini seçmiş sizin exde . Karşılıklı olmalı denge içinde olmalı kullandığı cümle kırıcı olabilir exinizin ama sizin de burda aylar sonra burda konu açmanız beklentinizin olduğunu gosteriyo

O evde oturan çalışmayan kadınlar bir gün kendilerini iyi hissetmeyip sofra kurmasınlar bak neler oluyo. Nasıl erkeğin bizi kuluçka makinası, cinsellik objesi, ev hizmetkârı olarak görmesi iğrençse bir kadının da errrkek değil mi hesabı ödeyecek tabi demesi bı o kadar çirkin. Kriterlerimize göre es seçiyoruz çalışan birini seçmiş sizin exde . Karşılıklı olmalı denge içinde olmalı kullandığı cümle kırıcı olabilir exinizin ama sizin de burda aylar sonra burda konu açmanız beklentinizin olduğunu gosteriyo
Ayrılık daha yeniyeken yaşananların ara sıra aklıma geliyor olması normal . Ama kendisinden hiçbir beklentim yok kaçıp giden adamdan ne koca olur ne de baba .

Valla ben direkt keserim iletişimi. Kötü bir teklif ayrıca kahve ve tatlı 100 tl en ucuz. Hatta daha üstü. Söylediğiniz yemekler de 100-150 tl arasında. Bugüne kadar kime para harcadıysam, hediye aldıysam değersiz oldum. Bir de açık açık söylemesi çok ayıp. Ben bunu arkadaşıma bile yapmam.

Yaa linçleneceğimi bile bile yazıyorum ama haklısın. Bayağı bir konuşma olmuş. Cebinde hiç parası yoksa bu hafta müsait değilim canım maddi olarak. Daha sonra çıkalım dese eminim böyle soğutmazdı kendinden. Ki zaten sen de yeri gelince elini cebine attığını söylüyorsun. Yediğin içtiğin gözüne batıyormuş demek ki.
Kadın erkek eşitliğine inanmıyorsunuz sanırım.

Sizin de bişeyleri ödemeniz gerek tabii ki ama bunu karşı taraf söyleyince itici duruyor. Ben de mesela eşimle sevgiliyken canım istediği zaman hesap öderdim. Ama eşim bana bi sen bi ben deseydi o zaman asla evlenmezdim. Anlatmak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama linçleneceksem bile söylemek istiyorum yaa 😂 bence bi erkek bi kadına hesap lafı yapmamalı yaa. Yakıştıramıyorum ben. Hiç centilmence değil.

Ayy gerçekten yorumdakilere tınlama.
Fakir ve cimri derdi çekilmiyor.
En iyisini yapmışsın.
Haftada bir sevgilisine yemek ısmarlayamacaksa bi zahmet yapmasın sevgili.
Ayrıca boşanma avukatıyım öyle hesap ödetmeyen vefakar cefakar kadınlar aldatılıyo eziliyo genelde.
Erkekler sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar.
Ayyy eveeet işte aradığım yorum. Bi kadın ne kadar düşünceli, vefakar, cefakarsa ya aldatılıyor, ya kullanılıyor, ya terkediliyor ya da seyit onbaşıya dönüyor gün sonunda. Evlilikte bile böyle. Adamı düşünüp maaşınla destek olduğun zaman adam ya saçma sapan harcamalar yapıyor ya da ailesine yediriyor. Ortalık çok kötü yaa. Eril dişil enerjiler birbirine girmiş. Kadınlar erkek gibi davranıyor, erkekler kadın gibi. Sonumuz hayrolsun 😂😂

Yani hani götürdükleri yer de yer olsa diyeceksin ki ya aşkım bu ay çok açıldık hadi gel şurada bir kahve tost yapalım bak buna okeyim . Ama sen ha bire KFC yapiyosun burger king ikili menu yok Bambi cafe . Bilemiyorum ya. Şimdi hortlayacaklar sponsor mu ariyorsunuz blablablabla konu sponsordan o kadar bağımsız ki. Daha da komiği sponsor arasam yemek sponsoru mu ararım gider en üst segment yerlerden ayakkabı çanta aldirirsin adama ha bu dahi belli bir seviyeye dek sponsor olmak değil bence . Ama sen işini gücünü almışsın hala kafelerde bı sen bir ben öde modundaysan kusura bakma kardeş orda dur derim.
Bambi cafe mi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ikili menü mü😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

O kadar güldüm ki Allah da sizi güldürsün😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bu arada durumu olmayan biri için oralar bile çok külfet üzülüyorum da bir yandan, ama daha bunun masrafında eziliyorsa evlenince kaymakamlığa mı yazılacak anlamıyorum ki. Gerçekten her şey çok pahalı ama bence gerçekten durumu olmayan ama gönlü zengin bir adam buluşma sıklığını azaltırdı gerekirse.

Bu arada sizin götürdüğünüz yere karşılık gidilen yer beni gıt gıt gıdaklattı. Bari kız öderken de lükse değil de kendi gittiğin yerlere götürt be adam.

Siz ne kötü adamlara denk gelmişsiniz yaa. Benim kocam sevgiliyken ben istemediğim sürece hesap ödetmedi, evlendik maaşımın lafını bile yapmadı, işten ayrıldım şu an ev hanımıyım mesela günlerdir canım yemek yapmak istemiyor ya dışardan yiyoruz ya da dışarı çıkıyoruz. Bugün canı çorba istemiş mesela bana çorba yapabilir misin canın istemiyorsa tarif eder misin dedi. Evlendiğimizde çocuk istiyordu, ben hazır değilim dedim. Tamam hazır olduğunda bunu konuşmak istiyorum dedi kapadık konuyu. Bütün erkekler sizin bildiğiniz gibi hanzo değil yani. Konu sahibi de büyük ihtimalle sizin bildiğiniz erkekler gibi hanzonun tekine denk gelmiş ama şükür ki kurtulmuş. Umarım siz de değerinizi bilen, centilmen adamlar tanırsınız. Benim babam bile eski nesil olmasına rağmen borç içinde yüzerken ne anneme ne kızlarına para lafı yapmış adam değil. Biz de tabii ki durumu bilerek hareket ederdik karşılıklı anlayış çok önemli. Sizin düşüncenize göre o zaman erkekler de evlenince kadının soyadını alsın, kütüğüne geçsin, çocuğuna taşıyıcılık yapsın. Bu teklifi tanıdığınız en medeni erkeğe yapın bakalım ne tepki alacaksınız 😂

Evde yemek yapilmamiş diye "neler oluyor" karakterinde birinin karşisindaki kadin çalışınca çok kibar bir insan olacağını mı saniyorsunuz? 😀
Yemek nerde höğgggg böggg yapan birinin içindeki ayıcık illa ki başka başka konularda dışa vurur.

Bahsettiginiz karakterde bir adam kadın çalışırken de yemegini önüne bekliyor, aynı baskiyi kadının parasi, maaş kartı üzerinde de yapabiliyor. Bdv ayni zamanda çalışan kadınlarla dolu. Böyle bir adama denk gelirseniz gelirinizin olmasi o adami iyi birine dönüstürmez ama.boşandıktan sonra yeni hayat kurmanızı kolaylaştirir sadece.(Bu yüzden kadının mutlaka geliri olmalı, güvencesi olmali)

Bu ayıcık karakterindeki adamlar kadin işe gidiyor diye her aksam yemek hazırlayıp, ayak masajı yapmıyor.

Siz ne kötü adamlara denk gelmişsiniz yaa. Benim kocam sevgiliyken ben istemediğim sürece hesap ödetmedi, evlendik maaşımın lafını bile yapmadı, işten ayrıldım şu an ev hanımıyım mesela günlerdir canım yemek yapmak istemiyor ya dışardan yiyoruz ya da dışarı çıkıyoruz. Bugün canı çorba istemiş mesela bana çorba yapabilir misin canın istemiyorsa tarif eder misin dedi. Evlendiğimizde çocuk istiyordu, ben hazır değilim dedim. Tamam hazır olduğunda bunu konuşmak istiyorum dedi kapadık konuyu. Bütün erkekler sizin bildiğiniz gibi hanzo değil yani. Konu sahibi de büyük ihtimalle sizin bildiğiniz erkekler gibi hanzonun tekine denk gelmiş ama şükür ki kurtulmuş. Umarım siz de değerinizi bilen, centilmen adamlar tanırsınız. Benim babam bile eski nesil olmasına rağmen borç içinde yüzerken ne anneme ne kızlarına para lafı yapmış adam değil. Biz de tabii ki durumu bilerek hareket ederdik karşılıklı anlayış çok önemli. Sizin düşüncenize göre o zaman erkekler de evlenince kadının soyadını alsın, kütüğüne geçsin, çocuğuna taşıyıcılık yapsın. Bu teklifi tanıdığınız en medeni erkeğe yapın bakalım ne tepki alacaksınız 😂
Evet yani çalışan kadınlar işte yetmezmiş gibi evde de koşturuyor .Çalışıyor olunca erkekler daha anlayışlı nazik birine dönüşmüyor. .

Ay kendine sponsor arayan kadin kfc ye mi gider ya evet orda da fiyatlar çok çok arttı ama zaten orta sayılan yerlere gidiyormussunuz daha ucuzu yok ki mahalle donercileri daha pahalı ve berbat yani :KK43: bence iyi olmuş ayrılmanız
Hshhs demek istediğim bu öyle lüks mekanlara gidip hiç ödemeyen etmeyen biri olsam anlardım .o zaman sponsorum sağlam olurdu hdjdj

Bu arada durumu olmayan biri için oralar bile çok külfet üzülüyorum da bir yandan, ama daha bunun masrafında eziliyorsa evlenince kaymakamlığa mı yazılacak anlamıyorum ki. Gerçekten her şey çok pahalı ama bence gerçekten durumu olmayan ama gönlü zengin bir adam buluşma sıklığını azaltırdı gerekirse.

Bu arada sizin götürdüğünüz yere karşılık gidilen yer beni gıt gıt gıdaklattı. Bari kız öderken de lükse değil de kendi gittiğin yerlere götürt be adam.
İçimden geldi götürdüm oralara çok da güzel mekanlardı.ben düşünebiliyorsam o da düşünebilirdii. Sponsor arayışında olsam hiç zorlamazdım kendimi 🤷🏻‍♀️

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Afrika’da güçlü kadın ayakları yok. Herseyi erkek yapıyor
Oh miss
Şahsi fikrim: bir hafta o bir hafta sen ödemek çok mantıklı

Ya aslında insanı irite eden üçün beşin hesabini yapıp bir de sen öde demesi . Yoksa bilirsin ki seni prenses olarak görüyor öyle muamele ediyor belki bir porsiyon alacak parası var ve yiyeceğin en güzel yerini sana veriyor böyle adamla otur kuru ekmek ye hiç batmaz . Ama kalk beni gidaklat üzerine bana öder acimam valla

Back
X