• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde buradaki konuları okuyup sinir krizlerine giriyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır size demedim konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dediniz bende nedenini açıkladım

Evet, konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dedim insanlar etkilenebilir burada açılan konulardan buna gereksiz tepki vermek saçmalık demek istedim. Herhangi bir isim veya durum belirtilmemiş psikolojik olarak insanın canı sıkılıyor haliyle size de oluyor mu minvalinde bir şey sorulmuş bunun da üyelerle ilgili konu açma yasağı ile zaten bir alakası yok. Konu sahibinin ne söylemek istediğimi anladığını düşünüyorum her neyse. Gerisi çok mühim değil.

Evet, konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dedim insanlar etkilenebilir burada açılan konulardan buna gereksiz tepki vermek saçmalık demek istedim. Herhangi bir isim veya durum belirtilmemiş psikolojik olarak insanın canı sıkılıyor haliyle size de oluyor mu minvalinde bir şey sorulmuş bunun da üyelerle ilgili konu açma yasağı ile zaten bir alakası yok. Konu sahibinin ne söylemek istediğimi anladığını düşünüyorum her neyse. Gerisi çok mühim değil.
Hayır bizde olmuyor çünkü biz ultra sağlıklı psikolojilerdeyiz siz ise kafayı yemişsiniz ondan öyle oluyor falan yazmadıkları kalmış😂

Etkileniyormusuz net anladim.

Ama kadina bir canliya siddet gibi yasamdan koparilma gibi..Birgun kimin basina ne gelmeyecek diye dusunmek gibi.Kim ustunse ezmesin.Kadinlar olmesin.Cocuklar annesi kalmasin.Astimim tuttu resmen :KK43:
İki ve on yaşında iki çocuğu vardı.

herhangi bir üye ya da konusunu hedef alarak paylaşım yapmadım. Kendi hissettiğim şey hakkında paylaşım yaptım. Bunun farkında mısınız?
genelde benzer konular banlanmayla sonuçlandiği için arkadaşlar bunu söylemiş he banlanırsınız banlamazsınız mune'nin takdiri artık.
size iyi gelmediği aşikar olan bdv'den ya uzak duracaksınız ya da bizler gibi zamanla alışacaksınız.insanız anlık etkilendiğimiz konular elbet oluyor ama bunlara takılı kalıp içselleştirirsek,kendimizi yıpratmaktan başka ne işe yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X