Sizde de öyle oluyor mu ??

Fikir ayriligi zoruma gitseydi sizinle dalga gecmeye calisirdim. Ama ben saygi duydum. Kendi dusuncenizi soylersiniz ve "bence" dersiniz. Emziriyor musunuz? cumlesi ne kadar ici bos, tahrik etmeye yonelik bir cumle. Sizin fikrinizi hayatina gecirmedi diye nedir konuyu buraya cekmek?
Siz mi benimle dalga geciceksiniz ? Pardon ama kimsiniz siz ?? Benim buna izin vericegimi de nerden cikardiniz .?
Kocasına ilk çocuğum diyen biriyle ilk kez karsilasmis olamaz miyim ?
Ben fikrimi hayatlarina gecirsinler diye yorum yapmiyorum kimseye ne alaka ?
Avukatligi size kaldı sanırım ama ugrasamiycam Üzgünüm.

Siz mi benimle dalga geciceksiniz ? Pardon ama kimsiniz siz ?? Benim buna izin vericegimi de nerden cikardiniz .?
Kocasına ilk çocuğum diyen biriyle ilk kez karsilasmis olamaz miyim ?
Ben fikrimi hayatlarina gecirsinler diye yorum yapmiyorum kimseye ne alaka ?
Avukatligi size kaldı sanırım ama ugrasamiycam Üzgünüm.
İste suan ayni dilden konustuk. Siz kimsinizde insanlarla emziriyor musun diye dalga gecme hakkini buluyorsunuz? Kucuk dusuyorsunuz komik olmaya calisirken. Avukatligini yapmiyorum, ihtiyaci yok. Ben kendi adima konusuyorum.

İste suan ayni dilden konustuk. Siz kimsinizde insanlarla emziriyor musun diye dalga gecme hakkini buluyorsunuz? Kucuk dusuyorsunuz komik olmaya calisirken. Avukatligini yapmiyorum, ihtiyaci yok. Ben kendi adima konusuyorum.
:KK59: dalga gectigimi sanmıyorum.
Komik olmaya çalışmiyorum.
Burası sanal bi ortam çok takilmayin yaa kimin ne düşündüğünü. ..
Hadi bana komik desinler diye o yorumu yaptım ya siz ??
Aa ne kadar iyi avukatlık yapıyo diye mi ??:KK51:
Size başarılar dilerim.
Her lafı da dalga geciyomus gibi algilamayin yaa ne mana bu kadar alinganlik ?

Ya suna cevap vermeyin vallahi sinirim bozuluyor.

insanları anlamaya çalışmak ne zaman dan beri avukatlık oldu acaba ... Neyse ben kimseye laf anlatmaya çalışmayacağım .. Sizde kendinizi yormayın boş insanlara ... Emzirmek ?? Ne ayıp şey .. orda ki maneviyati sevgiyi anlayamiyor.. kendini öne çıkarıp dikkat çekme peşinde millet .. kocayı sevmek nasıl birşey bilmiyorlar .. boş ver :) :)

Aklım hep onda kalıyor yemeğini yedi mi iyi uyudum û falan

Ben de bunu hiç anlamıyorum işte. Aklım kalır ama özlediğim için veya sağlık anlamında. Koca adam yemeğini kendisi halletsin. Çocuk gibi davranılıyor koca adamlara sonra niye tepemize çıkmasın

Hemen konuyu nasıl farklı yere çeksem diye düşünüyorlar ... adamlari evde bırakıyorlar sonra hiç merak etmiyorlar sonra da kocam benden soğudu ... adam soğur tabi ... Benim kocacım en azından farkında ve böyle düşünmem onun hoşuna gidiyor .. normal olan biziz bence

Alakaya maydanoz.. ailesinden uzak yaşayan insan 1 ay da gider. Normal olanı bu. Bunun için soğuyacak olan adam defolsun gitsin zaten.

Bide bunu eşiyle ilgili bi sürü konu açan kişi soyleyince daha saçma oluyor

Ya suna cevap vermeyin vallahi sinirim bozuluyor.

insanları anlamaya çalışmak ne zaman dan beri avukatlık oldu acaba ... Neyse ben kimseye laf anlatmaya çalışmayacağım .. Sizde kendinizi yormayın boş insanlara ... Emzirmek ?? Ne ayıp şey .. orda ki maneviyati sevgiyi anlayamiyor.. kendini öne çıkarıp dikkat çekme peşinde millet .. kocayı sevmek nasıl birşey bilmiyorlar .. boş ver :) :)
Valla aramizda mutsuz olan var mi? Kocasi tepesine cikan yada? Sevgisinden emin olmayan? Yok. Ben yetisme tarzina yoruyorum bunu biraz. Cok sukur ailem boyle yasadi yillarca. Bir tek kavga gurultu gormedim. Herkes bildigi dogruyu yasasin, baskasina dil uzatmadan.

Alakaya maydanoz.. ailesinden uzak yaşayan insan 1 ay da gider. Normal olanı bu. Bunun için soğuyacak olan adam defolsun gitsin zaten.

Bide bunu eşiyle ilgili bi sürü konu açan kişi soyleyince daha saçma oluyor
Eşimle ilgili hiç de o kadar kötü birşey açmadım .. olağan saçma sapan kavgalar .. burda herkes konu açıyor .. sana ne be ..

Hemen konuyu nasıl farklı yere çeksem diye düşünüyorlar ... adamlari evde bırakıyorlar sonra hiç merak etmiyorlar sonra da kocam benden soğudu ... adam soğur tabi ... Benim kocacım en azından farkında ve böyle düşünmem onun hoşuna gidiyor .. normal olan biziz bence

enteresan bir düşünce yapınız var. üstünü örttün mü, üşüdün mü, terledin mi, sütünü içtin mi gibi şeylerle ilgilenince mi elde tutuluyor, aşık ediliyor, sıcak tutuluyor aralar? =) aksine son derece itici bir tavır bence koca adama bebek muamelesi yapmak.
arada yapılır da her zaman yapılması çok kötü ve sağlıksız. ki araştırmacılar, psikologlar eşinizin annesi babası gibi olmayın derler hep.

benim kafamı esas kurcalayan şey eşlerini evden göndermeye çalışan kocalar oluyor genelde. benim bir akrabamın da eşi polis. adam kızı özel herhangi bir günde evden yollama derdinde. ben çalışıyorum sen git modunda. halbuki aşık bir adamın ben çalışıyorum geldiğimde seni yanımda görmek istiyorum demesi gerekir bence. ben kesinlikle kocamı bırakıp bir yere gitmezdim. koskoca 2 haftada o adam neler yapar kim bilir. fesat mıyım neyim? o kadar aldatma hikayesi gördüm ki. iyi niyetli bakamıyorum. siz de iyice düşünün. aklınız kalacaksa gitmeyin.

Ay burası iyice mahalle hamamına dönmüş; bari iki tas su da ben döküneyim :KK53:

Diğer sayfalarda biri demiş "Biz çok duyguluyuz, duygusalız, ondan. Aslında bu mikemmel bişi" falan fıstık. Tuhafıma gitti, biz kocalarımız, gece üstü açılır mı, aman karnını doyurabilir mi diye endişelenmiyoruz, o halde duygusuz muyuz? Bu mudur yani? Ya da kv evi temizlemek filan, yok yaşlıya hürmet, yok yardımlaşma filan diye amma süslemişler. Kv evi temizlemeyenler yaşlıya hürmetsiz mi?

Bu sevginin ifade biçimi ile alakalı bir şey; sen sırtına ter bezi sokarak seversin, ben masaj yaparak, sen aman karnını doyur diye adamın ağzına kaşık sokarak seversin, ben "Naber len?" diye omuz atarak. Sizin, sevgi biçiminiz, hiç anlamadığım, normal bulmadığım bir ilişki tipi, sevgili-eş değil, annelik tipi ilişki. Ha sizin normalinizdir, mutlusunuzdur, eyvallah bana ne, tıpkı benimkinden de "Size ne" olduğu gibi. Ama buraya gelip "Abartıyor muyum?" tarzı bir soru sorar ve "Evet, abartıyorsun" benzeri cevaplar alırsanız, oturup önce kendinize bakacak ve eleştiriyi kaldırmayı bileceksiniz. Ya da hareketlerinizin madem bu kadar imrenilecek(!) bir itina gösterisi olduğunu düşünüyorsunuz, "Abartıyor muyum?" diye sormayacaksınız.

Çok ilginç vallahi.

enteresan bir düşünce yapınız var. üstünü örttün mü, üşüdün mü, terledin mi, sütünü içtin mi gibi şeylerle ilgilenince mi elde tutuluyor, aşık ediliyor, sıcak tutuluyor aralar? =) aksine son derece itici bir tavır bence koca adama bebek muamelesi yapmak.
arada yapılır da her zaman yapılması çok kötü ve sağlıksız. ki araştırmacılar, psikologlar eşinizin annesi babası gibi olmayın derler hep.

benim kafamı esas kurcalayan şey eşlerini evden göndermeye çalışan kocalar oluyor genelde. benim bir akrabamın da eşi polis. adam kızı özel herhangi bir günde evden yollama derdinde. ben çalışıyorum sen git modunda. halbuki aşık bir adamın ben çalışıyorum geldiğimde seni yanımda görmek istiyorum demesi gerekir bence. ben kesinlikle kocamı bırakıp bir yere gitmezdim. koskoca 2 haftada o adam neler yapar kim bilir. fesat mıyım neyim? o kadar aldatma hikayesi gördüm ki. iyi niyetli bakamıyorum. siz de iyice düşünün. aklınız kalacaksa gitmeyin.
Hemde coooook fesatsin...

bence biraz abarti olmus ya, sonucda cocugun degil, yasini basini almis Olgun biri var karsinda. Tabi aklina takilabilir ama cok istersen evde yemek birakirsin buzluga biseyler atarsin oda isitir veya pisirir yer. Sende Bayramda ailenle olabilirsin Bunda bi sakinca yok bence, heleki esin kendiliginden sana bu teklifte bulunduysa...

Back
X