• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde buradaki konuları okuyup sinir krizlerine giriyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, konu sahibine saçma sapan yorumlar yapılmış dedim insanlar etkilenebilir burada açılan konulardan buna gereksiz tepki vermek saçmalık demek istedim. Herhangi bir isim veya durum belirtilmemiş psikolojik olarak insanın canı sıkılıyor haliyle size de oluyor mu minvalinde bir şey sorulmuş bunun da üyelerle ilgili konu açma yasağı ile zaten bir alakası yok. Konu sahibinin ne söylemek istediğimi anladığını düşünüyorum her neyse. Gerisi çok mühim değil.
Bu tür konular banlanıyor genelde bdv derdini paylaşmak için bir konu adı üstünde gereken neyse yapılır bizde anlarız hangisi doğru diye evet pekte mühim değil sonuçta herkesin düşünce özgürlüğü vardır
 
En son 2008 de mesaj atmis bi uye var o mu acaba? Toplam 10 tane mesaji olan?

Normalde konulari burdan ciktigim an unuturum ama buna cok uzuldum ya...

Bende hic iyi degilim. :(
 
Aslında hayır.
Ben burada bekar olduğumdan dolayı ilgi alanım olan "30 civarı yaşındayım evlenemedim, yalnızım neden yalnızım, çocuğum olmayacak mi, hep yalnız mi kalacağım?" konularına girdiğimde hiç sinir küpü olmuyorum.
Tavsiye verip sohbet edip ben şunu yaptim deyip çıkıyorum.

Ama bir üye vardı. Normalde evli kadınların konularına asla yazmam. Ona yazdım, yardim etmek istedim.. bugün de bir konu açtı. Sinirden başım ağrıdı ağrıdan bu saat oldu uyuyamıyorum..

Size tavsiyem zararsız konularda gezinin. Mesela bekarların hep yalnız mi kalacağım konuları..
O konularda tavsiye veriyorsun moral verip çıkıyorsun..


Evli, mutsuz,çocuklu, kayınvalide elti eş sorunu olan vs vs konulara girmeyin..

Konu seçin. Bende artık evli kadın konularına girmeyeceğim. Bu gece kendime söz verdim.
Zararsız konular iyidir..
Bir de dalga geçer gibi konu kapanmış olay bitmiş konuyu hortlatanlar oluyor. Bayan mükemmel her şeyi biliyor hayatı süper sonra bana hakaret ettin bla bla :KK12:
Açıkçası insan samimi olmalı yorumunda kendisini kaf dağında görmeden hemcinsine o şekilde yaklaşmalı “bence”
Yok dayak yiyeceksin, yok seni tokatlarsa, sen alışmışsın hahahaha ? Çünkü insanların mutsuzluğundan mutlu oluyoruz bazılarımız. Kendi hayatı belki herkesten daha kötü ama burada mükemmel. Biraz empati. Biz kadınlar birbirimizi tutarsak, açıklayıcı net, alaycı tavır olmadan yorumlar yapılırsa insanlar zaten anlayışla karşılıyor. Ama kayışları sıyırmaya birkaç kadının yorumu yetiyor. Ve cahillikten başka bir şey değil bu. :işsiz: Bunlar çok itici cümlemeler. Verdiğin cevaba inadına üste çıkmak için iyice çirkefleşmeler. Kesinle bu konu başlığı çok iyi olmuş. Yeri geldiğinde yorumlara gülüyoruz eğleniyoruz ama ciddi konularla alay etmiyoruz edemeyiz zaten haddimiz değil. Alıntıyı sizin üzerinizden yaptım çünkü paylaşımlarınızı beğeniyorum 👍🏻 Yanlış anlamayın sözüm size değil bazı “kadın mükemmelciklere”
 
Son düzenleme:
Bana öyle olmuyor eğlencesine okuyorum dedikodu ihtiyacımi gideriyorum. Çoğu üye bu sebelten buraya giriyo bence değişik hayatları okuyup ahkam kesmek :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X