- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Slkskksksk
-
Hayallerimdeki gadınYeğenim gelmişti bana 1 ay kaldı
Nazi kampı gibi düşünün benim evi
Ablam tırnaklarını kestıremıyordu" teyzen o tırnaklarla seni eve sokmaz " demiş.
Aynen daha yolda aramıştım
Tırnaklar kesilecek diye
Sabah kalkıyorduk birlikte ev işlerini yapıyorduk.
Evin kurallarını kısa sürede öğrendi, artık söylemeden yapıyordu.
Kendi kızım diyorum bakın 6 yaşında!
Sorumluluğunu yerine getiriyor. Ben kimsenin hizmetçisi değilim cunku.
Siz benim suan sinirlerimi cok bozdunuz ama
Sarsıp uyandırmak da bir çözüm. Noluyor derse öldün sandım korktum bu saate kadar kalkmayınca dersiniz.Konuşucam karar verdim ama uyanmıyor ki nasıl konuşucam bilmiyorum
Sarsıp uyandırmak da bir çözüm. Noluyor derse öldün sandım korktum bu saate kadar kalkmayınca
Belki de böyle bir kız yok.Hepimizin sinirini bozdu bu konu
Biri saçından sürükle diyecek az kaldı
2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Karşı tarafa bir şey söyleyemeyen insan cok var. Anca hareketleriyle belli etmeye çalışıyor. Karşındaki de yüzsüz olunca tabii anlamak istemiyor olabilir.Belki de böyle bir kız yok.Bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi, başka bir insan bu kadar sinir bozucu derecede tepkisiz olabilir mi bilemiyorum.
Halası küser diye korkuyor.Arıyorsunuz annesini babasını daha fazla “misafir” edemeyeceğinizi söylüyorsunuz bitti. Bunun kibarlığı falan olmaz. Karşı taraf üç maymun oynuyorsa siz neden kendinizi kullandırtasınız ki?
Bu bana da çok garip geldi. Halasıni küstürmek değil de kızdırmak istemiyor sanki. Hani kızarsa yapabileceği şeylerden korkuyor. Başka açıklaması olamaz.Benim asıl garibime giden şey, görev icin başka yere gitmesi gerekiyor zaten
Ama bunu bile net söyleyemiyor. Bu çok garip geldi bana
Sanki ona sır vermiş gibiBu bana da çok garip geldi. Halasıni küstürmek değil de kızdırmak istemiyor sanki. Hani kızarsa yapabileceği şeylerden korkuyor. Başka açıklaması olamaz.
Değil mi ama? Hani bu kadar da sabırlı olunmaz, hadi olundu diyelim. Göreve gidip gitmeme kararı da halaya bırakılmaz. Normalde gitmeyin, okulu bitince gidersiniz deyince kusura bakma da bu bizim ailevi kararımız denmesi gerekirdi.Sanki ona sır vermiş gibi
Değil mi ama? Hani bu kadar da sabırlı olunmaz, hadi olundu diyelim. Göreve gidip gitmeme kararı da halaya bırakılmaz. Normalde gitmeyin, okulu bitince gidersiniz deyince kusura bakma da bu bizim ailevi kararımız denmesi gerekirdi.
Ya hadi diyelim o da yüzsüz şakayla karışık dedi öyle bir şey. Hofff gidiyorum ben ya. Bu konuyu unutalım. Ben dayanamam.Peki dengesiz halanın verdiği cevaba ne demeli
Kendini dusunmeyeni siz hic dusunmeyecektiniz. Madem hakki vardi zamaninda gelip yaptirsaymis kaydını.Kyk hakkı yandı artık bana geldiği gün yapması gerekiyordu işlemleri
Arkasında bişey aramayın lütfen ne alakası var. Amcamı yeni kaybettim birini daha manevi olarak kaybetmek beni üzer. Bu yüzden diyorum. Tabi ki söyleyeceğim söylemiycem demiyorum sadece Kibar bir yolu varmı diye sormak istedim o kadar. Cevap verdim hepsine tabiki anlatmak istediğim takmıyorlarSanki ona sır vermiş gibi
Ya da dışlanma korkusu, bir takım alışverişler, menfaat durumları vs vs.Sanki ona sır vermiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?