Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sizde Benim Gibi Kafasına Her Koyduğunu Yapmaya Çalışan Aslanlardan mısınız ?

_laylaylom_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
5.851
26
158
Diğer
ben tipik bi aslan burcuyum özelliklerini de taşıyorumgamyoncuiremsu...ama bazı şeyler bazen beni yoruyor yorarken de hırslandırıyor...herkonuda, girdiğim her ortamda,okul ve iş hayatında hep bi adım önde olmak ve hayatın her aşamasında kafama koyduğum herşeyi yapmak yapamayınca aklımdan çıkaramıyorum o illa olacak yapacam tabi hedefime ulaşıncada kuş kadar hafifliyorum...kaydirigubbakcemile4 tabi bu böyle sürüp gidiyor...:delphin:
aranızda aynı şeyleri yaşayan varmı?
:kahve:

ben tipik bi aslan burcuyum özelliklerini de taşıyorumgamyoncuiremsu...ama bazı şeyler bazen beni yoruyor yorarken de hırslandırıyor...herkonuda, girdiğim her ortamda,okul ve iş hayatında hep bi adım önde olmak ve hayatın her aşamasında kafama koyduğum herşeyi yapmak yapamayınca aklımdan çıkaramıyorum o illa olacak yapacam tabi hedefime ulaşıncada kuş kadar hafifliyorum...kaydirigubbakcemile4 tabi bu böyle sürüp gidiyor...:delphin:
aranızda aynı şeyleri yaşayan varmı?
:kahve:

Aynı, tıpkı ben :1ninca:
Sadece benim dediğim olsun..Herkes bana uysun
Bi toplulukta tek lider ben oluyum :kedi:
Herkes benimle ilgilensin zemuszemus
Benim istediğim herşey olsun.. Herkes beni sevsin bana ilgi göstersin :CüvCüv:

Aynı, tıpkı ben :1ninca:
Sadece benim dediğim olsun..Herkes bana uysun
Bi toplulukta tek lider ben oluyum :kedi:
Herkes benimle ilgilensin zemuszemus
Benim istediğim herşey olsun.. Herkes beni sevsin bana ilgi göstersin :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5aynen...:kedi: ama herkes beni sevmesin çokda tın yaaa sadece değer verdiklerimden sevgi ve ilgi beklerim...umursamadığım veye kafamın uymadığı kişilerele asla muatap olmam:1closedeyes:....ama sevdiklerim için herşeyi yaparım...dostlarım ve ailem çokkk önemlidir...zemuszemuskaydirigubbakcemile4

Ben de aslanım,hep öne çıkmak gibi,hep bi adım önde olmak gibi özellikler taşıdığımı sanmıyorum,yani öyle gayretim yoktur ama önde olurum ve dikkati çekerim,bu isteğim dışında olur.Kafama koyduğumu yaparım.Ya kızlarcım,aslan burcu olmak ayrıcalıktırsengözlerimebaksanab

vereliniortak
Ben de aslanım,hep öne çıkmak gibi,hep bi adım önde olmak gibi özellikler taşıdığımı sanmıyorum,yani öyle gayretim yoktur ama önde olurum ve dikkati çekerim,bu isteğim dışında olur.Kafama koyduğumu yaparım.Ya kızlarcım,aslan burcu olmak ayrıcalıktırsengözlerimebaksanab

zaten bazı şeyleri isteğimiz dışında yapıyoruz ...önde olmak,dikkat çekmek gibi...kaydirigubbakcemile2
katılıyorum aslan burcu olmak ayrıcaklıkdır...
bide çok dürüst burçlardandır..yani yalanı hiç sevmez...arkadaşlık ve dostluğa önem verir..
ama kıymet bilenlere..öyle herkese arkadaşım dostum demem...sevdiğim zamanda tam severim...gamyoncuiremsu

aynen kızlar bende oyleyım hatta bazen abartıyorum bıle farkında olmadan ama olsun aslanız ya belli edicez yanı :))))
ama ıyıkıde aslan burcuyum cok memnunum burcumdan tam tum özelliklerini taısıyorum bendde....

Aynen Yaa Bende Öyleyim Kafama Koyduğumu ılla Yapıcam. kaydirigubbakcemile3
Eee Nede Olsa Aslanız :)

4 yıl önceki konuyu hortlatmak geldi içimden :37:
Kafama her koyduğumu yaparım
Ama mesela bi yere gidilecekse bir şey alacaksam
Onun haricinde benim dediğim olsun falan demem
Ama içten içe her insan gibi olsun isterim olmayınca bi hayal kırıklığı yaşarım ufakta olsa :31:

Back
X