Sizde Eşinizden Böyle Bir Söz Aldinizmi Acaba?

çok abartılı buldum. söz var icraaat yok çoğu insanda. bence bunu yazandada kural değişmez...

böyle bi söz verecek bir erkek varsa kopyalayıp hayrına dağıtalım..............

Çok güzel ama bende böyle sözlerin sorumluluğunu taşıyamam... Söylemek çok kolay ne olacak.... Sayfalar dolusu yazarız... Ama uygulamak ve verilen sözleri gerçekleştirmek bu kadar kolay değil...
Hayat her zaman güzel şeyler sunmuyor bize..
Keşke bunların sözünü verebilsek...

söz vermek kolaydır ama uygulamaya geçmek söz vermek kadar kolay değildir..ben bile bazen çok büyük sözler vermekten kaçınıyorum çünkü ileride ne olacağını bilemeyiz değişip değişmeyeceğimiz konusunda kim garanti verebilirki:1yes2: ..:1closedeyes:

Önemli olan verilen söz değil ki, bu sözü kimin verdiğine bir bakıyoruz önceee, bir erkek mi ?(Aman Allah'ım) hemen ordan uzaklaşın, Sakın ciddiye almayın, balık hafızası var onlarda hemen unuturlar, adrenalin salınımını hızlandıran bir hemcinsinizi gördüklerinde yüksek ihtimal bu sözlerin bir kısmını onlarada verirler. Vaatleri ne kadar büyük olursa elinize geçenler bir o kadar yıkıcı olur. Bence bu sözlere bel bağlamayın onlarıda suçlamayın kimyaları bozuk ne yapsınlar

erkekler diyil , bence bayanlar bu kadar fedakarlıkla soz verer.

ama bazen öyle şeyler söyler ki burda tüm yazılanlardan kıymetli olur..

valla arkadaşlar ben derim ki lafa değil adama bakmak lazım ben bööle bi söz almadımda vermedimde ama günün getirdiğine göre davranıyoruz ve dokuzuncu senemizde biribirimiz sevdiğimizi söylemeden uyumuyoruz, evimizle yada çocuklarla yada kendi ailelerimizle yada dışarda olan herhangi bişeyle, kısaca herşeyle ilgili fikrimizi sorup paylaşıyoruz, sevincimiz, öfkemiz, sıkıntımız, huzurumuz, hayatımız, çocuklarımız yanii herşeyimizi birlikte yaşıyoruz. Ama gelecek ne gösterir işte bunu bilemem ama duam şu ki Allah kimseyi gördüğünden alıkoymasın her konuda.

söz silinir yazı kalır be yavrularım,tabikii sözlerde verilmiştir,ama zamanla yerini başka başka şeyler alıyor,biz kac yıldır evliyiz çokta kavgamız olmuştur,o küs olduğumuz anlarda bile öpmeden evden çıkmaz.sevginin şeklimi değişiyor,vaadlermi nedir farklılaşıyor..

şerrefsizzim benim idealimdeki aşk böyle işte! isoo bak gel oku da anla ne istediğimi! (ağzımla isteyince ne makbulü kalırsa) yok yok şaka yaptım iso burda değil de, böyle bir erkek var mı yaaa!? aman! yok ya ben sevgi budalasıyım ama bu doz bana bile aşırı! kafamçokkarıştı ben daralırım arkadaşlar bu kadar ilgi ne böyle! "tuvalete bile birlikte gelirim yazmıyor bir tek burada" çok duygusal erkekde çekilmiyor ya! bir arkadaşımın sevgilisi böyle! kamera açık ama çocuk benim odada olduğumu bilmiyor: bunlar msn de yazışıyorlar... ufak bir tartışma ve çocuk zırıl zırıl ağlıyor... Çok üzgünüm çoook yüreğim tükendi valla! :enbuyukkk: benim iso'm duygusaldır ama söyleme özürlüdür. zırlamasında aman! Şeniz

hiç inandırıcı gelmedi:))bir erkek bukadar romantik olacagına inanmıyorum..

eee canım hepsi bir günde olmamıştır belki ne biliyorsunuz ama benim aşkım bunların hepsini söyledi bana :)))))))))) çok şanslıyım demekki

bukadar uzun ve birebir ayni diil ama evvet aldim hemde ilk gece namazlarimizi kildikdan sonra beni karsisina aldi ve ellerimi tutup gözlerime bakarak konusdu
allahima bin sükürde hic bir sorunumuz olmadi 7 yildir allahimda bozmasin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…