- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
canım moralini bozmak istemem ama, beni hem de bir erkek bulmuş burda. senin kadınlar kulubünde ne işin var dedi bana. ve nereden bulduğunu da söylemedi. şok oldum düşük bir ihtimal ama gerçekleşme olasılığı oluyor yani.Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim
Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti
Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecekkaygisi yasadim hep
Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu
Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz
Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu
Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
ahahabinde bir tane çıkar.o da sana denk gelirse yada banada olabilir bilemiyorum.ölede olanlar vardı okumuştum burda.sen falancaların gelinisin bildim seni diye.haksızda değilsin.
Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir
Benım hiiç öyle bır korkum olmadıı ..
Zaten çoğu uyede benı gördü zaten
Gördüler derken muhabbetım oldugum kişilere kimliğimi ifşaa ettim :)ben kaçırmışım.
Bi 6-7 ay uzak kaldık kk'dan neler kaçırmışız
Acaba benden mi bahsediyorsun?Aklıma geçen gün eşine yakalanıp,tartışan kişi geldi.Son durumu ne acaba ,haberi olan var mı?Üyeliğini de iptal ettirdi herhalde.
canım moralini bozmak istemem ama, beni hem de bir erkek bulmuş burda. senin kadınlar kulubünde ne işin var dedi bana. ve nereden bulduğunu da söylemedi. şok oldum düşük bir ihtimal ama gerçekleşme olasılığı oluyor yani.
Gördüler derken muhabbetım oldugum kişilere kimliğimi ifşaa ettim :)
Olabilir yenı üye sayılırımYa zaten benim uzak kaldığım zamanlarda üye olmuşsunuz.
Yoksa sizi hatırlardım.
canım o an şaşkınlıktan onu bile söyleyemedim. peki senin kk'da ne işin var diye sormak aklıma gelmedi tamam burada resmim var ama gerçek adımızla kayıt olmuyoruz ki. birkaç teorim var ya ekranımdan burası açıkken gördü (iş arkadaşım kendisi ama uzun zamandır başka bir yerde görevli) ya eşi ya ablası ya annesi yani aileden bayanlar buraya üye tesadüfen gördü. ya da gösterdiler. başka nasıl bi açıklaması olabilir bilemiyorumÇok güldüm ya bir kadının kadınlar klübünde ne işi var tabiki.
Erkeklerle ilgili klüplere mi üye olacakmışsınız??
Hayır.My love idi önceki nicki,sonradan eşi burayı öğrenince tekvarlığımoğlum olmuştu.Eğer o kişi sen isen yine değiştirdiysen bilemem .Acaba benden mi bahsediyorsun?
Olabilir yenı üye sayılırım
Hayır.My love idi önceki nicki,sonradan eşi burayı öğrenince tekvarlığımoğlum olmuştu.Eğer o kişi sen isen yine değiştirdiysen bilemem .
Ya aslında üyeliğim mayıs ama ağustos ta falan çok grmeye başladım. Aynı benım gibisin ama bana zararı olmuyor şuan bakalım ileri için konuşmayalımYok yeni değilsiniz de ben o ara buradan çok uzak kaldım.
Bağımlılık yaptı bir ara, kendimi çekeyim dedim.
Ayarsızın tekiyimdir zaten.
Bir şeyi ya kusana kadar yaparım ya da hiç yapmam
Bana en çok kk'da ne işin var kısmı ironik geldi.canım o an şaşkınlıktan onu bile söyleyemedim. peki senin kk'da ne işin var diye sormak aklıma gelmedi tamam burada resmim var ama gerçek adımızla kayıt olmuyoruz ki. birkaç teorim var ya ekranımdan burası açıkken gördü (iş arkadaşım kendisi ama uzun zamandır başka bir yerde görevli) ya eşi ya ablası ya annesi yani aileden bayanlar buraya üye tesadüfen gördü. ya da gösterdiler. başka nasıl bi açıklaması olabilir bilemiyorum
Haaa yookk ben degilmisim:)))Hayır.My love idi önceki nicki,sonradan eşi burayı öğrenince tekvarlığımoğlum olmuştu.Eğer o kişi sen isen yine değiştirdiysen bilemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?