- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi minikkedii07
-
cesurum tbı ama o böcegın etkısı bana bir ömür yeter :)Siz yine cesursunuz bana kalırsa ilk anlattığınız olay kolay bir şey değil e onun üstüne yılanı bile tutmuşsunuz daha ne olsun:)
Evet esim olduruyo genelde bn dokunmadan supurgeyle temizlik yaptigim Zaman cekiyom onlari makineyle bi guzel supuruyo vallaBu da ilginç evde gördüğünüz zaman öylece bırakıp kaderinize razı mı oluyorsunuz:)
Bildiğin ciyak ciyak bağırıyorum ve sırtımda bişeyler geziyo hissi ile birlikte iyice ürperiyorum ayyy derken bile ürperdim.Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Genel olarak böceklerden tiksinirim ama pek korktuğum söylenemez. Hele bazı yabani böcekleri görseniz hamam böceği de neymiş ki dersiniz. Bir tek böceğin hastasıyım yalnız, gördüğüm yerde alırım parmağıma, Peygamber.devesinin hastasıyım, hayranıyım, onunla karşılaştığımda reverans veriyorum ilk önce bi) mekanik bir canlı, adeta bir uzaylı gibi çok ilginç geliyor o bana. Kafasını yavaşça çevirip gözlerimin içine dikkatli dikkatli bakması meftun ediyo beni adeta. Şirin böcekler de var, örneğin uğur böceği. Bunları düşünün, rahatlayın :)
Is yerinde goruyorum genellkle ozamanda zaten ortaligi ayaga kaldiriyorum :)) evde ilaclandirma yaptigimiz icin hic gormuyorum zaten evde 2 tane kedim var kucuk bocek gordukleri an yiyorlar :))İnşallah bundan sonra da görmezsiniz her zaman yanımızda birileri olmuyor ki maalesef:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?