- 3 Şubat 2020
- 45
- 28
- 8
- Konu Sahibi Slkskksksk
-
Kız kıza konuşalım bak sende genç kızsın az çok anlarsın. Çocuk düşünüyoruz ama evde biri olduğu için rahat olamıyoruz sakın yük olduğunu düşünme falan desem olur mu acabaAnnesi babası teyzeniz mi halanız mi kimse ona söyleyebilirsiniz biz doğu görevine gideceğiz diye karar verdik diyin ya da bir işin ucundan tutmuyor bi şey istesem ben hizmetçi değilim diyor bizden bu kadar üzgünüm eşimle de aile hayatımız kalmadı diyin
Kime fedakarlık yaparsanız yapın kötü oluyorsunuz bunu da çok iyi biliyorum bastan hiç oralı olmasanız kabul etmeseydiniz böyle kötü olmazdınız mutlaka kırılır alınırlar ama daha fazla sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin
Kyk hakkı yandı artık bana geldiği gün yapması gerekiyordu işlemleriKuzenimin kocamla benim evimde ne işi var? Öz kardeş olsa neyse. Hadi diyelim insanlık namına yaptınız, bu ne hadsizlik? Ben direkt kyk’ya gitmesini söylerim.
Çocuk yapmayı düşünüyoruz de anlamadım derse yekten açık açık anlat nasıl çocuk yapıldığında anlat ki belkim utanirlar..yuzsuzlukse yuzsuzluk2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Bize gece 12 de geldi eşyaları yla ve ertesi gün son günmüş bana da gece söylediği için ailesiyle geldi bide. Geldiği gibi git demek ayıp geldi
Yo bu kadar kibar olmaya gerek yok, eşim rahat etmiyor. Sen de kendine bir yer bul diyeceksiniz bu kadar basit. Bu kadar naif olursanız o kız o evden gitmez.Kız kıza konuşalım bak sende genç kızsın az çok anlarsın. Çocuk düşünüyoruz ama evde biri olduğu için rahat olamıyoruz sakın yük olduğunu düşünme falan desem olur mu acaba
Karşı taraf kibar mı ki sizde kibarca söyleyesiniz sizi kullanan tarafa direk yüzüne karşı şu kadar zamanın var kendine kalacak yer bul diyeceksiniz bu kadar net kyk çıktıgı halde gitmeyip resmen sizi sömürmeye fırsat bulmuş ve hizmetçimiyim nedir siz onun hizmetçisi misiniz eviniz otel mi bu ne tavır2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Valla kızla bu konuşulur mu bilemedim annesi babası bırakıp gitmis yanında gelmişler yani velisi gibi yerleştirip gitmisler ben iş yapmam felan diye şımarıklık yapıyor evin küçüğü heralde sanki halanıza uygun dille açıklasanız eşinizin daha fazla rızası olmadığını anlatsanız daha iyi olurKız kıza konuşalım bak sende genç kızsın az çok anlarsın. Çocuk düşünüyoruz ama evde biri olduğu için rahat olamıyoruz sakın yük olduğunu düşünme falan desem olur mu acaba
Sizde onun dayisinin kizisiniz o niye kırıcı davranıyorHalamın kızı olduğu için küserler diye kırıcı olmak istemiyorum
Gidin doğu görevine, anca öyle kurtulursunuz gibi. Piremses hanım da hayatın bir ucundan tutmalı, böylesi ona da kötülük.2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Eşim senin kuzenin sonuçta ileride seninle belki barışırlar ama benim söylemem doğru olmaz dediValla kızla bu konuşulur mu bilemedim annesi babası bırakıp gitmis yanında gelmişler yani velisi gibi yerleştirip gitmisler ben iş yapmam felan diye şımarıklık yapıyor evin küçüğü heralde sanki halanıza uygun dille açıklasanız eşinizin daha fazla rızası olmadığını anlatsanız daha iyi olur
Yeni ev aldık birde kredi ödüyoruz. Sırf onun için gidersek kendimize kötülük etmiş oluruz sankiGidin doğu görevine, anca öyle kurtulursunuz gibi. Piremses hanım da hayatın bir ucundan tutmalı, böylesi ona da kötülük.
Daha önce dedim hareketlerine dikkat et ben kimsenin nazını çekemem herkes üstüne düşeni yapacak diye. Bu aralar bulaşıkları makinaya diziyor ama laubalilik yine aynı seviyedeAynen üstteki üyenin dediğini diyeceksiniz ona görevler işler vereceksiniz bi süpürge tut sofrayı toplamaya yardim et vs gibi öğrenci evi olsa hepsi kendine bakacak neticede. Yine diyecektir ben hizmetçi miyim diye o zaman da çat diye diyeceksiniz burası otel değil ben de senin hizmetçin değilim o zaman diye esas ben sana artık hizmet edemem üzgünüm ama aile hayatım özel hayatim kalmadı diceksin bence sen yurda ya da eve cik diyip yollayacaksin
Aman çok da tin halamın kızı eşime küsecek ben de bunu düşüneceğim öyle mi ne biçim insan bunlar anlamadım dayımın kızının evine gideceğim hiç bir masrafa karışmadan orda yaşayacağım öyle uç bisey ki bu benim için çok büyük yüzsüzlükEşim senin kuzenin sonuçta ileride seninle belki barışırlar ama benim söylemem doğru olmaz dedi
Kiraya verirsiniz. Zaten eninde sonunda gideceksiniz, bir an önce olursa sizin için iyi olacak asıl.Yeni ev aldık birde kredi ödüyoruz. Sırf onun için gidersek kendimize kötülük etmiş oluruz sanki
Demi ya ay kafayı yicemHizmetçimiyim diye karşılık verdiğinde demedinmi peki ben senin hizmetçinmiyim 4 aydır sana bakıyorum diye, ne sinir bozucu durum bence ailesini arayıp artık kalamayacağını söyleyin yurt çıktığı zaman bence hemen gönderecektiniz orada hata etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?