- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Merak ettim sen ne yazmıştın da sorun yaşamıştın?Profilinden girip baksam mı acaba?Haaa yookk ben degilmisim:)))
üye olan erkekler var evet ama onun üye olduğunu sanmıyorum ben. Gizemli bir sır olarak tarihin sayfalarında yerini aldı bu durumBana en çok kk'da ne işin var kısmı ironik geldi.
Genelde buraya erkekler üye demek ki
Ya ben zayıflama topikleri için girmiştim.Sonra bir baktım bdv geldi sonra siyaset geldi.Hayatın içinden geldi.Ya aslında üyeliğim mayıs ama ağustos ta falan çok grmeye başladım. Aynı benım gibisin ama bana zararı olmuyor şuan bakalım ileri için konuşmayalım
üye olan erkekler var evet ama onun üye olduğunu sanmıyorum ben. Gizemli bir sır olarak tarihin sayfalarında yerini aldı bu durum
Vaaayyy be demek ben halen daha popi olamamışım kımse bana öyle bişey yazmadıYa ben zayıflama topikleri için girmiştim.Sonra bir baktım bdv geldi sonra siyaset geldi.Hayatın içinden geldi.
Yarışmalar, kıyafetler derken sitenin POPİSİ olmuşum
Çok havalı ya.
Bir gün bir açtım siteyi popüler üye diyor.
Ne zaman oldum nasıl oldum ne yaptım da oldum anlamadım
ben de çok gülüyorum aklıma geldikçe.. yüzümü güldüren adam selam olsun sanaAyyy çok güldüm ya.
Vaaayyy be demek ben halen daha popi olamamışım kımse bana öyle bişey yazmadı
Saygılar abiben de çok gülüyorum aklıma geldikçe.. yüzümü güldüren adam selam olsun sana
Ay girsen de bulamazsin konularim cok yorumlarim uzun:) benim kv orjinal oldugu icin konularim cok tutuyor:))))Merak ettim sen ne yazmıştın da sorun yaşamıştın?Profilinden girip baksam mı acaba?
Vay uyanık vaay.Ay girsen de bulamazsin konularim cok yorumlarim uzun:) benim kv orjinal oldugu icin konularim cok tutuyor:))))
Esim uyelik almis benim kv konuma yorum yapti. Bu senin yaptigin simarililik bence tatlim biraz zamana birakmalisin diye:))) baktim kadin isi degil bu; peki kocacim yazdim gercekten de tas attim tavsan tuttum:))))) uyeligi silinmis simdi:))
Ay girsen de bulamazsin konularim cok yorumlarim uzun:) benim kv orjinal oldugu icin konularim cok tutuyor:))))
Esim uyelik almis benim kv konuma yorum yapti. Bu senin yaptigin simarililik bence tatlim biraz zamana birakmalisin diye:))) baktim kadin isi degil bu; peki kocacim yazdim gercekten de tas attim tavsan tuttum:))))) uyeligi silinmis simdi:))
İfşa etmedim ki.Değiştirdiğini de öğrenmişti,konularını okuyordu,sayfalarca yorum yapmıştık.Evet avatarı değiştirdim.Baktım millet hep değiştiriyor,bende değiştireyim dedim,beğendiniz mi?neden ifşa ettiniz kızı?
Bu arada siz de avatar resmini değiştirmişsiniz gözümden kaçmadı
Hahahaahh yook isi varişi gücü yok bunla mı uğraşmış kocanız?
İfşa etmedim ki.Değiştirdiğini de öğrenmişti,konularını okuyordu,sayfalarca yorum yapmıştık.Evet avatarı değiştirdim.Baktım millet hep değiştiriyor,bende değiştireyim dedim,beğendiniz mi?
Hahahaahh yook isi varben kkda takilirken soluyodum anani yazdim diyodum:))) meraktan catladi bikacgun. Sonra oyle bakmis:)))
Gündemde terör olduğu için bu avatarı seçtim.Ayrıca avatarı değiştirdiğimi anlamanız gururumu okşadı.Demek ki bilinen bir üye olduğumu hissettim bir an.on numara
Gündemde terör olduğu için bu avatarı seçtim.Ayrıca avatarı değiştirdiğimi anlamanız gururumu okşadı.Demek ki bilinen bir üye olduğumu hissettim bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?