- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Hayir.Size de böyle oluyor mu?
Yok biz kusura bakmayız ama sen bakıcaksın galiba geliyor ban hayırlı olsunMerhaba kızlar.
ben hesabımı açalı baya oldu ama aktif olarak kullanmıyordum bu aralar konuları okumaya başladım. Bir derdim var kategorisinde takılıyorum başka kategori bilmediğim için bu konuyu burada açtım yanlışsa kusura bakmayın.
Burada aldatılmaları, eş ailesiyle tartışmaları vb. okuyorum ve bundan çok etkileniyorum. Acayip sinirleniyorum bazen sanki bana yapılmış gibi kızıyorum. Hayal ediyorum acaba bana böyle yapılsa ne yapardım falan diye psikolojim bozuldu iyice. Size de böyle oluyor mu?
Bunda banlanıcak ne var kiYok biz kusura bakmayız ama sen bakıcaksın galiba geliyor ban hayırlı olsun
Ne yok ki desek daha iyi olurBunda banlanıcak ne var ki
O ne demekMesaj tekrarı
Herkes kendine eder bize ne düşüyorBaşka derdiniz yok mu diyorsunuz da sabahtan beri bir tane kadının düğün gecesi,düğün sonrası falan konuşuluyor forumda. Bir de ifşalamaya çalışan tayfa vardı. Mesela daha önce aldatılan bir kadın vardı eşi twitterda kadınlarla konuşuyordu falan o üyeyi de eşini de ifşalamışlardı. Bir tane üye az önce bu nasıl ithamlarrr diye kriz geçirdi. İyi ki ciddiye almıyorsunuz yani.
Ben bir şey göremiyorum. Kendimi ifade ettiğim için banlanıcaksam da girmem artık bu siteyeNe yok ki desek daha iyi olur
Bdv ne demek biliyormusunuz?Ben bir şey göremiyorum. Kendimi ifade ettiğim için banlanıcaksam da girmem artık bu siteye
Ben de onu anlamadım. O kadar ciddiye alıyorlar ki burdaki konuları falan hayret ediyorum. Bazı üyelerin konu geçmişlerini falan okuyup tek tek aklında tutanlar var..Herkes kendine eder bize ne düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?