Size yerleşmiş birinin gitmesini nasıl sağlarsınız?

Kız kıza konuşalım bak sende genç kızsın az çok anlarsın. Çocuk düşünüyoruz ama evde biri olduğu için rahat olamıyoruz sakın yük olduğunu düşünme falan desem olur mu acaba

Kuzenimin kocamla benim evimde ne işi var? Öz kardeş olsa neyse. Hadi diyelim insanlık namına yaptınız, bu ne hadsizlik? Ben direkt kyk’ya gitmesini söylerim.
Kyk hakkı yandı artık bana geldiği gün yapması gerekiyordu işlemleri

Çocuk yapmayı düşünüyoruz de anlamadım derse yekten açık açık anlat nasıl çocuk yapıldığında anlat ki belkim utanirlar..yuzsuzlukse yuzsuzluk

Böyle terbiyesiz birini evimde tutmam ki ben ne kibarcası. Ne demek ben hizmetçi değilim, siz onun hizmetçisi misiniz?
Arayacaksınız ailesini kızınıza bir hafta içinde yer bulmalarını söyleyeceksiniz, evliliğimde sorun oluyor artık diyeceksiniz. Hoş o ailenin bunu anlayabileceğini sanmıyorum sizin doğu görevinize karışacak kadar yüzsüzler belli. Ben burdan sinir oldum valla, bu işin kibarlığı flan kalmamış.

Bize gece 12 de geldi eşyaları yla ve ertesi gün son günmüş bana da gece söylediği için ailesiyle geldi bide. Geldiği gibi git demek ayıp geldi

Size böyle emrivakiler yapan insanlara ayibi düşünürseniz böyle tepenize çıkarlar. Asıl ayıp size gelip yerleşmesi.

Kız kıza konuşalım bak sende genç kızsın az çok anlarsın. Çocuk düşünüyoruz ama evde biri olduğu için rahat olamıyoruz sakın yük olduğunu düşünme falan desem olur mu acaba
Yo bu kadar kibar olmaya gerek yok, eşim rahat etmiyor. Sen de kendine bir yer bul diyeceksiniz bu kadar basit. Bu kadar naif olursanız o kız o evden gitmez.
Başka bir yerde kalamayacak kadar maddi durumları kötü mü?
Hoş o da sizin sorununuz değil, ailesi size güvenip okula yollamadı herhalde.

Karş
Karşı taraf kibar mı ki sizde kibarca söyleyesiniz sizi kullanan tarafa direk yüzüne karşı şu kadar zamanın var kendine kalacak yer bul diyeceksiniz bu kadar net kyk çıktıgı halde gitmeyip resmen sizi sömürmeye fırsat bulmuş ve hizmetçimiyim nedir siz onun hizmetçisi misiniz eviniz otel mi bu ne tavır

Valla kızla bu konuşulur mu bilemedim annesi babası bırakıp gitmis yanında gelmişler yani velisi gibi yerleştirip gitmisler ben iş yapmam felan diye şımarıklık yapıyor evin küçüğü heralde sanki halanıza uygun dille açıklasanız eşinizin daha fazla rızası olmadığını anlatsanız daha iyi olur

Gidin doğu görevine, anca öyle kurtulursunuz gibi. Piremses hanım da hayatın bir ucundan tutmalı, böylesi ona da kötülük.

Eşim senin kuzenin sonuçta ileride seninle belki barışırlar ama benim söylemem doğru olmaz dedi

Valla bunun kibari felan kalmamış. Açık şekilde konuşun ailesiyle. Saygısız diye ve gideceğinizi söyleyin. Onlara göre mi hareket edeceksiniz? Çok saçma.

Aynen üstteki üyenin dediğini diyeceksiniz ona görevler işler vereceksiniz bi süpürge tut sofrayı toplamaya yardim et vs gibi öğrenci evi olsa hepsi kendine bakacak neticede. Yine diyecektir ben hizmetçi miyim diye o zaman da çat diye diyeceksiniz burası otel değil ben de senin hizmetçin değilim o zaman diye esas ben sana artık hizmet edemem üzgünüm ama aile hayatım özel hayatim kalmadı diceksin bence sen yurda ya da eve cik diyip yollayacaksin

Daha önce dedim hareketlerine dikkat et ben kimsenin nazını çekemem herkes üstüne düşeni yapacak diye. Bu aralar bulaşıkları makinaya diziyor ama laubalilik yine aynı seviyede

Eşim senin kuzenin sonuçta ileride seninle belki barışırlar ama benim söylemem doğru olmaz dedi
Aman çok da tin halamın kızı eşime küsecek ben de bunu düşüneceğim öyle mi ne biçim insan bunlar anlamadım dayımın kızının evine gideceğim hiç bir masrafa karışmadan orda yaşayacağım öyle uç bisey ki bu benim için çok büyük yüzsüzlük

Yeni ev aldık birde kredi ödüyoruz. Sırf onun için gidersek kendimize kötülük etmiş oluruz sanki
Kiraya verirsiniz. Zaten eninde sonunda gideceksiniz, bir an önce olursa sizin için iyi olacak asıl.

Demi ya ay kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…