- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Hımmm. Fazla yorumunuzu görmedim,demek ki okumakla yetindiniz.Çok dikkatliyimdir.
Siayset topiğindeki insanları pek unutmam.
Hımmm. Fazla yorumunuzu görmedim,demek ki okumakla yetindiniz.
Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım.Çoğu kişinin korkusu var,ya tanıdık çıkan birileri olursa diye.Buradaki kadınlar o kadar ince yapılı ,kırılgan ki.Her haltı yiyen kişi işi pişkinliğe vurabiliyorken,burada derdini anlatmak için burayı seçen bir kadın sonradan pişman olabiliyor.Facede olsa insan çekinir de,burada kimsenin fotoğrafı yok,herkes takma adıyla.Dert derte benzer,şahsen ben önemsemiyorum.Normalde de eşimden birşey saklamam zaten,buraya girdiğimi bilir.Hatta üye olurken oğlumdan yardım istedim,nickimi parolamı bile biliyor,değiştirme gereği duymadım.Sonuçta kimse birbirini tanımıyor.Belki karşı komşumuzla yazışıyor bile olabiliriz farkında olmadan.yoo yorum yapıyorum ama siz denk gelmediniz demek ki.
Birde bırakın dışarıyı,buradaki insanlardan bile çekinenler var.Yazıyorlar bu 2.üyeliğim ama tanınmak istemediğim için 2.üyelik alıp yazıyorum diye.Biz kadınlar birbirimizi tanımadığımız halde çekiniyoruz ki,dışarıda ki kişlerden çekinmeyelim.Korkulacak,pişman olacak,eşimizle aramızı bozmaya sebep olacak şeyleri yazmamaya dikkat etmeliyiz.
ben de aynı şeyleri hissediyorum öyleki geri bana döner mi diye düşünmektense buraya yazmayı yeyliyoruz peki ya burdan döner mi diye düşünmeye başladım hepsi kayıt altında ve silinmiyor silemiyorsunMerhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim
Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti
Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecekkaygisi yasadim hep
Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu
Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz
Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu
Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
Ayyy evet su eksi ve sosyal medya olayi aklima dahi gelmemistiNe yalan söyleyeyim tamam büyük bir platform ama ben de yaşıyorum bu korkuyu. Çünkü olaydaki kişileri ve yaşananları bilen biri okusa anlar yani. Hatta su an aklımda bi konu var biri görür diye acamiyorum.
Bir de işin kötüsü ekside, sosyal medyada falan paylaşılıyor bazı konular.
Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir
hee bende bir kere konu açtıydım ilgili kişi görecek diye yusuf yusuf etmemden mütevellit bir daha kişilerle ilgili bir konu açmadım :)Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim
Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti
Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecekkaygisi yasadim hep
Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu
Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz
Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu
Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?