• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hakaret edene çocugunuzu gosterir misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi trg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunları anladım da
benim yorumuma karşı, bana yazdığınız cevapta uslubunuz kaba, bana karşı yani, onu belirttim ben

Evet, bunun yaninda yazdiklarima karsi benimle munakasaya girdiniz ben de cevap verdim. Simdi ben anlamamisim gibi ikinci lez ayni seye cevap vermeniz de benim icin kaba bir hareket. Neyse, iyi aksamlar.

Evet, bunun yaninda yazdiklarima karsi benimle munakasaya girdiniz ben de cevap verdim. Simdi ben anlamamisim gibi ikinci lez ayni seye cevap vermeniz de benim icin kaba bir hareket. Neyse, iyi aksamlar.

"münakaşa" anlayışınıza hayran kaldım!!!
fakat yazım sitili-yorumlarınızın sertliğine bakılınca yazdığım cevabı "münakaşa" olarak algılamanız normal geldi.

Eşime değil ailesine dedim eşimle bir sorunum yok
fark eder mi? babaanne ve dedeyle kan bağı yok mu? çocuğunuzun sevgiyi alabiliceği her insanla görüştürmek zorundasınız

Hayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz
ben olsam bana hakaret eden aileme hakaret eden insanlar kim olursa olsun görüştürmek istemem beni istemeyen aile çocugumu nekadar ister sever ki

Back
X