- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncediriyide burda öle çok sayfalar varki okuyup gözü şimesi lazım seni bulanın.
Sorma ya bazen nolursa olsun yazicam diyorum yazdiktan sonrada icim icimi kemiriyoAyni korku bende de var :)
Ya aslinda hepsinde yapilmasi gereken o ama ben oyle detayli anlatiyorum ki sanki bir virgul atlasam ortada sonuc yada karsi taragin tarafın anlayisi farkli olacak cok asiri detaylara kadar girince ister istemez boyle dusunuyorsunBiraz değiştirip anlat olayları sen de....Sonucu değiştirmeyecek şekilde.
Evet bazen o kadar gereksiz detaylara giriliyor ki...Çoğuna gerek yok...Doğunun küçük bir ilindeyim demek yerine (illa il yeri belirtilecekse), Karadeniz'in küçük bir ilindeyim dersin...Yaşım 25 yerine 28 dersin...Ufak tefek değişiklikler yapın işte...Eşim 4 kardeş yerine 5 kardeş dersin...Her şeyi 1-1 yazmak gereksiz, korkuyorsan şayet...Ya aslinda hepsinde yapilmasi gereken o ama ben oyle detayli anlatiyorum ki sanki bir virgul atlasam ortada sonuc yada karsi taragin tarafın anlayisi farkli olacak cok asiri detaylara kadar girince ister istemez boyle dusunuyorsun
binde bir tane çıkar.o da sana denk gelirse yada banada olabilir bilemiyorum.ölede olanlar vardı okumuştum burda.sen falancaların gelinisin bildim seni diye.haksızda değilsin.Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir
Bu korku bende de olmuyor değil.
Çünkü özellikle bebeğimiz doğduktan sonra eşim bazı şeyleri internetten araştırıyordu ve kadınlar kulübü diye bir site var orada herşeyi bulmak mümkün demişti birgün... Bende içimden inşallah bir konuya denk gelipte benim yazdıklarıma denk gelmemiştir diye dua etmiştim :)
Bu kaygıyı yaşamayan insan azdır bence
Falancanin gelini konudunda ciddimisinizbinde bir tane çıkar.o da sana denk gelirse yada banada olabilir bilemiyorum.ölede olanlar vardı okumuştum burda.sen falancaların gelinisin bildim seni diye.haksızda değilsin.
Ya genelde zaten iste il yas okul vs belirtme durumlarina girmiyorum ama ornek vereyim mesela iste alt katta oturan akrabamizla kapida besledigimiz kedilerle ilgili konu acmistim iste o konuda yasanan bi kac sikintiyida detayli detayli aptal gibi anlatmisim dusunuyorumda taniyan biri o konuyu okusa kesin bilecek beniEvet bazen o kadar gereksiz detaylara giriliyor ki...Çoğuna gerek yok...Doğunun küçük bir ilindeyim demek yerine (illa il yeri belirtilecekse), Karadeniz'in küçük bir ilindeyim dersin...Yaşım 25 yerine 28 dersin...Ufak tefek değişiklikler yapın işte...Eşim 4 kardeş yerine 5 kardeş dersin...Her şeyi 1-1 yazmak gereksiz, korkuyorsan şayet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?