Sizde de böcek fobisi var mı:(?

Allahimm bende cook korkarimmm.peceteyle alip atamam bile ölmüşse dahi. Normaldede gordugumde terlik bile atip öldüremem. Korkuyorum tiksiniyorum ama ölsün diyede kiyamiyorum :))))) eşimi cagirip ona attiriyorum öldürtmeden

Çok tiksinirim öldüremem bile görünce bi fena oluyorum . Bide çok hızlılar hamam böcekleri öldürene kadar kaçıyor.

eskıden mutfakta görsem anneeee böcek var koş derdım annemde kızardı deme öyle ınsanıcınde derdı.o günden sonra o tür böceklerın adını JALE koydum anne jale derım o anlar gelır öldürür

bende panik oluyorum böcek görünce ama çaresini buldum. böcek ilacım var, önce hemen sıkıp sersemletiyorum, sonra da kullanmadığım kadeh tarzı bir bardakla içine alıp camdan atıyorum.

Ben cok korkuyorum yeni evliyken apartmani basmislardi bir gece uyandim su icmeye mutfaga gittim kocaman bir hamam bocegi onumden gecip ayakkabilik altina girdi tam 2 saat bekledim neyi bekliyosam oldurememde yeni evliyim esimide uyandiramadim aglamistim esim sesime geldi oldurdu bende camasir suyuyla gecenin bir yarisi ev silmistim orumcek ve hamam bocegi tiksinmemi korkmakmi bilmiyorum ama ikimiz kalsak evde evi terkederim

Erkek yigenimde var hamam böceği gördü mü 2 gün atesler içinde yatıyor.

Ben de çok korkarım. Asla öldüremem de. Televizyonda bile görmeye tahammül edemem. Bugüne kadar evimde sadece bir kere böcek görmüştüm. Gece yarısı oğlumu uyutmaya çalışıyordum. Sonra elimi yıkamak için banyoya girmiştim. Bir anda böcek hızlıca önümden geçiverdi. O an öyle bir çığlık atmışım ki, eşim elinde yorganla o da çığlık atarak banyoya geldi. Onu o halde görünce birden böceği unutup gülmeye başladım. Ne oldu diye sorunca böcek dedim. Bana o kadar kızmıştı ki bir böcek için bu kadar bağrılır mı çocuğa bir şey oldu sandım dedi.

Ayyy olamaz benim de tek fobim bu!! Değil hayvanı öldürmek, tv'de veya bir yerde fotoğrafına bile bakamam. Kazayla karşıma çıksa bağırıp büyük bir hızla olabildiğince uzağa kaçarım (gerçekten elimde değil). Bir keresinde yıllaaar önce halıda görüp üzerine bir kapak kapatıp eşimin gelmesini beklemiştim. Zaten o da böcek değil siyah bir ipmiş Hatta çocukluğumda bir yerde yatılı kalacak olsak ilk sorum "böcek filan çıkmaz dimi" olurdu. Allah'a şükür evimde yok.

Hamam böceği dinozorlar döneminden beri dünyada yaşamını sürdüren dayanıklı bir türdür..
Öldürmemelisiniz çünkü ezdiğiniz yerde sizin göremeyeceğiniz yumurtalarını bırakırlar..çamaşır suyunu sevdiklerini de duydum o yüzden temizlik yapayım derken bağışıklık kazandırırsınız..
Tek çözümü profesyonel ilaçlama..
Evlerden uzak..

Çok bacaklı ve hızlı hareket edenler basta olmak üzere genelde aşırı korkarım ve huyum kurusun böcek ölsede bir süre bşr yerime dokunan birseylerden sıcrarım böcek tedirginliğiyle. Ben de küçüklen bahçeli evde yaşadım ve bu korkum gelişti iyice.

Genel olarak böceklerden tiksinirim ama pek korktuğum söylenemez. Hele bazı yabani böcekleri görseniz hamam böceği de neymiş ki dersiniz. Bir tek böceğin hastasıyım yalnız, gördüğüm yerde alırım parmağıma, Peygamber.devesinin hastasıyım, hayranıyım, onunla karşılaştığımda reverans veriyorum ilk önce bi ) mekanik bir canlı, adeta bir uzaylı gibi çok ilginç geliyor o bana. Kafasını yavaşça çevirip gözlerimin içine dikkatli dikkatli bakması meftun ediyo beni adeta. Şirin böcekler de var, örneğin uğur böceği. Bunları düşünün, rahatlayın :)

bizim evde de bi ara kalorifer böceği vardı hamam degil de. nasıl kaşıntı tutardı onları görünce deli olurdum. ama çok şükür bağırma çağırma yoktu bende

Ben başlığı bile okuyunca fenalık geldi. Tiksinti değil başka bişey bendeki tarif edemiyorum görünce deli oluyorum ya üstüme gelirse diye cikdiriyorum bir ara ayağım a hamam böceği kondu çığlık atıp bayıldım
Üstüme geldiğinde çıkarıp Atamam biri gelip çıkaracak ayyy nefret ediyorum

Bildiğin ciyak ciyak bağırıyorum ve sırtımda bişeyler geziyo hissi ile birlikte iyice ürperiyorum ayyy derken bile ürperdim.

Sana katılıyorum . En korktuğum ve iğrendiğim hyvan hamam böceği . Adını söyleyince bile huylanıyorum . Dünden önce cam pencere kapalı olmasına rağmen eve nasıl girdiyse girmiş pislik . Tam da eşim 5 dkkalığına dışarda işi vardı çkmştı . Neyse mutfaktan dönüyordum ki kocaman ama çok byük bi hamam böceği . Eşimi aradım bekle dedi gözünü ayırma madem öldüremiyorsun . Öldürecek kdr bile yaklaşmaktan korkyorm . Ölü halde dahi yanına yaklaşamıyorum . Asla öldüremediğim için iki saat ona diktim gözümü ne kdr bakmak istemesemde neyse sonra yatak oodasına doğru gitmeye başlayınca mecburen bişiyler yapmam lazmdı . bıraksam dolabın ya da yatağın altına girecek daha fena . Neyse üstüne terlik attm iki üç tane uzakttan . Sakatlandı ters döndü filan çırğınıp düzeldi 2 kez . en son kalbim nasl çarpıyo ama ağlayacam o kdr fenayım . korkudan elim ayağım titriyo . Üstüne bastım ilk kez ve ölece çıkardm terliiği . eşim gelince attı . Çok iğrençler ya .
Nefret ediyorum böceklerden ama bi keresindede tam yüz havlusunu aldm yüzümü silcem yanında kocaman kırk ayak görmüştüm . ilk bahar ve sonbaharda evimin dış duvarlaında 200 300 den fzla solucanmıdır kırkayak mıdr uzun uzun dolaşıyolar . Taşnmak istiyorum bu lanet evden ..
Bi keresindde kafama hamam böceği düşmüştü nasl çığlık atmştm . Bi keresindede burun buruna geldik karşlıklı ayağımın önündeydi gece gece bütün yatak odasını talan etmiştik . zeki yaaratıklar çok fena yerlere saklanıyolar . bi keresindede yine öldüremediğim için eşimi bekledim o sırada klozetin içine kenarına saklanmş .

Ayy bende süleymancığı çok severim çok şeker :) böle minik kertenkele gibi oluyo ya onlarr

İnşallah bundan sonra da görmezsiniz her zaman yanımızda birileri olmuyor ki maalesef:)
Is yerinde goruyorum genellkle ozamanda zaten ortaligi ayaga kaldiriyorum :)) evde ilaclandirma yaptigimiz icin hic gormuyorum zaten evde 2 tane kedim var kucuk bocek gordukleri an yiyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…