• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde buradaki konuları okuyup sinir krizlerine giriyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
329
391
103
26
Merhaba kızlar.
ben hesabımı açalı baya oldu ama aktif olarak kullanmıyordum bu aralar konuları okumaya başladım. Bir derdim var kategorisinde takılıyorum başka kategori bilmediğim için bu konuyu burada açtım yanlışsa kusura bakmayın.

Burada aldatılmaları, eş ailesiyle tartışmaları vb. okuyorum ve bundan çok etkileniyorum. Acayip sinirleniyorum bazen sanki bana yapılmış gibi kızıyorum. Hayal ediyorum acaba bana böyle yapılsa ne yapardım falan diye psikolojim bozuldu iyice. Size de böyle oluyor mu?

Merhaba kızlar.
ben hesabımı açalı baya oldu ama aktif olarak kullanmıyordum bu aralar konuları okumaya başladım. Bir derdim var kategorisinde takılıyorum başka kategori bilmediğim için bu konuyu burada açtım yanlışsa kusura bakmayın.

Burada aldatılmaları, eş ailesiyle tartışmaları vb. okuyorum ve bundan çok etkileniyorum. Acayip sinirleniyorum bazen sanki bana yapılmış gibi kızıyorum. Hayal ediyorum acaba bana böyle yapılsa ne yapardım falan diye psikolojim bozuldu iyice. Size de böyle oluyor mu?
Yok biz kusura bakmayız ama sen bakıcaksın galiba geliyor ban hayırlı olsun

Başka derdiniz yok mu diyorsunuz da sabahtan beri bir tane kadının düğün gecesi,düğün sonrası falan konuşuluyor forumda. Bir de ifşalamaya çalışan tayfa vardı. Mesela daha önce aldatılan bir kadın vardı eşi twitterda kadınlarla konuşuyordu falan o üyeyi de eşini de ifşalamışlardı. Bir tane üye az önce bu nasıl ithamlarrr diye kriz geçirdi. İyi ki ciddiye almıyorsunuz yani.

Başka derdiniz yok mu diyorsunuz da sabahtan beri bir tane kadının düğün gecesi,düğün sonrası falan konuşuluyor forumda. Bir de ifşalamaya çalışan tayfa vardı. Mesela daha önce aldatılan bir kadın vardı eşi twitterda kadınlarla konuşuyordu falan o üyeyi de eşini de ifşalamışlardı. Bir tane üye az önce bu nasıl ithamlarrr diye kriz geçirdi. İyi ki ciddiye almıyorsunuz yani.
Herkes kendine eder bize ne düşüyor 🤷‍♀️

Bdv 'yi konu almış ama ortada dert yok
Ben bir şey göremiyorum. Kendimi ifade ettiğim için banlanıcaksam da girmem artık bu siteye
Bdv ne demek biliyormusunuz?
acaba bunu ben demiyorum site kuralları diyor boş beleş olunca ban kaçınılmaz oluyor.

Normal bir soruya neden bu kadar çok tepki verildi anlamadım?
Açıkçası ben o kadar etkilenmiyorum ama arkadaşlarımın, çevremin instagramda paylaştığı mutluluk pozlarının sahte olduğunu anlıyorum.
Türkiyede sırf evlenmiş olmak için evlenen çok insan var hala, bunu anlıyorum. Başından olmayacağı belli olan evlilikler, aldatma mevzuları falan kadınların "evlenince düzelir", "ben onu düzeltirim", "çocuk olunca düzelir" kafasıyla bozuk evlilikler ülkemin resmen bitki örtüsü ölmüş...

O yüzden bana hep ders katıyor buradaki evlilikler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X