Size bir soru ? Pazar günü ne kadar uyunmali

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Allh aşkına ya . Pazar günü öğleden sonrasına kadar uyurmusunuz yada evde olduğunuzda ? Eşim uyuyor işim yok dıyor orucluyuz napcam dıyor . Vantılator actı akşam kemiklerın agrıyor dıyor . Yahu işin ben ve cocuk var ya . Az vakıt ayır ya offdddddddd sinirden geberecem

Ya dıger pazarlardada öyle aslında başka ülkedeyız biz havası nemli buranın dıyor uyutuyor benı dıyor ama ben sabahtan beri ayaktayım başka pazar olsa yemek ıcın kalkar . İnsan çocuğunu eşini düşünür vakıt ayırır ama yok erkekler bencil yaranılmaz bunlara kesınlıkle . Bağırdım çağırdım ıyı yaptım . Bunlara yumuşak olmıcaksın

Üçe kadar dokunma bana dıyor sonra pazara markete gıdecem dıyor cocugu da alırım ilgilenıyorumkı ben dıyor . Kendınce oyle ama bence yetersınz of

Canım benim hiç uykuyla aram yoktur pazar günleri en gec dokuz gibi ayaktayim ama eşim ikiye kadar uyur. Ben kahvemi yaparım kizimla oynarım hiç sorun etmedim yıllardır. Dinleniyor adam evde sorun yapacak şey değil ki☺
İstiyorum Kı daha dinç olsun enerjık ama Ada'm uyuyo evde olunca beşte yatmış gece . Iyıde bende gec uyudum cocuk ateşlendı zaten ben neden ayaktayım

Ya dıger pazarlardada öyle aslında başka ülkedeyız biz havası nemli buranın dıyor uyutuyor benı dıyor ama ben sabahtan beri ayaktayım başka pazar olsa yemek ıcın kalkar . İnsan çocuğunu eşini düşünür vakıt ayırır ama yok erkekler bencil yaranılmaz bunlara kesınlıkle . Bağırdım çağırdım ıyı yaptım . Bunlara yumuşak olmıcaksın

fazla abartmıyor musunuz?

Abartıyorsunuz.
Bırakın uyusun.
Çoğu insanın sadece pazar günü var. Dileyen uyuyarak geçirsin dileyen gezerek. Zaten oruçluymuş da.

Bilmiyorum nasıl bir işi var eşinizin de ben şahsen bazen akşama kadar çıkmıyorum yataktan
İnsanın tek günü pazar olunca ne yapsın?
Hele tatil bulsam 2 gün çıkmayacağım yataktan o kadar iddialıyım.

edit: belki bir hafta, bilemedim.

Oruclu adam napsin erkenden kalkip da?
Esinizle vakit geçirmek istiyorsunuz belli ki ama bunu ona ifade ederken anne edalarinda olmanizi yanlış buldum
Madem o yatarken ben niye ayaktayim diye kiyas yapıyorsunuz, siz de yatin size karisan mi var illa ayakta kalacaksin diye?​

Bende de sanırım fazla sinir var onda da var aslında . Gerçekten artık huzurlu iyi bir evlılık istiyorum . Birinın ahını mı aldım dıye de düşünüyorum bazen:( hayat cok zor keşke pozitif bşr insan olsam . Kızlar siz hiç bekarlıgı özlüyormusunuz? Ben özlüyorum Eski tek olduğum daha huzurlu olduğum günleri . Ailem abimler pek istememsıt evlenmemı tanı falan demıslerdı . Eşim kötü biri degıl ama sinir var onda da ama onsan kaldıramıyor :(

Ayy uykuma bile karışan bir eşim olsa çıldırırım herhalde... Bizde de ben uyurum en az 1e kadar, eşim ayaktadır erkenden. Ama birgün gelip hadi kalk demedi. Bebek olunca da sen emzir yeter, ben bakarım zaten uyumuyorum diyor. Ee ben ilgisiz anne mi olacağım?

Back
X