Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Benim rahmin iç tabakasında miyom sol tüpe yakın ama film çekildi tüpü tıkamıyormuş. Pıhtılaşma baktırmadım hiç düşüğüm de yok, bir yıllık evliyim hamile kalamıyorum en başından beri.

hım bilemıyorum ki
iyi bir dr a görünmen gerekir
ama phtılasmana kesınlıke baktır

kız sarışın bazen yorumlarını okurken aha ben bunu ne zaman yazmışım diyorum bi bakıyorum sen yazmışsın :) akıllı kadınsın mevzulara yaklaşımın harika
Tesekkur ederim bitter kahvecim
Ama iste bu yönüm başıma dert açıyor. Bana diyor ki yakin arkadaşım bilme bilmeee herseyi bu kadar bilme. Neyse herkesle bas edebiliriz dimi sekerim aferin bize masallah bize

Canım bak uzun süredir olmuyordu cocugumuz tup bebekle oldu demişsin. Buna sevin sen. Yılların özlemi bitmiş çok şükür. Cekırdek aılene odaklan. Kayınvalıde öyle demiş görümce tebrık etmemiş onları geç bence. Evladının saglıkla dogmasına ve eşinle aranın iyi olmasına odaklan. Gerısı kapının dışında kalıyor

Tesekkur ederim bitter kahvecim
Ama iste bu yönüm başıma dert açıyor. Bana diyor ki yakin arkadaşım bilme bilmeee herseyi bu kadar bilme. Neyse herkesle bas edebiliriz dimi sekerim aferin bize masallah bize
ahahha vallahi de öyle :) eşim de der bana her yere her şeye yetiyosun diye maşallahımız var Allah vergisi
Ay çok tatlısın ya mıncırasım geliyo yanaklarını insan kendine benzettiği aynı kafada düşğndüğü birini bulunca böyle oluyo

ç
çok teşekkür ederim

Ayy canim benimm cok sekersinn sende insan kendine benzettiğini cidden böyle hissediyor sicak görüyor seviyor
Bide bu masallahimiz basimiza dert aciyor sende oluyormu fazla dürüstlük kimisine yaramiyor duymak istemediklerini duyduklarinda aynen tipleri böyle oluyor
E ye kendini hadi bakalım bide ben kocama da bazen uyuz oluyorum bise diyorum sonra icimden diyorum ki ooooooohhh yesin simdi kendini kemirsin

kayinvalidemler arabasini besigini aldilar istrsen oda yapalim dediler ama ben istemedim bunlarin hepsi 7.aylarda alindi
kiyafetede falanda yardimci oldular onlar buyuk esyalari ustlenince annemde tum muayene ve dogum parasini ustlendi kiyafet falan kim alacak lafi olmadi cunku zaten herkes biseyler aldi ama buyuk esyalar hep son aylarda alindi bizde ilk zamanlarda alinmaz boyle buyuk seyler allah korusun bir aksilik olurda elinde kalir uzulur diye bekletilir oyuzden gec alinir belki kv denizde size soylemesede bu dusuncededir

hahahh hakkaten he. Eşim kızar bi doğrucu sen misin az politik ol der. Yok ben gelemem öyle şeye, ikiyüzlülük geliyo bana.

Eşime bende yaparım damarıma basarsa hönk diye kalıyo adam

Amaaa her dediğimiz çıkmıyo mu? Çıkmasa bi şey olduğunda niye bize sorsunlar zaten peh.. Bi de hisliyiz hissediyoruz hayatım

Ahaaaa ayni benn yemin ederim ki kesinlikle politiklik siyasetcilik ikiyüzlülük bence
Benim esim ikiyüzlü ve hain
Yuzune karsi da söylüyorum ve gülüyor biliyor musun
Eee bazi insanlarin derisi kalın oluyor demekki :)))))) derisine ......
Benim her dedigim cikiyor. Ben birtek olecegim gunu bilmiyorum. Eminim seninde çıktığına
Bide yeni dönemde ben herseyi biliyorum demeye başladım
Ya en ufak bisey mesela tiroidim var ilac alıyorum esime diyorum ki bu isin doktoru dahiliye hala iddalasiyor yok efendim kadin dogumcuda kan versen o ayarlasa vs olmaz diyorum görüş ayrılığı var
Neyse gittik kadin doguma doktor dedi ki,
Guzel,dahiliye uzmani takip ediyorsa iyi. Çünkü bizim hastalarimiz var karisiyor yani isler o baksin bu duruma ilaca falan
Esim tabikide morardi. Çıktık dedim ki? Ben sana ne dedim? Bana neden inanmiyorsun ki sen hayatimm ben herseyi biliyorum bide saçımı savurdum önden yürümeye başladım hiiih yaptim

hahaahh bunun benzerlerini bizde çok yaşıyoruz. Siz yeni evlisiniz ama sanırım. Seneler geçsin eşinizle büyük aşk yaşıycaksınız. Bizde ilk seneler geçinemezdik sonradan maşallahı var denen çiftlerden olduk :) eskidik biraz

Yazdiklariniz cok hosuma gitti de burcunuzu sorabilir miyim sakincasi yoksa

Bence gorumceniz sizi kiskaniyor kesinlikle cunku esinizin onlarla birlikte yasama ihtimalini elinden alan kadinsiniz onlara gore. Ayni sey kv icinde gecerli. Bence sizi aramama sebebi esinizin kendi cocugu oldugu zaman yegenleri ile eskisi kadar ilgilenmeyecegini dusunuyorlar bu yuzden size bir hayirli olsun demek icinden gelmiyor. Belkide esinizin tüm parasini yegenlerine harcamasini onlar icin yasamasini icten ice diledikleri icin simdi bir cocugu olacak olmasina sevinemiyorlardir. Ben baska bir konuda yazmis oldugunuz yoruma dayanarak bunlari soyluyorum onlarin iyi niyetli olduguna pek inanamadim ben acikcasi. Sizden ne kadar uzak dursalar o kadar iyi. Bosverin uzak dursunlar iyilik yapmasinlar yoksa bunu basa kaktiklari zaman daha cok yipranirsiniz. Sizin bebeginizin kendisini seven annesi var babasi var anneannesi var dayisi var. Onlari kim takar ki bosverin :)

Evet eşimi sürekli arayan görümcem eşimi bile Bebek haberi için 3 gün sonra aradı
Kv dem açık açık dedim ateş eşime sen bizi değil victory seçtin diye
Sen de evlendin ya kimseye güvenim Yok dedi :)

Evet eşimi sürekli arayan görümcem eşimi bile Bebek haberi için 3 gün sonra aradı
Kv dem açık açık dedim ateş eşime sen bizi değil victory seçtin diye
Sen de evlendin ya kimseye güvenim Yok dedi :)
Boyle insanlari hic anlayamiyorum ya. Allah akil fikir versin psikolojileri bozulmus

Yazdiklariniz cok hosuma gitti de burcunuzu sorabilir miyim sakincasi yoksa
Yengeeeeeecc
Ama yukselenim aslan :)
Ama ama gorenler sen tam bir akrepsin diyor....
Bu islerden de anlarim
Yengec akrebe gore 1 tik daha tehlikeli bir burc. Çünkü öncü .

Eveeett bildin sekerim. 1 senelik evliyiz. Bu söylediklerin içime su serpti biliyormusun umut var yani :) masallah birakiyorum şuraya sizin icin.
Darısı başıma eşim kivirirsa sayet ona para takarım hahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…