- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Evet sekız aylık dokuza gırecekHım o zaman haklısınız.
Sizinki de can sonuçta.Kalksın azıcık da çocukla o ilgilensin biraz da siz dinlenin.(sanırım çocuğunuz küçük)
Şu an ikinizin de birbirinize pek vakit ayıracağını sanmıyorum insan aç ve susuzken bunalıyor daha çok.
Ama genelde ben bakıyorum gece bazen bakıyor ama al emmek istiyor dıyor . Cok baktığı soylenemezAyy uykuma bile karışan bir eşim olsa çıldırırım herhalde... Bizde de ben uyurum en az 1e kadar, eşim ayaktadır erkenden. Ama birgün gelip hadi kalk demedi. Bebek olunca da sen emzir yeter, ben bakarım zaten uyumuyorum diyor. Ee ben ilgisiz anne mi olacağım?
Evet sekız aylık dokuza gırecek
çok normal, üzülmeyin lütfenBende de sanırım fazla sinir var onda da var aslında . Gerçekten artık huzurlu iyi bir evlılık istiyorum . Birinın ahını mı aldım dıye de düşünüyorum bazenhayat cok zor keşke pozitif bşr insan olsam . Kızlar siz hiç bekarlıgı özlüyormusunuz? Ben özlüyorum Eski tek olduğum daha huzurlu olduğum günleri . Ailem abimler pek istememsıt evlenmemı tanı falan demıslerdı . Eşim kötü biri degıl ama sinir var onda da ama onsan kaldıramıyor
Bende de sanırım fazla sinir var onda da var aslında . Gerçekten artık huzurlu iyi bir evlılık istiyorum . Birinın ahını mı aldım dıye de düşünüyorum bazenhayat cok zor keşke pozitif bşr insan olsam . Kızlar siz hiç bekarlıgı özlüyormusunuz? Ben özlüyorum Eski tek olduğum daha huzurlu olduğum günleri . Ailem abimler pek istememsıt evlenmemı tanı falan demıslerdı . Eşim kötü biri degıl ama sinir var onda da ama onsan kaldıramıyor
Ama genelde ben bakıyorum gece bazen bakıyor ama al emmek istiyor dıyor . Cok baktığı soylenemez
Siz çalışıyor musunuz?Allh aşkına ya . Pazar günü öğleden sonrasına kadar uyurmusunuz yada evde olduğunuzda ? Eşim uyuyor işim yok dıyor orucluyuz napcam dıyor . Vantılator actı akşam kemiklerın agrıyor dıyor . Yahu işin ben ve cocuk var ya . Az vakıt ayır ya offdddddddd sinirden geberecem
Ramazana harıcı de evde olunca uyumak ister çünkü gec yatar . Ben mecburmuyum oyle görmeğe rahatsız oluyorum evde ilgilensın çocukla ilgilenson az istyorımHaftaiçi 5 buçuk haftasonu 9 bucukta uyarırım. Kimi insan uykuyu çok sever, hiç öğleden sonraya kadar uyumadim, orucken bile. Ama herkesin yapısı farklı, şimdi ben böyleyim diye benim gibi olmayan eşime kizamam. Ramazan harici böyle değildir diye tahmin ediyorum.
Bende orucluyum çocukla da ugrsıyorum neden ben yatar halde degılım evde oluncaEşim,"misafir" abisi,ablası ve aileleri sahurdan bu yana uyuyorlar. Evin içinde kendimce dönüp duruyorum. Bu yorgunluk falan değil bambaşka bir şey. Sizi anlayabiliyorum.
Hayır ama çalıştığım Zaman'larda bukadar uyumadım hıc en en en fazla 12 ye kadar uyumuşumdjr pazarları neden günümü uyuyarak bırıreyımSiz çalışıyor musunuz?
Aynen Ya aynennnn . Bende dedım Kı sende benden degışmemi bekleme sen degıs sonra gel benden bısey iste . Gıt kendın yemek gap dedım markete gıt alacaklarını al kendın yap ye yapmam dedım . Allah AllahKizim kucukken esim de kendini uykuya vuruyordu.
Gece 2 den once yatmazdi.
Ben tabi bebekle sabah 7 de ayaktayim, hatta bazen daha erken.
12 ye kadar onu beklerdim ac ac, ne saflik.
Sonra kalkardi kahvaltiya, ben masayi toplarken bakardim yine uyuyor. Boyle böyle aksami ederdi. Ben de ihtiyaci var herhalde diye idare etmeye calisirdim.
Artik yagma yok, sabah 10 olmadan kaldiriyorum, gun icinde de asla uyutmam, cocuguyla ilgilensin. Surekli uyuyan insanlar sinirimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?