- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
evet ciddiyim burda okumuştum.Falancanin gelini konudunda ciddimisiniz
O kisinin yasadigi korkuyu dusunmek bile istemiyorum hele ozel sıkıntilarini falan paylasmissa
Yanlos anlamayin bende dusuncenizi kinadigimi soylemedimŞaka yaptığını düşündüm ama saçma demedim beni kastediyorsan.
Ama bir kere böyle bir durum yaşanmış.
Gerçekse tabi.
Belki o da bir kurguydu bilemiyorum.
Ben hala düşük bir ihtimal diyorum.
Milyonlarca üye var burada.resminiz yok ,bilgileriniz farklı, diyelik ki tanıdı birisi sizi.
İnkar edin.Nasıl kanıtlayacak onu dedim ben
Yanlos anlamayin bende dusuncenizi kinadigimi soylemedim
Sanirim orda telefuz hatasi yapmis olabilirim
Beni tanıyan biri
Şıp diye anlar burda da kim olduğumu
Kabak gibi ortadayım çünkü
Aman bilsinler, Allah'ın bildiğini kuldan saklamıyorum
Benim el emeği konum varBeni de tanimamalari icin bir sebep yok ya.
Hatta su kadar diyim beni taniyip da burda konumu gorup ben oldugumu anlamayanin iq tek basamaklidir
Ayyy o neymis oyle sıp diye bulmus yaAma olabilir kızlar
Korkanınız varsa fazla detay vermeyin
Mesela geçen bi yeğen konusu vardı, bir üye geldi bu ablamın konusu ben başka şehirdeyim konuyu okuyunca anladım dedi
Bi de öncesinde biri eltisini çekiştiriyodu
Bende demiştim elti yok tabi yaz çiz bakalım, kıskanıyosun filan
Elti geldi benim yorumu beğendi teşekkür ettişaşırmıştım
Durun ben eltiyim filan oldu resmen
Olmayacak şey değil
Ben şıp diye bilinirim ama bi çekincem yok
Olan dikkat etsin, kibar uslu puslu olsun çok sivrilmesin
Kocan bunu okursa sen olduğunu anlarBu korku bende de olmuyor değil.
Çünkü özellikle bebeğimiz doğduktan sonra eşim bazı şeyleri internetten araştırıyordu ve kadınlar kulübü diye bir site var orada herşeyi bulmak mümkün demişti birgün... Bende içimden inşallah bir konuya denk gelipte benim yazdıklarıma denk gelmemiştir diye dua etmiştim :)
Bu kaygıyı yaşamayan insan azdır bence
Bende şaşırdım konuda çekiştirilen elti zuhur edinceAyyy o neymis oyle sıp diye bulmus ya
Acikcasi bazı mevzular oluyo hic kimseye anlatilmayacak belki o konuyu paylassak kimse bilmeyecek ama onceki konularimiz var sonra acacaklarimiz var ordaki baglantilarla birisi bulsa yandik gitti mesela bazisi her sıkıntısını herkesle paylasabilir bazisi paylasamaz kimisi bilinsin istemez
Onu biliyorum ben actim ikinci hesabı ama yanlislikla o hesaptan baskasina yorum yapmisim bu yasakmis bilmiyordum ikinci hesabim kapatildi bir daha 2.ye izin yokmus sanirim mune demistiBende şaşırdım konuda çekiştirilen elti zuhur edince
Olabilir tabi
Özel konunuz varsa, ikinci üyelik alabiliyorsunuz onu anlatmak için yönetimden izin almak şartıyla
O zaman eski nickiniz bile bilinmiyor.
Bende sikca "cinayet sebebi"yorumunda bulunurum..bu cumle basima is acarmi diye tirsarim..dusunsenise adam cinayete kurban gidiyo, sosyal medya hesaplarim inceleniyo, polis zaten cinayeti tasarlamssin ve yazmissin der yani illaki..ayyy ben onu saka yollu demistim desemde fayda saglarmi :))))
Biz kadın kadına yazışıyoruz,sadece kadınlar okuyor sanıyoruz ama kadınlar kulübü yazınca arama motorunda alt sayfaya baktım.Bazı erkeklerinde bu siteye üye olduğunu,özellikle cinsellik içeren konuları okuduğunu gördüm.
Sizinkide benimki gibiymis ben eskiden cok canim sıkılırsa 5-6 ayda bir chat sitelerine girer bi yazisirdim bu muge anli ciktiktan sonra ne bilwyim ya konustugum kisi seri katilse cinayet falan islemisse ıp adresinden benimle konustugu cikarsa benide sorgularsalar falan diye onuda biraktip
Hatta oyle bi birakmisim ki sanal alem dunyasi bile degismis bi kere gireyim dedim girmez olaydim millet hep bel alti seyler yaziyo
Artik daha bi tırstim girmiyorum oyle yerlerede
Neyseki KK kesfettimde can sıkıntısına iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?