- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Nezormusbu
Hayır girmiyorum, kim kendını neye layık goruyorsa yaşasın, ceksın banane diyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır girmiyorum, kim kendını neye layık goruyorsa yaşasın, ceksın banane diyorum.
Size göre dert olmayabilir ama bana göre dert. Yazılanları okumak istiyorum ama kendime uyarlamak istemiyorum.Bdv 'yi konu almış ama ortada dert yok
Bdv ne demek biliyormusunuz?
acaba bunu ben demiyorum site kuralları diyor boş beleş olunca ban kaçınılmaz oluyor.
Az önce dediğin konuya baktım ama çözemedim çok karmaşık geldi normalde bende merak eder bakarım ama allah rahmet eylesin ölen kişi siteden olunca piskolojim bozuldu dahada kurcalamadım fake veya değil herkesin yaptığı kendini bağlar bir birini tanımayan ama yorum yapan insanlarız bunun ilerisi haddimizi aşarBen de onu anlamadım. O kadar ciddiye alıyorlar ki burdaki konuları falan hayret ediyorum. Bazı üyelerin konu geçmişlerini falan okuyup tek tek aklında tutanlar var..
Güzelim anlatamadım sana oku okuma diyen yok ki zaten niye kendine uyarlıycaksın ki saçma olmazmıSize göre dert olmayabilir ama bana göre dert. Yazılanları okumak istiyorum ama kendime uyarlamak istemiyorum.
Boşanan kadınlar ölümden korkuyor. Ben etkileniyorum. Boşanmayanda belki ölmekten korkuyor olamaz mıterliksuu neden sasırdın yorumuma, uykularım mı kacmalı... Kocam beni dovuyor ama ozunde iyi bırı ondan bosanmıyorum diyen insan ıcın?
Yani?Boşanan kadınlar ölümden korkuyor. Ben etkileniyorum. Boşanmayandan da belki ölmekten korkuyor olamaz mı
Aferim.Yani?
Benım dedıgımle senın dedıgın o kadar alakasız kı ben ozunde ıyı bırı diyorlar diyorum, sen gelmıs olumden korkamaz mı diyorsun. duyar kasmak ıcın gec bır saat.
Ben etkileniyorum yorumumu yapıp ilerliyorum.
Teşekkür ederim.terliksuu senden önce yazdığım mesajımı görüpte benden sonra yazdığın AFERİM!!!!!! mesajına beğenmedim attım diye beğenmedim atman taktire şayyan kimseye bu şekilde yorum yapamazsın
Ben hatırlamak istemiyorum bile kendisini hiç tanımam hiç rast gelmedim ama tanımış gibiydim sanki allah rahmet eylesinBurada konu acip esi tarafindan katledilmis iki cocuk annesi kadini duyunca suan bende perisanim kizlarNefesim daraldı.Bogazim dugum dugum...Allah iyilerle karsilastirsin akil sagligi pamuk ipligine bagli.
Normal bir soruya neden bu kadar çok tepki verildi anlamadım?
Açıkçası ben o kadar etkilenmiyorum ama arkadaşlarımın, çevremin instagramda paylaştığı mutluluk pozlarının sahte olduğunu anlıyorum.
Türkiyede sırf evlenmiş olmak için evlenen çok insan var hala, bunu anlıyorum. Başından olmayacağı belli olan evlilikler, aldatma mevzuları falan kadınların "evlenince düzelir", "ben onu düzeltirim", "çocuk olunca düzelir" kafasıyla bozuk evlilikler ülkemin resmen bitki örtüsü ölmüş...
O yüzden bana hep ders katıyor buradaki evlilikler.
Rica ederimTeşekkür ederim.
Rica etme kulaklarını salla yeterRica ederim![]()
Hayır olmuyoMerhaba kızlar.
ben hesabımı açalı baya oldu ama aktif olarak kullanmıyordum bu aralar konuları okumaya başladım. Bir derdim var kategorisinde takılıyorum başka kategori bilmediğim için bu konuyu burada açtım yanlışsa kusura bakmayın.
Burada aldatılmaları, eş ailesiyle tartışmaları vb. okuyorum ve bundan çok etkileniyorum. Acayip sinirleniyorum bazen sanki bana yapılmış gibi kızıyorum. Hayal ediyorum acaba bana böyle yapılsa ne yapardım falan diye psikolojim bozuldu iyice. Size de böyle oluyor mu?
Gercekten mi?? Hangi uye bu??Burada konu acip esi tarafindan katledilmis iki cocuk annesi kadini duyunca suan bende perisanim kizlarNefesim daraldı.Bogazim dugum dugum...Allah iyilerle karsilastirsin akil sagligi pamuk ipligine bagli.
Saçma sapan değil üyeler hakkında konu açmak yasak üstüne bide bdv olduğu içinBen de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibine neden bu kadar saçma sapan tepkiler verilmiş gerçekten şaşırdım.Mesela ben az önce BDV’ye iki yıl önce KV ve KP ile sorum yaşayan, kendisine etmesi için oğluna küfür ettirilen bir annenin öldürüldüğü öğrendim. Ve gerçekten çok üzüldüm. Burada insanlar dertlerini paylaşırken şu baktığımız beyaz ekran ardından hayatın içindeki acıların ta kendisi var. Buradaki densizler kadar gerçek onlar da...