Size yerleşmiş birinin gitmesini nasıl sağlarsınız?

Üniversiteyi bitirene kadar kalsın ne demek ya yuhh az zaman mı bu

Çok şaşırdım normal şekilde karşıladı yani öyleyse sizin adınıza sevindim iyi olmuş
Ne dediniz o ne dedi azıcık detay verseniz merak ettik hepimiz
Zaten eniştem de yük olma yurt bak demiş o da düşünüyormuş. Bende bişey konuşucam seninle dedim. Bak 2 yıldır evliyiz ve yeni yani dedim. Yanlış anlamanı istemem ama biz doğuya gidersek nabıcaksın dedim. Çıkarım o zaman dedi. Afedersin akşamları çekiniyorum ben normal duş alsam bile yanlış anlama beni lütfen dedim. Yok abla olur mu öyle şey zaten çıkacaktım siz doğuya gidince dedi. Birlikte bakalım neresi senin için daha iyi olur diye dedim o da tamam dedi.

doğuya giderseniz mi çıkacak şimdi mi çıkacak ben anlayamadım. umarım o anlamıştır.

Çok normal karşılamış.
İyi olmuş gerçekten sevindim.
Aman ihmal etmeyin zaman geçerse yine kalır diye korkuyorum ben

Eee gayet anlayışlı güzel konusulabilen bir insanmış yok abla olur mu yanlış anlar miyim vs babam da cik artık kalma dedi falan bu konuşmalar hiç konunun başından beri yansıttığınız insan modeli konuşmalar değil

Yok hizmetçi miyim yok bize el hareketi çekti yok trip attı kız kocamla gereksiz laubali oldu mezun olana kadar taşınma dediler o kadar şeyler yazdınız anlattınız ki neler saydık sayistirdik

Birini istemeyince ne diyebilir ki zaten yok hayır taşınmam diyecek hali yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…