- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
- Konu Sahibi Nezormusbu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma sapan değil üyeler hakkında konu açmak yasak üstüne bide bdv olduğu için
Niye kulaklarını salladığın için mi
Hayır size demedim konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dediniz bende nedenini açıkladımBen üyelerden bahsetmiyorum zaten.
Belli ki canın sıkılmış senin sarıcan yer arıyordun beni mi seçtin tanımadığın insanlara karşı uslubun pekte bozuk doğrusuNiye kulak salladığın için mi
Sizin üslubunuz bozuk hanımefendiBelli ki canın sıkılmış senin sarıcan yer arıyordun beni mi seçtin tanımadığın insanlara karşı uslubun pekte bozuk doğrusu
iyi akşamlarSizin üslubunuz bozuk hanımefendi
İyi sabahlariyi akşamlar![]()
herhangi bir üye ya da konusunu hedef alarak paylaşım yapmadım. Kendi hissettiğim şey hakkında paylaşım yaptım. Bunun farkında mısınız?Saçma sapan değil üyeler hakkında konu açmak yasak üstüne bide bdv olduğu için
Çok garip yani psikolojiniz bozuluyorsa girmeyin okumayınherhangi bir üye ya da konusunu hedef alarak paylaşım yapmadım. Kendi hissettiğim şey hakkında paylaşım yaptım. Bunun farkında mısınız?
@slientscream elim titredi yazamadim cok moralim bozuldu cok.Gercekten mi?? Hangi uye bu??
Hayır size demedim konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dediniz bende nedenini açıkladım
Yok olmuyor. Duvar gibin,utu masasi gibin kadinim zaarSize de böyle oluyor mu?
Hayır bizde olmuyor çünkü biz ultra sağlıklı psikolojilerdeyiz siz ise kafayı yemişsiniz ondan öyle oluyor falan yazmadıkları kalmışEvet, konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dedim insanlar etkilenebilir burada açılan konulardan buna gereksiz tepki vermek saçmalık demek istedim. Herhangi bir isim veya durum belirtilmemiş psikolojik olarak insanın canı sıkılıyor haliyle size de oluyor mu minvalinde bir şey sorulmuş bunun da üyelerle ilgili konu açma yasağı ile zaten bir alakası yok. Konu sahibinin ne söylemek istediğimi anladığını düşünüyorum her neyse. Gerisi çok mühim değil.
İki ve on yaşında iki çocuğu vardı.Etkileniyormusuz net anladim.
Ama kadina bir canliya siddet gibi yasamdan koparilma gibi..Birgun kimin basina ne gelmeyecek diye dusunmek gibi.Kim ustunse ezmesin.Kadinlar olmesin.Cocuklar annesi kalmasin.Astimim tuttu resmen![]()
Baskasinin derdine dertlenen canlilariz merhamet bizi yikan sey sanirim.Dogru secimler yapin kızlar ve ayaklarinizin ustunde durun.Kazanciniz olsun.Ailenizle daha cok vakit gecirin.Hayat kısa..İki ve on yaşında iki çocuğu vardı.
genelde benzer konular banlanmayla sonuçlandiği için arkadaşlar bunu söylemiş he banlanırsınız banlamazsınız mune'nin takdiri artık.herhangi bir üye ya da konusunu hedef alarak paylaşım yapmadım. Kendi hissettiğim şey hakkında paylaşım yaptım. Bunun farkında mısınız?
En son 2008 de mesaj atmis bi uye var o mu acaba? Toplam 10 tane mesaji olan?@slientscream elim titredi yazamadim cok moralim bozuldu cok.
Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınvalidesini öldürdü
Burada konu acmis bir uye...